УЖАС У РУСИЈИ! Избоден и бачен у доњем вешу са четрнаестог спрата! УБИЈЕН БИОЛОГ KОЈИ ЈЕ РАДИО НА РАЗВИТKУ ВАKЦИНЕ ПРОТИВ KОВИДА!

UŽAS U RUSIJI! Izboden i bačen u donjem vešu sa četrnaestog sprata! UBIJEN BIOLOG KOJI JE RADIO NA RAZVITKU VAKCINE PROTIV KOVIDA!

21 decembra 2020

ISTAKNUTI ruski naučnik koji je radio na vakcini protiv korona virusa pronađen je mrtav sa ubodnom ranom nakon pada sa prozora zgrade u Sankt Peterburgu, prenose ruski mediji.

Aleksandar Saša Kaganski (45) bio je u donjem vešu kada je pao sa prozora svog stana na 14. spratu.Naučnik je imao i ubodnu ranu na telu, rekla je policija.

Njegovo telo pronašao je komšija na ulici, a policija veruje da je došlo do tuče pre nego što je Kaganski pao sa zgrade.

Ruska policija je saopštila da smrt naučnika istražuje kao moguće ubistvo i da je u toku ispitivanje 45-godišnjeg muškarca kao potencijalnog osumnjičenog.

Kaganski, najpoznatiji po svom radu na istraživanju raka, bio je asistent profesora u Vladivostoku, a 13 godina radio je u Škotskoj, dodaje medij.

Nedavno je radio kao direktor Centra za genomsku i regenerativnu medicinu na ruskom Dalekoistočnom saveznom univerzitetu.

Dodaje se da je Kaganski radio i na razvoju vakcine protiv korona virusa.

KOMENTARI3 komentara

  1. jovan says:

    Opa! Radio na vakcini protiv covida, za koju su trenutno veoma zaunteresovani svi, od farmakomafije i ostalih zapadnih fasista-satanista. Plus radio na ispitivanju raka, jednako rizican teren ako je radio na istinskom izlecenju ljudi od te bolesti. Covek je 2u1, pa taj nije imao nikakve sanse da pozivi duboku starost ako je znao nesto u vezi lecenja sto nije trebalo da zna!!!? Ni prvi, ni poslednji.

  2. Rista says:

    Ma došli be kontrolori dopinga. Po naplatu. Čovek totalno izvitoperen. Aj sad, većina naučnika gleda da izgleda ludački pa nemoš pogoditi koji je lud, drogiran, pijan ili Mendeljejev. Oni su izuzeti iz javnog suda, ali ponekad ih bace brez padobrana. Kozaja nostraja ne prašćat. A narodu ostaje samo de mortibus omnia bona. Ja nisam narod.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *