USTAŠKI FRA POLUDEO I TVRDI: Srbi dolaze preko Dunava i ubijaju našu decu po bolnicama

USTAŠKI FRA POLUDEO I TVRDI: Srbi dolaze preko Dunava i ubijaju našu decu po bolnicama

25 decembra 2014

stojic-seks-je-pitanje-zivota-i-smrti-on-je-najvaznije-pitanje-504x335-20130103-20130127153625-ad413e9f84c9cb31136165cf0b48a996U Zagrebu, u Savskoj ulici, već par meseci traje „prosvjed branitelja“, odnosno, protest učesnika poslednjeg rata kroz koji oni traže svoja prava i smenu ljudstva u ministarstvu branitelja Hrvatske, a sinoć su obeležili i katolički „Badnji dan“.

Oni su okupljeni u jednom šatoru i u Hrvatskoj je već uveliko poznat „šator u Savskoj“.

Na „Badnje veče“ im se obratio katolički sveštenik koji, po svemu sudeći, ima nešto zajedničko sa Fra Sotonom (Miroslav Filipović, hrvatski sveštenik iz perioda Drugog svetskog rata – poremećeni umobolnik poznat po mržnji prema svemu što je srpsko i neutoljivoj žeđi za mučenjem i klanjem Srba u Jasenovcu), a njegovo ime je Damir Stojić.

Naime, poremećena logika ovog hrvatskog sveštenika prevazilazi njegov hrišćanski poziv, blago rečeno.

„Rat još nije gotov.“ – rekao je Stojić okupljenima, među kojima je bio i general Mladen Markač, piše Jutarnji.hr.

On kaže kako je čuo da su u Vinkovcima lekari odbili da vrše abortuse i pozvali se na „priziv savesti“, pa, kako kaže ovaj ideološki istomišljenik Fra Sotone, „našu decu za novac dolaze ubijati oni preko Dunava“.

„Isto tako je bilo pre 20 godina kada su dolazili ubijati.“ – kaže „don Damir Stojić“ prilikom ponoćne molitve sa braniteljima u šatoru u Savskoj, prenosi Jutarnji.hr.

Jutarnji.hr navodi da je među prisutnima bio i Dario Kordić, ratni zločinac osuđen za pokolj u mestu Ahmići tokom proteklog rata.

Antisrpski govor mržnje u redovima rimokatoličke crkve u Hrvatskoj izgleda postaje mejnstrim, odnosno, pitanje je da li je ikada i nestao. Inače, Stojić je rođen u Torontu, u Kanadi i dolazi iz „obitelji hrvatskih iseljenika“, piše na Vikipediji. Mnogi bi konstatovali da je reč o ustaškoj emigraciji, ali za to nema dokaza, ima samo nagoveštaja.

(Pravda)

KOMENTARI5 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Ništa novo. Sve je to kontinuitet iste priče, bez prekida. U svim oblicima delovanja. A da se opet nešto sprema, sprema se.

 2. nedo says:

  Hrvati ubijajuci srbe zele da ubiju srbina u sebi! Oni znaju da im je poreklo srpsko i da su pokatoliceni i hrvatizovani, i isto tako znaju da zive na tudjoj, okupiranoj zemlji. Nije im lako zato razumejmo ih.

 3. Nebojsa says:

  Mislim da sledećem ratu ne treba imati milosti prema ovoj gamadi. Sreća pa se sve beleži na netu. Što znači dovoljno je samo malo pretražiti pa videti ko je kad i šta pričao. Do tad braćo Srbi i sestre Srbkinje jednostavno ne kupujmo njihovu robu i ne ulazimo u njihove prodavnice. U ovom trenutku to će biti najgori udarac za njih!

 4. ZORAN says:

  Kao i kod muslimana, radi se o tzv.''inverzivnoj mržnji''kao jednom od psiholoških odbrambenih mehanizama kod čoveka.On (pounijaćeni ili islamizirani) je svestan da je njegov predak izdao i Hrista i svoj narod radi koristi i to je objektivno nešto najcrnje i zbog toga mrzi.Mržnja usmerena prema sebi stvara depresiju koja bi dovela do samoubistva, a sada psiha menja objekat mržnje na svakog od onih koji nisu polekli i ostali ono što jesu, odnosno prema Srbinu i ubijajući njega na najkrvavije načine, u stvari ubija svog prađeda.O tome je pokojni Dr.Jovan Rašković mnogo stručnije i jasnije pisao i to treba pročitati kao jedino jasno i potpuno objašnjenje i dijagnozu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *