UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Srbima na Kosovu naživo vadili organe i slali ih u Saudijsku Arabiju!

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Srbima na Kosovu naživo vadili organe i slali ih u Saudijsku Arabiju!

5 novembra 2014

muslim_620x0Na internet portalu “shoebat.com” pojavilo se svedočenje pripadnika specijalnih jedinica Vojske Srbije koji je svedočio o mučenju, ubijanju i vađenju organa Srba na Kosovu, kao i njihovom naknadnom prebacivanju i prodavanju u Tursku i Siriju.

Srpski oficir Lazar tvrdi da su se među žrtvama nalazili Srbi, ali i Albanci, kao i da je među njima bilo i dece.

– Žrtve su najstrašnije mučene, a zatim su im organi vađeni, dok su oni još uvek bili živi – kaže Lazar.

Na pitanje novinara da li svi muslimani na Balkanu rade ovakve stvari, Lazar napominje da su užasi na Kosovu počeli od kada su krenuli sukobi u ovoj pokrajini, kao i da se takve stvari još uvek dešavaju – prenosi tvbest.rs

U tekstu se zatim podseća na reportažu nemačke kuće “Deutsche Welle” koja je takođe napravila svedočenje o trgovini organima na Kosovu i Metohiji, kao i istragom koja je otvorena povodom tog slučaja.

U tekstu se nadalje podseća na brojna svedočenja s drugih ratnih područja gde su takođe muslimani koji su učestvovali u borbama u Siriji radili istu stvar. Kao dokaz ovih jezivih nedela, prikazani su i klipovi iz Sirije, na kojima se nalaze obezglavljeni leševi u ratnoj zoni ove zemlje.

Zbog ekplicitnosti snimaka, ove klipove nećemo objavljivati. Ukoliko želite da pročitate članak objavljen na ovom sajtu, upozoravamo vas da klipovi sadrže krajnje ekstremni sadržaj, te da ih gledate na sopstvenu odgovornost.

Možete ih videti OVDE.

(Večernje novosti)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *