УПОЗОРЕЊЕ ПЕНТАГОНА КОЈЕ ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Треба бити спреман за сукоб који се може поредити са Другим светским ратом

UPOZORENJE PENTAGONA KOJE LEDI KRV U ŽILAMA: Treba biti spreman za sukob koji se može porediti sa Drugim svetskim ratom

13 septembra 2020

Amerika će budući rat voditi protiv sile, slične sebi i on može rezultirati ogromnim gubicima, smatra načelnik štaba američkog Ratnog vazduhoplovstva Čarls Braun.

„Treba biti spreman da vodimo rat sa borbenim gubicima i rizicima za naciju koji liče na one sa kojim smo se suočili za vreme Drugog svetskog rata“, citira portal „Difens njuz“ Brauna.Načelnik štaba je naglasio da odluke prethodnog rukovodstva nisu omogućile da se dođe do rezultata koji su potrebni s obzirom na rivalstvo sa Kinom i Rusijom koja se brzo menja.

Po mišljenju Brauna, Vašington se može suočiti sa državom koja poseduje vojni potencijal ravan njegovom. U tom slučaju, ove borbene akcije će se značajno razlikovati od onih koje je američka vojska vodila tokom poslednje dve decenije.

„Budući rat se neće voditi daleko od naših obala“, zaključio je novi šef Generalštaba američkog Ratnog vazduhoplovstva.

Čarls Braun je došao na čelo Ratnog vazduhoplovstva SAD 6. avgusta.

KOMENTARI13 komentara

 1. Vojna i ojdeSve says:

  Nishta nece da bude.... Paranoja....

 2. Tadej says:

  Optimizam jača organizam. Ako započnu rat sa Rusima imaće desetine miliona žrtava. Drugi sv. rat je bio u kameno doba. Sad neće ratovati protiv baćuška nego protiv veštačke inteligencije, u nedostatku svoje.

  • Pravda says:

   Bravo za komentar.

 3. sokoćalo says:

  Otrili su svoju nameru

 4. sokoćalo says:

  Otkrili su svoju nameru

 5. Rista says:

  Dobro je. To znači da još uvek plaše narod da bi mu otimali pare za naoružanje. Kad bolje razmislim, više i ne moraju da plaše narode. Pretrnulo i više se ne meša, jer svejedno nema svrhe. A da generali ne reklamiraju teške ratove koje će pobediti, ne bi bilo generala.Uostalom, nije on ništa pametniji od bilo kojeg čoveka na planeti. To đto je on rekao, svako zna da kaže. I ode da hrani paćiće.

 6. persida says:

  Da nije Putina, Rusija bi vas vec izgazila. Ali, sa izdajnikom Putinom Rusija moze i da izgubi. Kakav crni rat, pa i Tramp i Putin su kelneri cionistickih bankara i sluge Izraela.

  • sokoćalo says:

   persida očito da ti inteligencija nije jača strana. Ni problem povesti rat. Nego šta posle kada nestane čovečamsrvo. Iako nisi neki vernik pročitaj <bibliji. Tamo sve lepo rečeno. A i Albert Pajk je napisao da će se voditi III svetska rata.

   • persida says:

    Verujes li u Novi zavet ili u Pajka, ni sam ne znas gde si. A to je zato sto si mnogo inteligentan.

  • mali perica says:

   Izgleda da Lukašenko i Putin nisu platili neki ceh, pa sada bankari dolaze sa tenkovima da to naplate.

 7. Archelay says:

  Ako misli Tramp da u svom timu ima ovakvih nek pise da je propalo.A da su bile Ujedinjene nacije kako treba taj Braun sada bi bio iza resetaka.

 8. milorad3 says:

  vrh pentagona je filovan ludacima i oportunističkim karijeristima,to su ugalvnom nesposobni likovi koji su tu došli ako se sećate one uzrečice iz sfrj,"po ključu".Postavljeveni su da muzu pare iz federalne kase za privatne firme i zato će reći i uraditi sve što treba da lova curi i dalje,na žalost oni se ne ustručavaju da izazivaju ratove zbog većeg profita i ako bar najuticajniji od njih ne budu sklonjeni ubrzo odatle, može se desiti upravo ovo što ovaj ubica u najavi priziva.Ne treba se zavaravati,rusija i kina imaju preča posla od naoružavanja to je očigledno ali se naoružavaju ubrzano jer vide šta u americi rade.Većina ljudi ne zna ali američki vojnoindustrijski sektor radi punom parom već više od 20 god.Oni gomilaju ogromne količine vojne opreme bez prekida i jedino što im preostaje je da nadju dovoljno budala koje će da potrpaju u te tenkove i avione i pošalju ih okolo da žare i pale.Oni su VEĆ SPREMNI ZA RAT VELIKOG OBIMA i ako se nešto politički ne promeni taj rat je NEMINOVAN. Samo je pitanje ko će biti prva žrtva tog napada i treba biti svestan da ovoga puta neće biti neka mala smešna država kao srbija, to je nedovoljno za narasle pljačkaške apetite u vašingtonu.Oni moraju da pljačkaju da bi održali svoje finansije, onds opet te iste opljačkane pare upumpavaju u vojnu industriju kroz kredite koje uzima američka vlada od istih onih privatnih finansijera koji posle američke vojske nagrnu da pljačkaju okupirane države i tako u krug već skoro 40 god.je to recept američkih finansija. Oni ne mogu više bez toga da prežive kao supersila svakako.Zato treba sasvim realno očekivati novi i to veliki rat sa svim posledicama koje iz toga proizilaze i ova stoka od oficira ako se takva spodoba može nazvati oficirom, a pre će biti kasapin kao zanimanje je upravo to i rekao.Mi imamo posla sa podivljalom imperijom koju vodi grupa pljačkaša koji su umislili da su neka vrsta vikinga ili tako nešto ali prostor im se suzio i sada moraju da idu direktno. Potreben su im sve veće i veće pare da bi pokrili ogromnu finansijsku rupu u američkom bankarskom sistemu, rupu koju nameravaju da popunbe leševima američkih gradjana(dužnici će da plate makar krvlju) i leševima nevinih žrtava, nebitno koju naciju napadaju, bitno je da im ŠTA da se UKRADE.Počinje vreme novih kolonijalnih ratova i to će biti baš gadno nadam se da će nas zaobići ta priča koja se sigurno neće dobro završiti ali bar do kraj da se ne patimo bez potrebe a kraj toga vrlo lako može biti izumiranje planete ni manje ni više.

  • Archelay says:

   Says.Ako se ova analiza ocenjuje od 1 do 10,ja dajem 10.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *