„Уз нове авионе и војну моћ Србије, и Српска се безбедније осећа“

„Uz nove avione i vojnu moć Srbije, i Srpska se bezbednije oseća“

23 decembra 2016

dodik_-54z

„Pozdravljam jačanje srpskog vazduhoplovstva. Opremanjem srpske vojske i Republika Srpska se bezbednije oseća. Nama je veoma važno da Srbija ima moći snagu da odbrani državu“, rekao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik za RTS.

Za Republiku Srpsku to je, kako kaže Dodik, veoma dobra vest, imajući u vidu naraslu konstelaciju nestabilnosti u regionu.

– Nama je veoma važno da Srbija ima moći snagu da odbrani i državu. Mi verujemo Srbiji, jer ona je garant Dejtonskog sporazuma. Mislim da su dugogodišnji napori samog premijera i dobri odnosi doprineli da se to završi i mogu samo da čestitam i Srbiji i premijeru na velikom uspehu- rekao je Dodik za RTS.

– Mi želimo snagu Srbije koja je garant stabilnosti u regionu i zemlja od koje zavisi mir u samom regionu“, rekao je predsednik RS.

– Republika Srpska apsolutno pozdravlja sve uspehe koje Srbija ostvaruje, a ovo je nesumnjivo uspeh u pogledu odbrane i dugoročne stabilnosti same Srbije i izbegavanje bilo kakvih mogućih budućih pretnji po Srbiju zbog nemogućnosti da se ona brani – istakao je Dodik.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *