УСТАШКО ЛУДИЛО ПОСЛЕ ВУЧИЋЕВОГ ГОВОРА: Од мржње према Србији, праве се ДА НЕ РАЗУМЕЈУ СРПСКИ ЈЕЗИК!

USTAŠKO LUDILO POSLE VUČIĆEVOG GOVORA: Od mržnje prema Srbiji, prave se DA NE RAZUMEJU SRPSKI JEZIK!

9 septembra 2018

Dok ceo svet vidi poruke mira i tolerancije koje šalje predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ustaše su danas u Kosovskoj Mitrovici čule ono što niko drugi nije – da Vučić i Srbija žele da osvoje ceo Balkan.Hrvatski portal Jutarnji list pratio je posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji, a nakon obraćanja predsednika naše zemlje objavili su totalnu glupost od teksta.

Ceo svet čuo je kako Aleksandar Vučić šalje poruke mira i tolerancije, a jedino su ustaše izvukle poruku kako on želi da Srbija osvoji ceo Balkan.

Jutarnji list je Vučića čak uporedio i sa Slobodanom Miloševićem pa je objavio tekst sa naslovom „SAMO BOG ZNA KAKVE SE JOŠ DESTRUKTIVNE IDEJE KRIJU U VUČIĆEVOM UMU Skandaloznim govorom dokazao je: o svojim susjedima misli isto što i Milošević“.

Izgleda da su od prevelike mržnje prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Srbiji zaboravili srpski jezik, pa nisu razumeli njegov današnji govor, drugog opravdanja za ovakvo ludilo mozga nema.

(Informer)

KOMENTARI5 komentara

 1. padre says:

  Ma ko niih šlivi, neka oni srede svoju opustelu "lepu našu"!

  • Jovo says:

   Opustela?Tako kao Srbija možda samo Albanija,luzeri....

   • Marko st says:

    Cuj ti njega...sto ne ides onda tamo?

 2. kiki_ ćeraćemo se says:

  Sve je to baš tako, međutim Miloševića smo skinuli tek posle mnogo godina kada je i sam Slobica uveo višepartijski sistem. Ako će tako biti i sa AV, lele nam ga majci ima da se načekamo, a plus svega ovaj je opet uveo jednopartijski sistem i diskriminiše svaki oblik opozicije. Ovo za hrvate je dobro primetio jer tu nema leka, oni ne mogu bez srpskog jezika a opet, ne žele ga, a i njima i nama bi bolje bilo da pričamo samo švapski pa ajd trbuhom za kruhom ili ti hlebom u švabiju, što dalje od AV koji stalno pritiska dugme za samouništenje srba i srbkinja. Nema tu više ni leba a bome čak ni kruha. Ako ne bude aflatoksina biće samo proje i vode iz česme ali one javne gradske sa trgova. No, sam Bog će nam pomoći, pre nego krepamo ili ti umremo spašćemo se obraćenjem Gospodu našem i Spasitelju Isusu Hristu da bi nasledili vaskrsenje za život večni. Čak i hrvati razumeju šta pišem, pa neka je i njima na spasenje, samo što Ga oni zovu Gospodin, a mi Gospod. Neka nam Bog oprosti i spase nas od svakog budućeg zla jer i ovo do sada jedva preživesmo.

 3. Dane Radakovic says:

  blago ustasamaa dok je radikala i kumunjara u beogradu vrh jugoslavenske vojske je izdao vojsku jugoslavensku da bi se Srbi ubijali i proteravali po jugoslaviji bivsoj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *