ВАЊА БУЛИЋ У ЈЕКУ ХАОСА У ЦРНОЈ ГОРИ: „Ово је истина о мом пореклу!“ (ВИДЕО)

VANJA BULIĆ U JEKU HAOSA U CRNOJ GORI: „Ovo je istina o mom poreklu!“ (VIDEO)

27 januara 2020

U jeku haosa u Crnoj Gori, diskriminaciji, napadu na Srbe i pravoslavlje, novinar i pisac Vanja Bulić je iskreno ispričao sve o svom poreklu.

Poznato je da je Vanja Bulić poreklom iz Crne Gore, da mu je otac bio partizan ali je malo ko znao kako se izjašnjavao:

POGLEDAJTE ISKRENO PRIZNANJE VANJE BULIĆA:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI6 komentara

 1. deda mraz says:

  Ovo je Srpska tragedija kave su nam budaletine unistavale naciju i jos ih uvek ih tripomo.

 2. Jasna says:

  Sve je Vanja lepo objasnio!

 3. Veljko says:

  Zamisli koja gimnastika uma, psihičko iživljavanje bilo u SFRJ, kad su Srbi govorili da su Jugosloveni, u ovom slučaju Srbin govorio da je Crnogorac...komunisti su eksperimentisali sa Srbima.

 4. deda mraz says:

  Neka nam je dragi bog na pomoci jer koliko jos ovakvih vlada Srbijom a da ne govorim o njihovim naslednicima i onda nam je jasno zasto Srbija propada jer Srbi ne vladaju Srbijom.

 5. Kulak says:

  Ovaj je u Srbiji pa se bojao reći da je Srbin.A mi se čudimo zašto se Arsen Dedić bojao reći da je Srbin za života u Zagrebu.Ili zašto se Dražen Petrović bojao reći da mu je otac Srbin iz Trebinja dok je stanovao u Šibeniku i Zagrebu.Puno to govori o nama Srbima ali i o antisrpskom karakteru jugoslovenske države koja je Srbe odvela u izumiranje,nestajanje i gotovo u propast.

  • Velika Metla says:

   Kulak,žali mi se komšija (deda od nkih 75 godina)da ga propalznici na ulici u Beogradu gledaju popreko kad nosi šajkaču. Eto šta je Srbin doživeo,da u sred beograda ne sme svoju šajkaču nositi. Rekao sam ja da iz našeg naroda moramo POD HITNO eliminisati najmanje 10% gamadi,i tako očistiti naciju. Inače će tih 10% da zarazi ceo narod.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *