УЗВРАЋА УДАРАЦ: Трамп ударио на Немачку

UZVRAĆA UDARAC: Tramp udario na Nemačku

30 maja 2017

Američki predsednik Donald Tramp je danas ponovo verbalno napao Nemačku, nakon što je nemačka kancelarka istakla da SAD nije pouzdan partner EU.

Tramp je preko svog omiljenog glasila „Tvitera“ kritikovao Nemačku zbog trgovine i toga što ne odvaja dovoljno novca odvaja za vojsku i NATO.

– Imamo OGROMAN trgovinski deficit sa Nemačkom, osim toga oni plaćaju MNOGO MANJE nego što bi trebalo za NATO i vojsku. To je veoma loše za SAD i to će se promeniti – napisao je on.

Nemačka kancelarka Angela Merkel žestoko je kritikovala SAD i Veliku Britaniju u govoru na predizbornom skupu u Minhenu, istakavši da „Evropa mora da uzme stvar u svoje ruke nakon nezadovoljavajućih razgovora na sastanku G7“.

– Sada je postalo jasno: Evropa više ne može da se osloni na svoje dugogodišnje partnere iz Velike Britanije i SAD. Naša sudbina je sada isključivo u našim rukama – poručila je kancelarka na skupu u Bavarskoj.

Prethodno je na Samitu NATO u Briselu Tramp ponovo kritikovao Nemačku.
– Nemci su loši, vrlo loši – rekao je Tramp na sastanku s predsednikom Evropske komisije Žan-Klodom Junkerom, predsednikom Saveta Evropske unije Donaldom Tuskom i drugim visokim zvaničnicima u Briselu, objavio je nemački list u svom elektronskom izdanju, a prenosi agencija Frans pres.

– Pogledajte milione automobila koje prodaju u SAD-u. Strašno. To ćemo zaustaviti – navodno je rekao Tramp, prema rečima ljudi koji su „učestvovali na sastanku“.

Blic

KOMENTARIJedan komentar

  1. Trifun says:

    Nemaci su konacno raskrinkani kao veoma losi, i taj njihov balon kobajagi nekakve moralne supuriornosti koji su gradili decenijama je pukao kao mjehur! Provaljeni su kada su ugradivali u kola lazni software koji je lazirao podatke o navodnom ispunjavanju pravila o dozvoljenoj kolicini zagadivanja koje kola mogu emitovati, i takva kola prodavao sirom svijeta ubijajuci ljude i decu s njima! Lazovi i podlaci su razvaljeni konacno ko su i sta su, nacisti koji su zajahali svoj EU Rajh kao masku da eksploatisu i ubijaju sve druge preko tudih leda. Svi ratovi u Evropi su Nemacki ratovi, koje su oni zapoceli iz svog interesa, s tim da su te njihove ratove od 1990 finansirali amerikanci 90%. Ukljucijuci rat u Ukrajini. To je takoder njihov rat. Onog momenta kad ih Rusija otkaci, a otkacice ih bez obzira sto su joj se lukavo uvukli preko severnog toka, kad tad. Bice primorana. I onda krenuti na te zlikovce. Armija Rusije to vrlo dobro razumije. Nisu dzaba vjezbali na maketama Rajhstaga skoro, kao upozorenje svima da armija nema zabluda oko tih podlaca ni malo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *