УПРАВО СЕ ДОГАЂА један од највећих злочина у СВЕТУ! ЗЛОЧИНЦИ ПОНОВО ИСТИ!

UPRAVO SE DOGAĐA jedan od najvećih zločina u SVETU! ZLOČINCI PONOVO ISTI!

18 jula 2017

Ministarstvo spoljnih poslova Jemena izdalo je danas saopštenje u kome zahteva od međunarodne zajednice da ispuni zakonsku i humanitarnu obavezu prema ovoj zemlji, u kojoj su civili izloženi teškoj patnji zbog saudijske agresije koja je dovela do uništenja brojnih službi u ovoj zemlji.

U saopštenju koji je potpisao jemenski ministar spoljnih poslova, Hešam Šaraf, za tešku epidemiju kolere okrivljuje se agresija Saudijske Arabije i poziva međunarodna zajednica da zaustavi „varvarske zločine.

Broj obeolelih od kolere u Jemenu popeo se na 322.000 od čega je do sada umrlo oko 1.800. Epidemija je izbila u aprilu 2017. godine a broj obolelih neprestano raste.

Zbog saudijske agresije i ankcija, zdravstveni sistem je u kolapsu a u Jemenu vlada nestašica lekova, hrane i vode.

Pomorsku blokadu Jemena vrše saudijski, brodovi UAE, Bahreina, Sudan, ali i američki ratni brodovi. Pod izgovorom da sprečavaju dopremanje oružja iz Irana, oni zaustavljaju i pošiljke hrane i lekova.

(Pravda)

KOMENTARI7 komentara

 1. sergej says:

  Barem Srbima ne treba biti žao ovih iz Jemena. Mudžahedini iz Jemena su na Vozućkom ratištu najviše odsekli Srbskih glava i prednjačili u zločinima nad zarobljenim Srbima što civilima što vojnicima a naručito se isticao jedan klinac od 15 godina gde je odsecao uši i glave. Ja Jemencima želim dosta bolne i teške smrti. A vi polubraćo iz Srbije prikažite Srbijanskom narodu ono što Američka i Engleska ambasade nisu dozvolile da se prikaže 4 sata traje dokumentarac o Elmudžahedin napad na Ozren to su Balije snimale i tim se hvalili da vidite razmjere zločina Muslimana nad Srbima.

  • Vojna I ojdeSe says:

   U svetu knjigu pishe; " sa kakvim sudom, sudish. Sa istim sudom bichesh suden. Sa kakva merka merish, sa istom merkom bichesh meren. " ETO, shta ih snashlo, javno pokajanije je oproshtaj grehova. U crkvi bill je javno ispovedanje grehova, a ne kao sad, tajno. I sve ostaje tajna... Kakvi smo to mi licemeri...

   • Bečki konjušar says:

    Budalo!

  • milos says:

  • goxx says:

   PA META SU HUTI IZ JEMENA NAD NJIMA SE GENOCID VRSI KOJI SU SE UVEK PROTIV MUDZAHEDINA BORILI I HUTI IZ JEMENA I RUSI IZ DONJECKA MASA BORBA JE ISKRENA

 2. Antibot says:

  Sve te islamske zlotvore treba zbrisati sa lica zemlje. Posto oni nemaju milosti ni za koga, ni njima milost ne teba ukazivati.

  • Pastrovic says:

   Daj ne brabonjaj! Jesu mudzosi sjekli srbske glave, ali ni jedna ne bi od njih bila posjecena da nemadose ljubav i podrsku "hriscana" sa zapada. Treba li i te "hriscane" pocostiti sa licna zemlje? Kazi "hriscanine".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *