УЗБУНА! РУСИЈА ПОДИГЛА ЛОВЦЕ!

UZBUNA! RUSIJA PODIGLA LOVCE!

17 juna 2019

Lovci Su-27 presreli su američkog bombardera B-52H koji se približavao ruskim granicama u blizini Crnog i Baltičkog mora, saopštio je Nacionalni centar za odbranu Ruske Federacije.

Kako se precizira, američki bombarder tom prilikom nije prekršio vazdušni prostor Rusije.Iz Nacionalnog centra za odbranu naglašavaju da je presretanje američkog bombardera obavljeno u skladu sa svim međunarodnim propisima.

Ovo je drugi put za šest dana da je ruski lovac morao da uzleti zbog opasnosti od kršenja vazdušnog prostora Rusije.

Naime, 10. juna je lovac Su-27 poleteo kako bi iznad neutralnih voda Baltičkog mora presreo dva cilja koja su se približavala Rusiji, a posle je utvrđeno da je reč o američkom avionu RS-135 i švedskom „Goilfstrim“.

(Sputnjik)

KOMENTARI5 komentara

 1. Dusan says:

  Srbiji trebaju novi avioni Pored Mig-29 trebalo bih imati bar jednu eskadrilu sukoja 35 ili mig 35 da se osvezi RV.i obavezno s 300 Kao i buk 2 ili buk 3

 2. persida says:

  Srbiji treba hleba da nahrani gladne porodice, a pre svega decu.

 3. Reality says:

  Ispipavaju kauboji reakciju na bombarder jer im se stravično žuri. Vreme im ističe a petlje nemaju jer znaju kako će završiti.Sva histerija je u tome.

 4. A akoM says:

  Nemaju Rusi nikakve šanse iako su digli u zrak svoje Su-27 da presretnu USA bombarder B-52H koji se približavao Ruskim granicama na Crnom i Baltičkom moru!Jer po ovom textu,očito je da su Amerikanci savladali tehniku udvajanja-dupliranja svog aviona,ili pak teleportacija sad ovdje,sad ondje,a Su-27 se ne može nositi a tim,a niti njegove rakete!?!Ili možda ipak može,s obzirom da su i oni letjeli oko USA aviona i iznad Crnog mora,i iznad Baltika,a članak nije precizirao dal' su to bile dvije flote Ruskih aviona,ili su se i oni udvajali ili teleportirali oko čudesnog USA aviona!?!U svakom slučaju čudne stvari se događaju!?!

  • opet ja says:

   Možda je isti avion prvo doleteo preko Baltika pa se manevrom preko Poljske i Ukrajine spustio na jug ka Crnom moru gde je ponovo pokušao simulaciju prodora. Šta kažeš na tu mogućnost??!! Inače leteo je sve od baze na teritoriji SAD...ne znam šta uvežbavaju...dug let bez odlaska u WC??

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *