УСТАШЕ И ШИПТАРИ ПОТПИСАЛИ СПОРАЗУМ

USTAŠE I ŠIPTARI POTPISALI SPORAZUM

18 decembra 2021

Ministar odbrane Hrvatske Mario Banožić potpisao je danas u Prištini sporazum s ministrom odbrane tzv. Kosova Armendom Mehajem.

Oni su potpisali Memorandum o razumevanju tzv. Kosova i Hrvatske.Banožić je rekao da će njegova zemlja pomoći Kosovu da se pridruži NATO-u i drugim institucijama, prenose kosovski mediji.

„Pokrenuli smo saradnju i partnerstvo će poslužiti za produbljivanje saradnje u različitim oblastima. Hrvatska može da ponudi pomoć Kosovu i da podrži članstvo Kosova u evroatlantskim institucijama“, kazao je on.

Hrvatski ministar je najavio i pomoć kada je u pitanju obuka i edukacija pripadnika Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS).

„Podržavamo proces transformacije KBS-a u Oružane snage. Nudimo pomoć u oblasti obuke i obrazovanja. Želim da i dalje imamo saradnju i razmenu znanja između naših snaga“, kazao je Banožić.

KOMENTARI19 komentara

 1. Gagi says:

  Malo su se lose pokazali siptari u unistavanju Srpskog zivlja, vidi se da nisu bili bas dobro obuceni. Sada ce njihove "kolege" da ih obuce jer imaju mnogo vece znanje, praksu su zapoceli jos u Jasenovcu. Odgovora sa nase strane na ovu direktnu provokaciju kao po obicaju-nema. Nije moglo da se dovede 1000 Ruskih instruktora da u nekoj kasarni "malo" obucavaju nasu vojsku. Kod nas se drema i "mudro" cuti na svaku neprijateljsku provokaciju. Moglo je recimo na nedeljnom nivou organizovati dolazak punoletnih Srba sa KiM u neku kasarnu, da se obucavaju u upotrebi licnog naoruzanja i gadjanja. Prosto je neverovatno da se svi nasi neprijatelji organizuju i nesto vezbaju, kod nas je nestvarni muk i mrtva tisina. Ima li nas narod u Severnoj Mitrovici oruzja za odbranu od prvog naleta dusmana, dok za 48 casova ne stigne Srpska vojska da ih brani. Naravno, ako to budu smeli, jer imamo jos klastera za otvaranje, a gde su jos sva ova radna mesta koja su otvorena i koja ce se mozda jos otvarati.

  • mrgud says:

   bio onaj na zlatiboru ucio klince nekad predvojnicku obuku, zatvorili ga? veliki broj omladine, koji prvi esalon ne zna ni da puca. e moj srbine, a onaj kapetan bata kole, u sjajnoj ulozi a gavrica, usred bitke rece, pa majku mu zar iz druge da je ne nadjem (haubicu austrijsku). sve zbog zgadije.

 2. Crbija cveta says:

  Ćuj stari pa to je krasno, sada će se i zvanićno zajedno boriti protiv srba sve do oslobođenja od preostalih par komada srba na kosovu ne? Valjda će ih drug Vuči lepo zamoliti da ne ćine do što ćine.

  • ANA says:

   Čuj stari, možete još malo laprdati, još koji dan, pa će onda biti bježte noge ....! Vi pokatoličeni konvertiti, kako vidim uveliko naseljavate Irsku, a Šipci će vjerovatno na šlaufčićima prko Jadrana. Zaboravljate da vam više NATO avijacija i mornarica ne mogu pomoći, ruski sistemi za ometanje su isuviše moćni i pokrivaju cijelu Evropu. A što se tiče boraca, isti su kao i vi, JAJARE, bez debele zaleđine i podrške sa svih strana, sa neba i mora, od vas nema ni b od borca.

 3. Za Srbiju says:

  Zlo sa zlom.

 4. Rafmanjinov says:

  Koje je ministarstvo ili ko je u opšte zadužen za kuću smeća, da se pokrene peticija za sakupljanje potpisa da se ta kuća zatvori i da se grob tog smrada izmesti iz Srbije, ja kao Srpkinja ne želim da taj zlikovac, bude u Beogradu i da od našeg novca se održava ta kuća smeća. Krajnje je vreme da Srbija završi sa tim jugoslovenstvom i okrene se sebi i svom narodu.

  • Ivke says:

   Sve je acno ali ja kaoSrbin bih vise voleo da ti kao srpkinja radjas decu umeso sto laprdas po internetu

   • Rafmanjinov says:

    Možda imaš državljanstvo Srbije, a Srbin nisi, ali psihopata jesi, i ti i svi koji su tvog roda, kao što Jevreji osete neonacistu, tako i Srbi osete ustašu. Biti Hrvat nije nacionalno opredeljenje nego dijagnoza.

    • Karital says:

     Matora, taj gore sigurno nije Hrvat.Pogrešio je u procijeni tvojih godina.Ne razumije da si jednom nogom u grobu.Kakva dijagnoza, evo dobili presjednika u Čileu.Nemojte da pišete nebuloze o pokatoličenom srbinu?

   • Kosovac says:

    @ Ivke, …..Šta je titoista, proradila izgleda tvoja kroatocentrična žica? Ne sekiraj se, neće se izmestiti grob tog smrada, neće to dozvoliti Evropska Unija.

    • Rafmanjinov says:

     Ta kuća smeća će biti uništena, neće se znati da je ikad postojala, a EU ćemo poslati poštom sve što bude u tom grobu, govno i treba da bude sa govnima.

     • RASPUCHIN says:

      Da ali prije nego što bude uništena provjeriti šta je u onom sarkofagu. Ako se , slučajno , nađu kakve kosti analizirati DNK kako bi se utvrdilo čijeg je porijekla iako ne vjerujem da tamo ima išta osim džaka pjeska.

  • Velika Metla says:

   Rafmanjino, BRAVO. Ni jedan normalan Srbin ne voli što je ta " kuća sMeća " tu gde je, iako, mogu glavu na panj staviti, da ona lipsala mrcina nepoznatog porekla nije ni sahranjen tu.

   • Rafmanjinov says:

    Pozdrav metlice, mi se znamo😎

 5. milos says:

  a jel to nekog treba da iznenadi. osnovna ust paradigma je kad oces na srbina napujdaj siptara. stara je to izreka. ceku i jos njih su stekli generalske cinove u ZNG i hrvatskoj vojsci, danas ih hrvati obucavaju. potpuno je jasno da prva armija mora biti u sidu, a druga na vranju. izmedju pokriveno nebo.

  • da da says:

   Beograd mora reagovati na ovu provokaciju i proterati ustaškog ambasadora,sve dok ne povuku javno sve donesene odluke protiv suvereniteta Republike Srbije,ali to se neće desiti jer je premijer Srbije i kolonijalni upravnik ustaška lezbejka ana brnaba.

 6. Gardista says:

  Ocekujem da drug Vući ulozi protestnu notu Hr bratu i tako kazni ovo zlo delo nad Srbima i potpise sporazum sa It za vracanje Istre i delove Dalmacije i isto tako sa Mađarima za severne delove Hr...ali on je samo njihov covek.

 7. Pravda says:

  Sporazum o razumevanju genocida koji su pocinili nad Srbima. Dobro bi im bilo da su unijeli u taj sporazum neophodne korake za pripremu za put nazad na ZaKavkazje odakle i poticu, to bi im zasigurno bilo od koristi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *