„USTAŠA” IZ VUKOVARA PRAVO NA RUSE: Hrvatski zet vođa stranih plaćenika u Ukrajini

„USTAŠA” IZ VUKOVARA PRAVO NA RUSE: Hrvatski zet vođa stranih plaćenika u Ukrajini

28 jula 2014

A Ukrainian soldier points his weapon at an approaching car with armoured personnel carriers behind him at a checkpoint near the town of Slaviansk in eastern UkraineFrancuz Gaston Beson, koji je u redovima hrvatske vojske učestvovao u zločinima nad Srbima u Vukovaru i oženio se tamo, preuzeo bataljon stranih plaćenika Azov, koji ratuje na strani kijevske hunte.

Paravojni bataljon Azov, sastavljen od stranih i domaćih plaćenika koji se bore na strani kijevske hunte, preuzeo je Francuz Gaston Beson, poznat po učestvovanju u pogromu Srba h Hrvatskoj.

Beson je 1991. došao kao plaćenik u Hrvatsku, gde se oženio i nastanio. Sada komanduje jedinicom poznatom po bestijalnosti i oznakama koje asociraju na kukasti krst.

Portal 24.hr piše da je “zanimljivo da se pozivi na priključivanje toj jedinici pišu i na hrvatskom jeziku” i da se Hrvati motivišu da priđu toj plaćeničkoj jedinici “jer su se i njihovi preci borili uz reku Samaru”.

Ti preci bili su ustaški vojnici u sastavu fašističkih snaga Adolfa Hitlera.

(Kurir)

KOMENTARI2 komentara

  1. m.trajkovic says:

    kada ga dograbe u ruke propistace mleko koje je posisao nezna on sta je rus kukala mu majka p atakvi se i bore u ukraini danas jer ih okupator sveta placa zarad raketnog stita ali nece im uspeti to

  2. Sasa says:

    Bravo Trajkovicu,bas si lepo to rekao...joj kad dopadnu rusima u sake..jao im majci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *