(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ПАКАО ЈЕ ЗА АЗЕРЕ ТРАЈАО ПАР МИНУТА: Упали у јерменску заседу, тела 60 војника остала поред пута!

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ПАКАО ЈЕ ЗА АЗЕРЕ ТРАЈАО ПАР МИНУТА: Упали у јерменску заседу, тела 60 војника остала поред пута!

15 октобра 2020

Јерменски студио „Барс“ је објавио данас снимак и детаље велике заседе коју је војска Нагорно-Карабаха извела против азербејџанских снага.На снимку се виде резултати убитачне заседе коју су 1. октобра Јермени приредили Азерима током офанзиве на Карабах.

Командант јерменске јединице која је извела акцију рекао је да је убијено више од 60 азербејџанских војника, када су их локалне извиђачке и артиљеријске јединице побиле из смртоносне близине.

Заседа је трајала само неколико минута.Током акције јерменске снаге су заробиле два азербејџанска војника, који су потврдили да им сиријски џихадисти и турски обавештајци пружају подршку у нападима на Карабах.

Војне операције у Нагорно-Карабаху до сада су однеле животе стотина азербејџанских војника, док су снаге лојалне Бакуу оствариле ограничене успехе на терену.

(Вечерње новости)

KOMENTARI6 коментара

 1. Avangard-Kinzal says:

  Rekoh,muslimani su kilavi vojnici.

 2. M says:

  Ipak,Azeri su osvojili 40-ak sela(dio teritorija)Nagorno-Karabaha,i vjerovatno nanijeli veće vojne gubitke!Ova etapa rata je njihova pobjeda,odnosno opet Turska,bez obzira na propagandu!A i u Siriji,Turci su anektirali dobar komad,USA drži glavna naftna polja,a Ruske granice na zapadu,jugu,a odnedavno i na sjeveru(Arktik)se sve više zagrijavaju,a Indija je sve bliže USA-Zapadu!Rusija se sve teže nosi s izazovima,nadam se da je svjesna neizbježnosti Velikog Rata protiv sebe,i da ima bar planove što,kada i kako može-mora napraviti,odnosno i spremnost-snagu da to napravi,tj.ponovno žrtvovanje!Inače će otići u ropotarnicu povijesti!Ovaj put,uz odlučnost,glavna uzdanica joj mora biti pamet!A onda je i Bog dostižan i Carstvo Njegovo!Pred kojim padaju sva carstva zemaljska!

  • Avangard-Kinzal says:

   Hrvoje, uskoro vi KROmanjonci odlazite u tu vašu "ropotarnicu povijesti", jer kao što vam je voljena NDH otišla u ropotarnicu povijesti '45.,tako ćete sad jednako otići u istu jer Rusi i Kinezi uz nas Srbe i druge saveznike će neminovno da unište fašističko-nacistički 4.rajh kojeg ste (opet) deo kao što smo vas zgužvali '18.i '45. SAD je bankrot, nigeri će pokrenuti građanski rat tamo. Kako su tvoji djedovi verovali Hitleru i Habzburgu pa ste poduvali oba puta, tako ti sad veruješ da će vaš naci savez ipak da pobjedi, a NEĆE. Da pratiš vesti sa prave strane znao bi da nemate šanse da preživite a vaši mediji,hrt i blumberg vam ispiru mozgiće i tove vas dezinformacijama za vašu sigurnu propast. KROmanjoniju ćemo da podelimo mi Srbi i Italijani, depopulisani ste a kifla je pusta, Italijani i mi smo mnogo ljuti na vas vatikanere fašiste, osveta je blizu, Jasenovac se otvara za vas ovaj put.

  • Zorana says:

   Sve sto ste naveli je istina. I Rusi su svesni toga, a spremaju se tradicionalno. Kremaljski cionisti uvek racunaju da napad docekaju ispred Moskve, a zaustave ga sa par miliona ruskih tela. Sve je ociglednije da Putin i sada tako radi.

 3. petrovgrad says:

  Kad poginu pet Jermena i pet Azera nije nerešen rezultat, već je dest nula za NATO. To nikako da shvate ovi nesrećnici, da njihovi gubici idu u korist NATO zločinaca. Da hoće NATO rat bi prestao za dva sata. Tu smo priču već videli na prostorima bivše SFRJ.

 4. M says:

  Avangarda,ako jesi,onda bi morao znati da nakon svega što si rekao,i mnogih drugih nevolja,Hrvatska se diže iz pepela,i biva Velika,Svjetlo narodima!Iz ovih bu gora svanula zora,bu vesela i sretna svaka hiža i klet!To je jen stari i šumeći glas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u