УЖАСНЕ СЦЕНЕ! Овако изгледа човек оболео од коронавируса – грозница, напади и конвулзије (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

UŽASNE SCENE! Ovako izgleda čovek oboleo od koronavirusa – groznica, napadi i konvulzije (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

26 januara 2020

Snimak pacijenta koji se trese u hodniku jedne od bolnica u Vuhanu obišao je svet. Iako prizor više podseća na nešto što viđamo u horor filmovima, reč je o jednom od pacijenata zaraženih ozloglašenim koronavirusom.

Na snimku, se vidi kako se osoba pokrivena jorganom nekontrolisano trese, dok joj jedna žena drži glavu. Poznato je da virus izaziva groznicu, napade i konvulzije a kako to izgleda možete da videte na uznemirujućem sniku koji je objavio jedan korsinik intreneta.Prvi pacijent koji se oporavio od ove bolesti, takođe je posvedočio da je imao jake groznice danima pre nego što je prebačen u bolnički karantin. Ostali simptomi nalik su običnom gripu, poput otežang disanja i povišene temperature, što ovaj virus čini još težim da otkrivanje.

Upravo zbog toga u bolnicama u Vuhanu ovih dana ogromni su redovi. Svi oni koji žele da provere da li imaju virus, moraju da čekaju i po dva dana da dođu do lekara, pa su bolnice prepune, navodi „Saut čajna morning post“.

Nema dovoljno mesta ni za one koji bi trebalo da leže u bolnici, o čemu svedoče i brojni snimci nalik ovom, gde se vide zaraženi po hodnicima, uglavnom prekriveni jorganima u strahu da se zaraza ne širi dalje.

KOMENTARIJedan komentar

  1. zoran says:

    Pa ovo izgeda strašnije čak i od groznog svinjskog gripa... Slobodno ložite, ja se neć vakcinisati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *