УЗБУНА МЕЂУ ШИПТАРИМА: На КиМ ванредна седница због америчких сенатора на страни Србије!

UZBUNA MEĐU ŠIPTARIMA: Na KiM vanredna sednica zbog američkih senatora na strani Srbije!

11 marta 2020

Predsedništvo Skupštine Kosova zakazalo je za danas u 15 časova vanrednu sednicu, na zahtev DPK, na kojoj će se raspravljati o odnosima SAD i Kosova.

Memlji Krasnići iz Demokratske partije Kosova poručio je da su tražili sednicu zbog poslednjih izjava američkih zvaničnika o povlačenju trupa sa Kosova.„Veoma smo zabrinuti zbog izjava američkih zvaničnika. Kao opozicija mi moramo da reagujemo, katastrofa je ako se američke trupe povuku“, rekao je Krasnići.

Prethodno je lider DPK Kadri Veselji rekao da je Vlada Kosova neodgovorna, jer ugrožava savez SAD sa Kosovom. I pre nego što je počela vanredna sednica Skupštine Kosova, na kojoj bi poslanici trebalo da raspravljaju o odnosima SAD i Kosova, odložena je, jer je predsednica Skupštine Vjosa Osmani proglasila dvadesetominutnu pauzu kako bi se utvrdio kvorum i sednica mogla da bude održana.

Nakon što je ustanovljeno da je prisutan 61 poslanik u Skupštini Kosova je počeka parlamentarna debata o jedinoj tački dnevnog reda koja se odnosi na odnose sa SAD, prenosi portal Kosovo onlajn.

(Kosovo onlajn)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Gardista says:

    Pleme dovelo bantu crnca da prebroji ljudozdere na livadi, jer majmunoliki nece vise da donosi crkotine. E tako to izgleda na nasoj KiM.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *