УЗБУНА! ТАЧИ ОПЕТ ПРЕТИ РАТОМ! Сетио се злочиначких дана из времена ОВK, ПА НАЈАВИО ОФАНЗИВУ?!

UZBUNA! TAČI OPET PRETI RATOM! Setio se zločinačkih dana iz vremena OVK, PA NAJAVIO OFANZIVU?!

5 marta 2020

lobodom i nezavisnošću.

– Oni koji prete (lažnoj državi) Kosovo moraju shvatiti jednom zauvek da oni neće pokoriti našu zemlju, već će imati odgovor sa tzv. Kosova na svojoj teritoriji – rekao je Tači.Tači je rekao da se „danas sećaju rana ratnih invalida, doprinosa veterana i svih onih koji su pali za slobodu i nezavisnost“.

Dodao je da lažna država Kosovo ima jasan evroatlanski put.

– Danas najviše državne institucije odaju počast najvećem junaštvu i žrtvi, odaju počast porodici Jašari, legendarnom zapovedniku Ademu Jaširiju, Hamzenu i svima poginulim 5,6,7. marta u herojskom Prekazu. Jašarijevo junaštvo je svugde mobilsalo albanski svet. Herojstvo Jašarija i njihovo titansko ratovanje pokrenuli su celu svetsku diplomatiju – rekao je Tači.

KOMENTARI2 komentara

  1. Gardista says:

    Na kavim je ovaj lepkovima, ovaj drogama?

  2. rodja says:

    – "Oni koji prete (lažnoj državi) Kosovo moraju shvatiti jednom zauvek da oni neće pokoriti našu zemlju, već će imati odgovor sa tzv. Kosova na svojoj teritoriji – rekao je Tači." Mozda ce i biti u pravu. Tzv mali šengen će omogućiti "slobodan protok" šiptara ili vojno sposobnih migranata (isisovaca) iz albanije i makedonije, sa ličnim kartama koje izdaje cia ili mi6 u makedoniji i albaniji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *