УСТАШЕ ПРЕТЕ: Долазимо у Украјину јер волимо да кољемо Србе (ВИДЕО)

USTAŠE PRETE: Dolazimo u Ukrajinu jer volimo da koljemo Srbe (VIDEO)

4 aprila 2015

1 croatia ukraineDva nepoznata muškarca s fantomkama na glavi su u video-snimku napravljenom u Kijevu ispričali da znaju da su srpski četnici na strani prorusa, da se nadaju da će ih videti na bojnom polju kako bi mogli da ih „na njihov način“ pozdrave.

Broj Hrvata koji su otišli u Ukrajinu kako bi se borili protiv proruskih snaga je sve veći. Međutim, ono što je izazvalo najveću pažnju nije njihov odlazak, već njihove pretnje upućene Srbima koji se bore na strani Rusa.

Na internetu se pojavio snimak na kom dva Hrvata lidera Rusije Vladimira Putina nazivaju komunistom i novim Staljinom, pozivaju njihovu braću i sestre da dođu da se bore zajedno s njima, ali se nadaju i da će sresti Srbe i propisno ih, na njihov način, pozdraviti. Srbiju i njene građane nazvali su AGRESORIMA!

– Mi smo dobrovoljci iz Hrvatske i došli smo u bazu u Kijev pre 20 dana. Pripremamo se da uskoro krenemo za Mariupolj i nadamo se da ćemo ubrzo biti na bojnom polju – počeli su svoju priču Hrvati koji su se pred kamerama pojavili s fantomkama na licu.

Oni su rekli da su nacionalisti koji podržavaju nezavisnost Ukrajine.

– Imali smo isti problem s agresijom od strane Srbije od 1991. do 1995. Oni sad imaju istu politiku kao i Rusi, i obe države se bore za nezavisne delove države. Sve smo to videli na televiziji, pa smo odlučili da dođemo ovde i borimo se s našom braćom Ukrajincima – nastavili su oni.

Oni Rusiju opisuju kao komunističku zemlju od koje Putin želi da napravi novi Sovjetski Savez.

– Znamo da se Srbi bore na drugoj strani i to je upravo dokaz da su oni i Rusi isti. Putin je komunista, isti kao i Staljin ili bilo koji drugi sovjetski lider, koji želi da napravi veliku Rusiju i ne prihvata neku drugu naciju. To Evropa ne sme da dozvoli! Moramo se boriti protiv njega i njegove politike – istakli su oni.

Kad je reč o Srbima, njihove pretnje se ovde na zaustavljaju, već su na indirektan način poručili da ih čeka pakleni susret s njima.

– Neki Srbi su dobri, to su oni koji nisu nacionalisti i razmišljaju ispravno. Ovi drugi se nazivaju četnicima i znamo da su upravo oni ovde i da se bore na strani prorusa. Mi se nadamo da ćemo ih videti i da ćemo ih na svoj način pozdraviti – uz smeh su poručili.

Na samom kraju videa, ova dva muškarca su ispričali kako smatraju da Evropa ne sme da dozvoli pojavu komunizma, kao i multikulturne nacije, zbog čega se nadaju da će se ovom borbom izdejstvovati slobodna Evropa.

– Pozdravljamo svoju braću i sestre iz Hrvatske i zovemo ih da dođu ovde i zajedno s nama da se bore protiv proruskih snaga! – završili su oni.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. Nebojsa says:

  Haha videćemo kako će proći!

 2. Za Srbiju says:

  Najpoznatija vojska u istoriji po ubijanju civila.

 3. z-i says:

  ajte ajte al se necete vratiti, nato na front do poslednjeg rvata ,ukrainca,dobrovoljca

 4. Nikola says:

  Samo napred ' bojovnici' u prvi liniju I juris. Vratit cete se sa nogama napred.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *