„ВАШИНГТОН ПОСТ“: Амерички генерал позивао да се Русима „режу гркљани“

„VAŠINGTON POST“: Američki general pozivao da se Rusima „režu grkljani“

6 decembra 2023

Bivši načelnik Združenog generalštaba Oružanih snaga SAD, general Mark Mili je tokom vojnih vežbi u Vizbadenu 2022. godine predlagao ukrajinskim specijalcima da Rusima „režu grkljane“, objavio je „Vašington post“.

Svaki Rus kada ode na spavanje treba da se zapita da li će mu prerezati grkljan tokom noći, naveo je Milijeve reči zvaničnik koji je, kako pišu mediji, prisustvovao razgovoru.Pored toga, američki general je pozivao Ukrajince da izvode teroristički napade na rusko civilno stanovništvo. Na ovaj način je hteo da motiviše ukrajinske vojnike na delovanje na teritorijama pod ruskom kontrolom.

Genocid i pozivanje na njega se smatraju međunarodnim zločinom, isticali su ruski zvaničnici kao odgovor na neprestane pozive ukrajinskih vlasti na „ubijanje Rusa“. Ruski zvaničnici su odavno objasnili da je ćutanje Zapada na rusofobične izjave visokih ukrajinskih zvaničnika ništa drugo do odobravanje istih i saučešće u zločinu.

„Vreme je pokazalo da nacistička ideologija i dalje živi. U monstruoznim geopolitičkim eksperimentima, koji imaju za cilj obuzdavanje Rusije, ponovo se koristi nacistička ideologija. Danas njihov barjak nose kolaboracionisti koji su posle rata našli utočište na Zapadu, nacistički zločinci i njihovi mladi sledbenici“, ukazalo je ranije rusko Ministarstvo spoljnih poslova u saopštenju.

Vašington je odavno zaboravio na moralne standarde jer ne osuđuje objavljivanje poziva na „ubijanje Rusa u Ukrajini“, istakla je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

KOMENTARI25 komentara

 1. Velika Metla says:

  Koja je ovo "junačina" sunceTiŽarko ???!!! Hahahahahaa....., avavavavavava.........! Kev,kev,kev,kev,kev.....! Pa što ih ti nisi rezao SATANISTO "junački"? HoluMUD ratnik..., hahahahahah......!

  • Biogradlija says:

   Mili će očajnički braniti veštačke granice koje su izmislili komunisti. Čak i pod cenu brutalnog klanja ljudi.

  • Ficko says:

   A kako bi bilo, da li on zamišlja, kada bi njemu dragim osobama neko prerezao grkljan. Budala od muke gubi kompas.

 2. Snezana says:

  original ustaša,

  • Dražen Jovan Petrović says:

   Zagrebački Index s današnjim danom prestao lupati da RUSI nemaju municije. I na to trebamo obratiti pažnju.

 3. Željko says:

  Na ovim našim zajedničkim prostorima ima jedna izreka "pazi što želiš..."!

 4. persida says:

  Treba li dokazivati da su ustase na celu NATOA?

 5. Kulak says:

  Volim Rusiju

  • MIKI says:

   Zapadna civilizacija? Ma, primitivizam ukrasen "demokratskim" narativom.

 6. GALOPOM PO EVROPAM says:

  Ovo je monstrum. Potpuno podržavam izjavu Sergeja Karaganova da treba naneti preventivne nuklearne udare po zemljama članicama NATO-a da bi se sprečilo globalnu katastrofu. Možda se ta izjava nekima činila preuranjenom, ali kad svi vidimo s kakvim monstrumima imamo posla, jasno je da je Sergej Karaganov potpuno u pravu.

  • Velika Metla says:

   Samo pogledaj kockasti oblik glave i sve će ti biti jasno. Naučno je dokazano da osobe sa kockastom glavom su izuzetno lošeg karaktera. Priseti se samo Kitarević-Grabar, pa Porošenka, pa Klintona, pa Čanka......., ma ima ih bezbroj.

   • Kulak says:

    Da, ovaj koljač stvarno jako podseća na Čanka. Ovako bi svirepi ustaša Čanak klao nas Srbe.

   • Rostand says:

    Još da ima poveća ušesa bio bi pljunuti usraški poglavnik.Mark Mili,da nije to neki Marko Milić.

  • Srbski vitez says:

   Potpuno tačno! Tu đavolju sortu ogavnih krvoloka treba totalno iskoreniti!!! Tačnije - ZBRISATI SA LICA ZEMLJE!!! ZAUVEK!!!

 7. Gagi says:

  Po toj istoj doktrini, Srbi bi takodje trebali da izvode teroristicke napade na civilno kurvatsko i siptarsko stanovnistvo. Sta se ceka, jesmo li se opredelili za to zapadno "demokratsko" uredjenje drustva i njihove vrednosti. Hocemo li se rukovoditi tim vrednostima i uvazavati preporuke najvisih zvanicnika te savremene zapadne koalicije kojoj tezimo i idemo u susret.

 8. Hahahaha says:

  Ili možda četnik. Tko će ga znati. U svakom slučaju bolesno ljudsko biće, zar nisu i svi vojnici ili nam je to genetski ugrađeno.

  • lekovito bilje says:

   moz biti da genetski mutant-modifikovani?

 9. Biogradlija says:

  Ovaj MONSTRUM mora biti uništen!

 10. Portopranco says:

  Šiptari ovu monstruoznost podržavaju. To treba hitno reći Rusima.

 11. Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

  Genetika je čudo... Deda ovog bilmeza se borio na Galipolju. Poznato je kako su "junačine" prošle. I to protiv Turaka. Iako dvostruko brojniji od osmanlija, osam meseci su se koprcali, ginući kao muve i povukli se - kevćući. Iza ovog "junačenja" ostalo je pola miliona mrtvih, što zapadne gologuzije (naravno, uglavnom iz bivših kolonija pirgavih), što Turaka. Zamislite sada ovog bilmeza, koji likom zaista pomalo podseća na Pavelića, oči u oči sa nekim Kozakom. Uneredio bi se momentalno.

 12. M says:

  Amerikanac je baš zgodan,rezao bi grkljane Rusims 10.000 km od USA,na Ruskim granicama,u Ruskom dvorištu!Što očekuje onda od Rusa ako ga tamo ulove?!?

 13. Petrovgrad says:

  Ovaj, monstrum nije ludak, da je ludak ne bi bio na tom položaju. On je , samo javno izneo planove zapadnih satanista. Njima je prvenstven cilj da prvo istrebe Slovene, zatim Arape, Afrikance, Latino Amerikance i na kraju Kineze.Najveći otpor su im Sloveni. To da li će Ukrajinci klati Ruse, ili Poljake. Da li će Hrvati klati Srbe, za njih je sve jedno. Bitno je da se Sloveni istrebe.To je njihova agenda. Ovakve izjave su ozbiljno upozorenje za sve narode sveta, koje ne ubrajaju u "zlatnu milijardu", a nju čine Zapadna evropa, Amerika sa Kanadom, Japan, Australija Novi Zelend i Izrael. Dakle, oko milijardu stanovnika. Sve ostalo imaju u planu da unište na sve moguće načine, od ratova, gladi, pandemija, izazivanjem prirodnih katastrofa i sl. Slobodarski svet se mora ujediniti protiv ovog najvećeg zla, kako bi opstao.Ostalo je samo gubljenje vremena. Njima su glavni oslonac peta kolone i NVO. Cilj je jedan.

  • Zeka says:

   Dobar komentar. Tačno tako.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *