УЗНЕМИРУЈУЋЕ ПРОРОЧАНСТВО СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА које се остварило – Сведоче Никола Шаиновић, Божидар Делић и Горан Јевтовић (ВИДЕО)

UZNEMIRUJUĆE PROROČANSTVO SLOBODANA MILOŠEVIĆA koje se ostvarilo – Svedoče Nikola Šainović, Božidar Delić i Goran Jevtović (VIDEO)

22 oktobra 2020

2. oktobra 2000. godine Slobodan Milošević je održao antologijski govor koji je malo ko tada shvatio ali danas znamo da je video bolje i dalje od svih u Srbiji.

U svom govoru, Milošević je upozorio narod da revoluciju nisu pripremili patriote i rodoljubi nego strani plaćenici o čemu je između ostalih svedočio i Velimir Ilić potvrdivši da je i on sam učestvovao u prenošenju keš novca iz Mađarske u Srbiju.Ako je to bio spontani, narodni ustanak zašto je ilegalni novac u džakovima stizao Otporašima? Kome je isplaćivan i u koje svrhe?

Rezultat veštački izazvane revolucije smo već videli za ovih proteklih decenija: opšta pljačka, kriminal, bezakonje, siromaštvo, nedemokratija, teritorijalno cepanje države …

O svemu što se desilo uoči i posle govora Slobodana Miloševića svedoče Nikola Šainović, bivši premijer Srbije i potpredsednik Jugoslavije, general Božidar Delić i Goran Jevtović potpukovnik i politički analitičar.

VIDEO:

Webtribune.rs

KOMENTARI38 komentara

 1. šiško says:

  Slobodan milošević nikakvo pravo nije imao da govori o izdaji i stranim plaćenicima, jer je i sam bio strani plaćenik i vinovnik mnogih (većine) srpskih nesreća krajem 20. veka. Pod tim ne podrazumevam da je on sam izazvao ratove, ali je zajedno sa "kolegama" tudjmanom, izetbegovićem i rugovom učinio sve da do njih dodje. Osim toga, opljačkao je državu, skoro jednako kao i aktuelni psihopata, unazadio naciju u svakom pogledu, navukao nam na vrat sve zlikovce ovog sveta, sankcije, bombardovanje, medijski linč, izolaciju i mržnju koji traju do danas i trajaće još dugo. Svi pokušaji da se on prikaže kao dobronamerni prorok i opere od odgovornosti su zločin prema srpskom narodu, jer on mora najzad da se suoči sa istinom, a ne da mu se i dalje baca prašina u oči. Istina je da mi čini mi se nikad nismo imali vladara koji bi bio dobar za srpski narod i srpsku državu, a nećemo ga ni imati dok god smo kolonija. To jednostavno nije moguće, po definiciji kolonijalizma. Činjenica da je aktuelna vlast najgora koju smo ikad imali ne daje nam pravo, a nije ni korisno da ulepšavamo prošlost.

  • Dragans says:

   Svi posle njega su izdajnici i satanidtičkr sluge, jedini i poslednji pravi predsednik koji je voleo i branio Srbiju je baš taj Milošević

   • Istina says:

    Slazem se.

    • Don Kihot says:

     Trebalo je a naprave državni udar i pohapse sve što je neprijateljsko...Šainović je izuzetan gospodin i častan, hrabar čovek...

  • Pedja says:

   As ta bi ti Sisko ovako par decenija kasnije kada vise danas znas od Slobe tada promenio tokom 90-ih? Pitam te jer svi vi sto blatite Slobu do crnila nemate odgovor na to pitanje. Nisam neki onozavatelj Slobe ali mu dajem pravo za mnoge svari, absolutno ne sve. Mislim ipak da niko u zemlji u datom trenutku nije mogao ista bolje da postupi tokom 90-ih. Neo liberalna masinerija je izabrala Srbiju da budu bad boys i bez podrske Kine i Rujije tih godina mi nismo mogli bolje da prodjemo nego sto jesmo.

   • šiško says:

    Prvo: niposto ne bih kvario odnose sa celim svetom, naročito ne sa Rusijom, što je on iz sve snage radio. Drugo: srpske političke, a kasnije i ratne ciljeve bih jako pažljivo promišljao, a kad bih ih jednom usvojio ne bih od njih odustajao, naročito ne po deset puta "kreni-stani" kao milosević. Moji ciljevi ne bi bili očuvanje SFRJ po svaku cenu, već Srbija na njenoj prirodnoj, tj. istorijskoj i odbranjivoj teritoriji, što svakako nisu sadašnje granice. Treće kad je već došlo do progona Srba iz Hrvatske im, ja bih ih ovde prihvatio kao ljude, a ne kao pse. Ima toga još jako mnogo što bih ja uradio, a što milošević nije i što ja ne bih uradio, a milošević jeste, ali najvažnije je: KAD BIH VIDEO DA KOLA IDU NIZBRDO, DA SAM JA ZAPADU ARGUMENT I ALIBI DA UNIŠTAVA SRBIJU, JA BIH ISTOG MOMENTA PODNEO OSTAVKU (naravno pobrinuo bih se da zemlja ne zapadne u anarhiju, pripremio bih teren i po mogućstvu zamenu za sebe, kad bih uspeo da nadjem pogodnu ličnost). Istina je da ovakvo razmišljanje dosad nije bilo svojstveno balkanskim prostorima, ali bilo je valjda već vreme da se to menja, utoliko pre što se Srbija našla u toliko teškoj i neobičnoj situaciji koja je zahtevala veliku političku zrelost i mudrost i konačno napuštanje starih od kolonizatora nametnutih i izuzetno štetnih obrazaca ponašanja. Ako se neko sprema da mi prigovori kako je lako biti general posle bitke, ja unapred odgovaram na tu primedbu da sam ja i tad, u sred "bitke" govorio isto ovo, samo mnogo detaljnije (pozaboravljao sam, a i mrzi me da u detalje objašnjavam) i trudio se da moje sugestije stignu do vrha države. Stizale su one, ali nikakve reakcije nije bilo, ništa nisu menjali. Zašto? Zar je to bilo toliko teško razumeti? Pa nije to kvantna fizika, već obična politička i životna logika po kojoj svi mi živimo, svesno ili nesvesno. Nisu prihvatali jer su hteli propast Srbije. Neko će reći da je dosta predloženog bilo neizvodljivo. Možda. To ne znamo, jer nismo ni pokušali. Eto to su razlozi zašto ne mogu da podnesem veličanje miloševića. Niko od političara 20. veka nije nas zadužio nikakvim dobrom, ali miloševićevo ime treba uvek i svuda pisati naročito cenim slovima. Ima tu još nekih sporednih stvari zbog kojih se ospem na pominjanje njegovog imena, kao što je ponašanje njegove porodice, ali to nije presudno uticalo na politiku Srbije, pa nema svrhe o tome govoriti.

    • Я says:

     Bravo

     • jovan says:

      Bravo za nista. Nije Milosevic kvario odnose sa celim svetom(pravilno se kaze sa "probisvetom"). Tacno je samo jedno- Zapadni probisvet je nasilno krenuo na Srbiju, odmah posle "anslusa" Istocne Nemacke.

    • jovan says:

     Nerazumevanje stvari! Propaganda. Izdao Vojnu Krajinu, laz- ali dobra za propagandu. Prosto ponavljanje "petooktobarsko- kvislislinsko" opravdanje za za sankcije, bombardovanje i okupaciju 2000. Ne razumes da je morao da brani cepanje srpskog naroda u 8drzava i predaja ljudskih i prirodnih resursa zemlje, pljackaskim hordama Zapada. Narod i drzava Srbija je NAJVISE STRADALA I OPUSTOSENA tek POSLE 2000.

  • Kosovac says:

   @ šiško, Malo si izleteo sa koloseka. Izgleda da tvoj kompas ne pokazuje sever.

   • šiško says:

    Ništa to nije. Zato imamo tebe da koriguješ naš pogrešan kurs i vratiš nas na liniju.

  • Gagi says:

   Za neuke i neupucene, Sloba je bio komunista i njihov najkvalitetniji kadar. Problem je nastao devedesetih kada je doslo do fundamentalnih promena u svetu, kada komunizam vise nije pio vodu. Onda su se setili komunisti da malo budu Srbi da bi zamaglili svoju kriminalnu proslost. Nigde u Jugoslovenskim republikama nije stradao narod od komunista kao u Srbiji.Streljali su domacine na njihovim pragovima da bi im oteli imovinu, u to posleratno doba su komunisti sve oteli Srbima. Malo li je domacih filmova koji opisuju taj uzas i patnju naroda koji su dozivljavali od "oslobodioca". Isto je i danas, navodno se brani Srbija, kakva crna Srbija i njen narod, brane se licne privilegije otete od naroda. Zasto Srbija nije prva 90-ih promenila politicki system i odrekla se nakaradnog sistema - komunizma. Nije odgovaralo "drugovima" jer im je draze bilo da narod gine i strada dok oni prespu narodni znoj u svoje bisage. Danas su ti "borci" za drustvenu ravnopravnost i jednakost najveci kapitalisti u nasoj drzavi. Srusili su kapitalisticku Jugoslaviju da bi nas sedamdeset godina zamajavali i kinjili dok ne naprave njihovu kapitalisticku drzavu. Sve ratove su Srbi izgubili, izbeglice i beskucnika iz bivse Jugoslavije na sve strane a pobednika i heroja sa drzavnim beneficijama koliko hoces. Opet su Srbi prevareni po ko zna koji put.

   • Pendrek says:

    Slazem se, tako je! Srbima je oduzeta cast i ponos. Kakva marva vlada sa Srbijom od 1945e. Sta uradise od naroda. To je istina Srbi uvek gube u svim ratovima i nisu dostojni a izdali bi najblize. Sramota ali to od 45e pa sve do danas stetocine sa sviju strana.

  • Rajko says:

   Prijatelju, hvala na blistavom i istinitom komentaru. Milošević i njegovi i danas piju krv Srbiji.

 2. Istinoljubiv i Pravedni says:

  Sloba se i dalje u grobu okreće jer je sve znao i video unapred šta će biti. Duh ovog svetog čoveka se i dalje vije iznad Srbije. E, zato onaj Vuk Drašković nema mira već se i dalje bori protiv Slobe i poslednjeg bastiona komunizma odnosno Srbije. Srećom izgleda nije čuo za Kinu. Tamo komunizam i dalje postoji i besprekorno funkcioniše. Slava Slobi, najvećem srpskom sinu svog vremena.

 3. Eh, Jugoslavio Zemljo Serbska says:

  Čovek je svetac Božiji, ali bejasmo gluvi i slepi, uvek smo dizali suknjicu i okretali guzu zapadu radi užitka koje posle bude gorko. Lepo je najavio šta će "Demokratska" opozicija da uradi sa Srbijom. Kurdi su prošli bolje od Srba, sve je tačno i rekao i predvideo. Eh, slušam čoveka i srce mi veliko kada vidim kakvog smo mi čoveka imali. Valjda ne vredi čoveku kada mu tako pametno pričaš i prorokuješ, čovek nas je upozorio o svemu, posle njega mi praktično više nemamo političara i vođu Srbije. Ovo je lekcija za sve nas koja će važiti dokle god je Srbije. Eh da smo tada imali neku silu pored sebe kao Kinu i Rusiju, zato nisu smeli da diraju Tita jer je oformio najjači blok u svetu, blok nesvrstanih zemalja, Sloba nekako to nije mogao da iskoristi.

  • Istina booli says:

   Hahahhaahhah ako je Slobo svetac onda si ti pameta čovek budalp....

   • Suzuki Vitara says:

    Istina bolecete kad naletis na tvrd, a mnogo ga trazis. Oprem dobro.

 4. Pedja says:

  Vise puta sam slusao ovaj Slobin poslednji i po meni najbolji govor, svaki put se najezim. Posledice nasih izbora od 5-og oktobra pa do dana danjasnjeg su ocigledne i vidljive i u potpunosti se podudaraju sa Slobinim iznosenjem. Odgovornost kao sto je i rekao snosimo sami jer smo naivno vjerovali drugima, a ne sami sebi. Istorijska greska se moze i mora ispraviti ali ce za to biti potrebno mnogo godina ako ne i citav vjek. Ovoaj citat mi se posebno svidja: "Ne napadaju oni Srbiju zbog Milosevica, vec Milosevica zbog Srbije"

 5. milorad3 says:

  pa on je odlično znao šta je RADIO,mislim, svako kome je kućni prijatelj bio holbruk je sigurno umešan i odgovoran za sve što se dešavalo pre i posle.Izdaja je izdaja bilo svesna ili nesvesna,ako je bio toliki magarac da je poverovao holbruku onda je sasvim uredu sve ono štoga je snašlo posle toga.Gadno je što je i nas sve zajedno povukao u ambis ali šta očekivati od komunističkog kadrovika iz kumrovačke škole,milošević je bio potpuno nedorastao situaciji u kojoj se našao.Jedan od verovatno najgorih likova na čelu ove države u istoriji srbije,to će biti i njegovo mesto u istoriji kada se ta istorija bude pislala neopterećana bliskom prošlošću.Na žalost imali smo pajaca za predsednika predugo,a nama koji smo znali šta je šta i ko je ko nije trebalo miloševićevo "proročanstvo" nego je trebala odlučna i snažna akcija DRŽAVE i njenog predsednika kome je prva i najvažnija dužnost bila da brani USTAVNO uredjenje i nezavisnost te države na čijem je ćčelu bio.On je mogao da uguši taj državni udar za PET MINUTA da je ima muda da bar jednom bude lider u životu,jer to je bio BLEF ,srušili su ga na BLEF i sami udarnici su se čudili da im je uspelo:) ali tako je to dobro su mu uradili psihološki profil i krenuli su na sve ili ništa baš kao u belorusiji što je danas ali tamoi će da bude NIŠTA jer lukašenko nije nemaštoviti, plašljivi milošević sa zalihama "four roses" burbona u fijoci.Kakvu nam je katastrofu napravio taj čovek još 25 god. ima da se vadimo iz tih govna.

 6. Kosovac says:

  Odgledao sam snimak, đene-đene, sva tri sagovornika poštujem i željno očekujem da kažu nešto. I rekli su. Drago mi je da sagovornici nastupaju sa srpskih pozicija, dobro je da imamo potvrdu da ima još Srba, da se Srbi nisu pogubili u šipražju Evropske Unije. ……………Snimak je nezaboravan, zato što je šlag na tortu dao Nebojša Čović. (i Božidar Delić naravno uzročno). Čuješ, Nebojša Čović izgleda i dalje drži do čojstva. Pa da, drži do čojstva, koje je izgubio, ali i dobro naplatio. Da, nije on uzeo pola džaka para dolarskih, nije uzeo, iako to znaju svi vrapci na grani. Lako je izgleda sa Nebojšom Čovićem, zato što je kod njega još preostao neki mali osećaj časti. Pa se vređa kada neko kaže da ga je video kako krade pare. Teško je sa Natašom Kandić i Sonjom Biserko i Sonjom Liht, koje kada im kažeš da su lopovke, one se zahvale na komplimentu. ……………Nebojša Čović se koprca da sačuva čast koja mu je izgleda neophodna. Savetujem mu da pređe u viši stadijum svesti, kao na primer Velja Ilić, ili Slobodan Homen. Gledao sam Velju kako se Hvali, kao Uspomena, kako je prenosio dolare iz Budimpešte. U jakni kaže. A Slobodan Homen, u funkciji Državnog sekretara ministarstva pravde Srbije, hladno na televiziji opisuje kako je prenosio dolare u Beograd za „Naše uzvišene ciljeve“. Slobodan Homen, biografija: Osnivanjem Otpora, čiji je cilj bio rušenje režima Slobodana Miloševića, Slobodan Homen postaje jedan od lidera pokreta. Tu je bio zadužen za finansije. Na Harvardu je 2001. godine završio John F. Kennedy School of Government Executive Network Program. Častili ga Amerikanci diplomom Harwarda. Iste godine položio je i pravosudni ispit. Častili ga Srbijanci. Gde li se sada udomio, da mi je da znam?

  • Kosovac says:

   Apropo, …..Nikola Šainović je rekao ključnu rečenicu, za antologiju: „Raspoloženje građana je bilo već u zastoju u odnosu na ovaj režim“. I kod mene, u tom grmu leži zec: Ova 5. oktobarska gamad ne bi mogla ništa da postigne, da se nije tadašnji Socijalistički režim smučio normalnim običnim građanima Srbije. A režim im se smučio najviše zbog forsiranja JUL, naravno i one zastupnice karakondžule Mire Marković. JUL je tadašnjem SPS-u stajao kao magarcu sedlo, pa su se malo ispod žita i svađali. (Još kada im se ufunjala Nova demokratija…..). ………………..Sećam se, u mom mestu je penzionisana nastavnica svakog dana izvodila učenike gimnazije na protestnu šetnju od sat vremena. Kao Greta Tunberg, da gube časove. Eto, debili gimnazije neće da uče, zato što politička situacija nije dobra. Razumem i onu decu koja nisu imala snage da im se suprotstave, zato što nastavnicima niko od Socijalista i Tužilaštva nije smeo ništa. Plus, decu nema smisla marosati. Nekad ima smisla, ali to je druga priča.

   • Kosovac says:

    Apopo, …..Ovo što sam napisao bi trebalo da bude i nauk Lukašenku i Belorusima. Ne zbog žene (taman posla), nego zbog principa narodne vlasti koju povremeno napada gamad zapadnjačka.

    • Kosovac says:

     Apropo, …..Ovo „Apopo“ je je posledica izgubljenog slova „r“, koje se odmetnulo iz Srpskog jezika baš onda kada meni nije trebalo. Da ako mogadne, ja bih ga vratio na svoje mesto, kao u naslovu.

     • Kosovac says:

      Sada bi mi neki nepismeni „Srbin“ rekao: Ne kaže se „Srpski jezik“, no se kaže „Srbski jezik“.

   • Gagi says:

    KOSOVAC - Ponekad imas smislene komentare koji zaista izledaju nacionalno i patriotski. Onda ti se desi neka intelektualna vratolomija gde se nalupas i zbunis citaoca,izgleda kao da pise neki drugi covek ili je mozda u pitanju ono Zajecarsko pivo o kome si pisao.Pobogu covece, KO je bio Sloba ako je neko pored njegove volje mogao da instalira JUL. Ista taj Sloba je je uposlio Vuka i Seselja i sve ostale kvazi disidente. Sloba je dozvolio ono rusenje 9 marta, isti ON je dozvolio onaj cirkus cupanja mikrofona u Skupstini. Nemoj nam reci da deca ne lupaju i lome sve po kuci ako roditelj to ne dozvoli i aminuje. Dokle ta nerealna opravdavanja necega sto je toliko egzaktno i ocigledno. Cudan smo mi narod, nase je najbolje iako znamo da je najgore,valjda nas je tome naucila i ustrojila Kominterna. Velika je razlika izmedju Pravoslavnog Hriscanstva i katolicke kominterne (komunista), razlika je u realnosti.

   • Gagi says:

    Ta "karakondjula" je gle cuda, delila najintimnije lepote sa onim koji je mrzeo JUL. O cemu bre ljudi zborite, gde je nestala ona zdrava logika.

    • Kosovac says:

     @ Gagi, …..Jeste, Sloba je prihvatio instalaciju JUL. Jul je mešetario po nacionalnim manjinama – Jul je Sandžaklijama obećavao „autonomiju“ i povratak u komunističko leglo, Vlasima obećavao Republiku, Šiptarima isto. Onda je Sloba prihvatio Novu Demokratiju da bi privukao Autonomaše Vojvodine – parolom „Evo ruke za autonomiju“ odštampanu na celoj strani novina. Nadao se glupo da će tako da dobije veći broj glasova. Zeznuo se, svi su oni glasali za svoje, čak šta više, mnogi od nas njegovih iskrenih sledbenika smo postali inertni, nismo ni izašli na izbore. Ali nismo prešli u tvoj kobajagi-srpski tabor, ni u tabor Petooktobaraca, ni u sorošoidni tabor. Takve kao što si ti prepoznajem po tome što izjednačavaš Draškovića i Šešelja, odnosno približavajući Šešelja govnetu – k'o veliš tako će i Šešelj postati govno. I tako oprati sve uvrede koje vam je Šešelj naneo. Pa onda znaj, zbog tih uvreda koje Vam je Šešelj naneo, ja ga i najviše cenim. ……………Jeste, u pravu si, u pitanju je ono Zaječarsko pivo – zato što je napisano ćirilicom. Inače, i ti si jedan intelektualni avanturista, pa zato ja nikako ne mogu da odredim kojoj grupi Srba pripadaš. Ovako mogu da se nalupetam pa da te svrstam u grupu Đinđićevsko Stambolićevskih Monarhista. Ponekad imam utisak da nije dobro što si sa Srpske strane, naročito znajući tvoje mišljenje o nama Kosovcima, nekada deluješ kao srpski unutrašnji neprijatelj.

     • Gagi says:

      jesam li antisrbin zbog toga sto kritikujem razne katastrofalne promasaje koje ste napravili. Vidi sta pises: "Onda je Sloba prihvatio Novu Demokratiju da bi privukao Autonomaše Vojvodine – parolom „Evo ruke za autonomiju“ odštampanu na celoj strani novina". Ne procitah dobro sta si napisao,ko je to podrzavao autonomiju i saradjivao sa autonomasima. Nesto mi to ima ukus pokvarenog jogurta.

      • Kosovac says:

       @ Gagi, …..Glupo bi bilo sa moje strane da ja etiketiram ljude koji kritikuju moje mišljenje. A promašaje nismo Mi napravili. Najveći promašaj u politici koji sam Ja napravio, to je da sam glasao za Izdajnika Tomislava Nikolića. Tada nije on postao predsednik, ali to ne umanjuje moj osećaj kako mi rastu uši kao u magarca. ……………Vidi kolega komentatore, bez ljutnje i namere da vređam, moram da kažem da ti nisi dovoljno upoznat sa materijom, a sebi dozvoljavaš da donosiš zaključke o ukusu jogurta. Koalicioni partner (SPS JUL ND) Miloševića – Nova Demokratija je u izbornoj kampanji dao oglas u novinama – slika na celoj strani neki Čova ispružio ručerdu, a ispod velikim slovima piše „Evo ruke za autonomiju“. Ovo što ti pričam, to se zaista desilo, a ti se potrudi da razumeš politička mešetarenja u predizbornim kampanjama. Ili da prihvatiš moje objašnjenje bez da te boli glava. ……………Sada sam ja u maloj neprilici, ne znam da protumačim da li je od onda kada se desila ta jogurt revolucija, taj jogurt za tebe pokvaren. Za mene bi bilo veoma važno saznanje kada bi ti otvoreno rekao da kritikuješ Miloševića i zbog njegovog savršenog izvođenja Jogurt Revolucije. Tada bi postojala mogućnost da bi etiketa koju bih ti prilepio bila realna i poštena.

 7. Suzuki Vitara says:

  "Ne napadaju oni Srbiju zbog Milosevica, vec Milosevica zbog Srbije". Kratko, ali jebitacno.

  • Kosovac says:

   @ Suzuki Vitara, …..Okreni, obrni, tako je.

 8. Gagi says:

  Dobro ljudi, jeste li vi pri sebi. Sloba je dogovorio zaokruzivanje katolicke interesne sfere na podrucju rvatske, zbog toga su Srbi najureni bez ispaljenog metka. Mesecima pre Oluje su pravljeni odstupni putevi za Srbe, kako je narod to zaboravio. Kada su ga mangupi prevarili, jer su mu obecali da za veliku uslugu nece dirati Kosovo, tek onda je veliki vodja dosao sebi i postao Srbin. Odavno su tkzv. Srbi kupljeni da prodaju svoj narod. Od Fulbrajtovih stipendija pa redom raznim intelektualnim beneficijama koje su podrazumevale visoki drustveni status i intelektualnu nedodirljivost. Podloga za to je bila katolicka izmisljotina zvana komunizam i odrodjavanje od svog korena i tradicije. Posle je sve bilo lako, najvece odrode nagraditi i smestiti ih na drustveno odgovorne funkcije gde ce po planiranom EU (katolickom) zadatku dalje raditi na devastaciji Srpskog naroda. NIKO od 45-te do danas nije mogao biti Srbin jer to jednostavno nije bilo dozvoljeno, ako se koji i nasao, brzo je ispljuvan i sklonjen jer nije bio u "toku savremenih kretanja". Malo li je danas u drzavi bas takvih koji besplatno i lagodno zive od dobre drzavne apanaze ne radeci bas nista za ovu drzavu. Nije se Sloba odrekao podmetnutih simbola- srpa i cekica do svog kraja, nas symbol je krst sa ocilima. Na kraju je Sloba shvatio sta je radio i sa kim je imao posla ali je bilo kasno, izgleda da mu se probudio intelektualni gen tek u Shevengingenu. Naveca nasa nesreca je sto nam je ostavio svoje sludjene naslednike koje jedino interesuje udoban zivot na racun naroda i drzave. Ti naslednici nas neumorno ubedjuju da su oni stvorili drzavu, da pre njih drzave nije bilo, da je onoliko ubistava Srba bilo opravdano da bi oni zavladali. Eto, rekao bih da je to, TO. Hvala ti Slobo na svemu sto si nam ucinio i sto si nas branio u Hagu, ne zameramo sto nas nisi branio od ustasa i siptara, znamo da si imao partijski zadatak koji si morao da obavis koji je donesen jos u Drezdenu. Ako me secanje dobro sluzi, dostojanstvenije je u nezaborav i sa ljubavlju ispracen Patrijarh Srpski Pavle od SVOG naroda. Danas su Slobo tvoji ucenici na istom koalicionom politickom zadatku sa onima koji su te ispratili sarenim balonima i uvredljivim antihriscanskim parolama, valjda je to normalno. Iz istog ste prokletog placenickog jata, samo vam je vazno da vam je dupe puno, valjda se zbog toga jedino zivi.

 9. petrovgrad says:

  Obnovio Srbiju i njenu državnost. Od tri dela napravio da bude cela. Do njegovog pojavljivanja Srbi ni u Beograd nisu smeli da kažu da su Srbi, a za ostala područja SFRJ možete zamisliti.Iz rata je izvukao maksimum. Stvorio je Republiku Srpsku. Svaka žrtva je nenadoknadiva, ali sve ima svoju cenu. Obnovio je demografiju u Srbiji. Hrvatska je ostala bez ljudi, svako preseljenje i u mirnodobskim okolnostima je bolno, ali gleda se krajni rezultat. Ko dobija. Po mom ubedjenju Slobodan je bio junak i državnik.

 10. RASPUCHIN says:

  02.01.1989.g. ??? Sva tri "druga" , kao i pok. Milošević , su morali znati šta se dogodilo ovog datuma. Ako tada nisu znali i ako ovi , preživjeli , ne znaju onda je njihova priča bez smisla.

 11. Rista says:

  Neće u istoriju ući ničiji komentari kao nešto veliko i rodoljubivo, neće u istioriju ući ni Đinđić ni Koštunica, ućiće Milošević. Ako se Srbi ikad oslobode, to će prvo uraditi. Ako se dogodi da ne urade, to znači da više nema ni Srbije ni Srba. Nije Zapad napadao Miloševića, nego Srbiju. Mogao je precednik Srbije biti i Car Dušan, i Tito ili Putin, Srbija je tada bila meta pre svega Nemačke, a onda i ostalih akrepa komšija. Zato je NATO dobio podršku i tu je Milošević bio samo nemoćni posmatrač, iako je dobro odradio prvi deo. Drugi nije stigao, jer ga trećina Srba izdala. Govnari, lupali ste u šerpe a danas nemate šta iz njih da jedete. Ne zato što su olupane, nego zato što nemate više ničega. A i svi mi ostali Srbi ispaštamo vaša SRANJA. Neka živi Milošević u srpskoj mučeničkoj istoriji onako kako i treba i živeće. Stradao je zbog, pre svega Nemačkih nacističko-fašističkih ambicija koje su, kao što smo svedoci, ponovo oživele, stradao je kao žrtva Američke želje za hegemonijom i osvajanjem Rusije i zato što je bio precednik Srbije, koja je bila trn u oku Zapadnim silama ceo prošli vek. Najzad su nas zaskočili. Stradao je zajedno sa Srpskim narodom a na kraju je stradao i od srpske ruke i od haške nacističke ruke. One Srbe koji su ga izdali, treba izbrisati iz srpske istorije, ali nažalost, to nije moguće.

  • Kosovac says:

   Brate Risto, pozlatile ti se ove reči. Ne zato što se slažem sa time što si rekao, već zato što su istinite. Naročito je dobar tvoj opis onih srpskih stručnjaka za šerpe i lonce.

 12. a.c.a.b. says:

  komunjara crvena i izdajnik srpskog naroda!kao i ovaj prokleti nakot nakon njega

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *