УЗБУНА У ЦРНОЈ ГОРИ: Сукоб међу Србима, А ЈОШ НИСУ ДОШЛИ НА ВЛАСТ

UZBUNA U CRNOJ GORI: Sukob među Srbima, A JOŠ NISU DOŠLI NA VLAST

20 septembra 2020

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je da se ne slaže niti podržava izjavu profesora Zdravka Krivokapića o navodnom poslovnom aranžmanu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i crnogorskog predsednika Mila Đukanovića u, kako navodi, projektu Beograd na vodi.

– Podržavam jedino istinu: a to je da je upravo Milo Đukanović dva dana nakon završenih izbora optužio Aleksandra Vučića da je najzaslužniji za njegovo rušenje, a onda i Srbiju, kao nastavak Garašaninovog Načertanija o velikoj Srbiji – istakao je Knežević.Reagujući na intervju Krivokapića, Knežević je naglasio da je Đukanović iste optužbe na račun Aleksandra Vučića i Srbije ponovio i pre dva dana, zapretivši da će otići u šumu i braniti tekovine, kako je istakao, „njegovog lopovluka“.

– Zato ovu izjavu profesora Krivokapića doživljavam neutemeljenom ili najblaže rečeno nespretnom, koja bespotrebno može narušiti naše odnose sa bratskom Srbijom – naglasio je Knežević.

On je ukazao da će buduća izvršna vlast u Crnoj Gori imati priliku da istraži sve potencijalne kriminalne poslove Mila Đukanovića i „prve familije“ i jasno da utvrdi da li u njima ima Aleksandra Vučića.

– Ako ga bude, prvi ću se pridružiti njegovom krivičnom gonjenju, ali ako ne bude bilo Aleksandra Vučića, najmanje što treba da usledi je izvinjenje od strane Zdravka Krivokapića, što verujem da će on i učiniti – naveo je Knežević.

KOMENTARI10 komentara

 1. milorad3 says:

  aloo vučić i djukanović nisu u istom čamcu uopšte, jer da jesu ne bi u beogradu bila potpuno razbijena crnogorska mafija zbog čefga je djukanović i poludeo i počeo da bulazni o velikoj srbiji,milo je šef mafije a ne predsednik,i što pre ovi u CG počnu da se ponašaju prema njemu onako kako treba sa mafijašima to bolje za njih,inače će početi atentati,svima im je glava u torbi, dokle god je milo u CG.Ko je bre ovaj krivokapić? To je pitanje, iz koje priče on izlazi i sa kim on pije kaficu svako jutro:).Mora sve da se gleda, u srbiji je postalo čak bitno gde neki likovi idu u klozet i sa kim:)ne zna se ko za koga radi i ko za koga prdi po potrebi, užas koja moralna baruština je sve ovo postalo.

  • Kosovac says:

   @ milorad3, …..Vidim da nisi u toku, pa k'o velim da te obavestim: Vučić i Đukanović jesu u istom čamcu, odnosno obojica su članovi jedne stranke, svetskog ranga. Ta stranka je još Tajna, ali je jedan njen deo isplivao na površinu, svi ga gledamo ali nažalost ti ga ne vidiš. U toj stranci je Đukanović bolje kotiran od Vučića, odnosno Đukanović je na višem stepenu.

  • Becki konjusar says:

   Loše si informisan. Krivokapić je u pravu!

  • persida says:

   Vucicev bote, opet branis Vucica, provaljen si.

 2. električar says:

  Srbi k'o Srbi ...

  • Mis says:

   cuvaj te se srbi vucica toje naj jaci i poslednji UDBAS titoista''

 3. Slobodanka says:

  Knežević, čini mi, se da preteruje sa "bratskom". Ni u Srbiji ne može biti cenjeno kao slatko-bratsko naivno slepilo i zataškavanje kriminalnih poslova. Ne počinje naša himna uzalud sa rečima "Bože PRAVDE, ..."

 4. kojic jovan says:

  Prvo treba skocit pa onda reci HOP.

 5. Kulak says:

  Nema sumnje da je jedno od najjačih uporišta milogoraca još uvek u Beogradu.Kao i ustašije i šiptarije uostalom.Pa svi znamo da najznačajnija ustaška lobistica Sonja Biserko živi u Beogradu i da je u glavnom gradu Srbije do dana današnjeg niko nije ni pipnuo.

 6. Ojha says:

  Definitivno im je potreban bar jedan harizmatičan Srbin da zameni Mila. Tu bi bio idealan neki sveti čovek da vlada kompletnom mitropolijom crnogorskom kao recimo Amfilohije. Tada bi Crna Gora postala sve srpska i sve crkvena kao što i treba da bude, svijeta svijetinja Majska Gora. Srpska i Božija zemlja, svijeta i čestita. Samo još da ne ispadne - "Bez Mila se ne može." Ako je Amfilohije pobedio Mila neka vlada Amfilohije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *