ВАТИКАН УДАРИО НА ТРАМПА

ВАТИКАН УДАРИО НА ТРАМПА

21 новембра 2019

Ватикан је изразио забринутост да би „недавне одлуке“ могле да наруше регионалну стабилност на Блиском Истоку.

Ватикан није посебно навео амерички закључак да израелска насеља на Западној обали не крше међународно право, али се чинило јасним да је реч о томе, када је говорио о „недавним одлукама које ризикују да додатно подрију израелско-палестински мировни процес и ионако крхку регионалну стабилност“ на Блиском истоку, пренео је АП.Ватикан је поновио своју подршку решењу две државе за два народа, као једином начину да се постигне целовито решење овог дугогодишњег сукоба.

Он је навео да подржава право Израела да живи у миру и сигурности унутар граница које је признала међународна заједница и да подржава исто право које припада палестинском народу, а које се мора признати, поштовати и спровести.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Косовац says:

    Када си дао наслов да је Ватикан ударио на Трампа, могао си и да нам објасниш то мало боље. А не да је Ватикан ударио на Амерички закључак, а ми да утувимо да је ударио на Трампа. Покушавам да исповраћам ову информацију, али никако не иде. Ови сорошоиди су врло опасни за случај да неко покуша да их разуме.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u