ВАЖНО САОПШТЕЊЕ НАТО пакта у вези Косова!

VAŽNO SAOPŠTENJE NATO pakta u vezi Kosova!

5 decembra 2017

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoletenberg rekao je danas da će Kfor ostati na Kosovu.

– Nemamo plan da odemo. Kfor ima važnu ulogu u osiguravanju bezbednosti na Kosovu – rekao je generalni sekretar Alijanse. Stoltenberg je objasnio da promena misije zavisi od situacije na terenu.

– Promena naše misije zavisi od situacije na terenu. To zasad nije u agendi. Pratimo situaciju, a sada je ona takva da je prisustvo NATO snaga potrebno – rekao je Stoltenberg na pres-konferenciji pred sastanak ministara spoljnih poslova NATO-a.

Na pitanje srpskih novinara kako komentariše stav albanskih političara da je Kfor smetnja formiranju kosovske vojske, šef NATO-a kaže:

– Bilo kakva promena u vezi sa kosovskim bezbednosnim snagama mora biti isključivo u skladu sa kosovskim ustavom.

Ministarski sastanak počinje popodne i završava se sutra. U centru pažnje biće jačanje odnosa EU i NATO-a, Severna Koreja, borba protiv terorizma…

KOMENTARI8 komentara

 1. rajko says:

  generalni sekretar nato-a jens stoletenberg mora da zna da bilo kakva promena MORA biti uskladjena sa rezolucijom 1244. ako je to namerno zaboravio da bi nas isprovocirao, na to morujau da ukazu srbi ali tako da takvo razmisljanje ubuduce zadrzi za sebe.

 2. Baja says:

  Kosovo je kolijevka Srpstva ali u njoj spava Albansko dete.

  • Cetnik says:

   Bolje reci, nakotili su se siptarski parcovi

 3. Trifun says:

  Na kraju ce Albanci zaratiti protiv NATO genocidnih hijena, kada shvate da je nuklearni otpad bio namijenjen i njima i da su posluzili samo kao topovsko meso da bi se zapadne hijene docepale prirodnih bogastava i naparvile vojnu bazu zbog Rusije. Nema nazad.

 4. Cigo says:

  Otići ćete, otići, i to sami kada i kod vas mečka zaigra. Biće to brže nego što možete i zamisliti. Hoćemo komentare na ćirilici, a ne da transkribujete na latinicu. Zašto ne poštujete Srbiju i njeno zvanično pismo?

  • doktrina soka says:

   I latinica je nase pismo,zapamti to.Pokrali nam pismo pa kazu da je latinica njihovaa mi se zalepili ko budale.Zar nije Karadzic napisao Sveto Pismo na latinici i to ijekavici.Nedamo ni cirilicu ni latinicu.Jasno.Ne razdvajaj to.I latinsko pismo je nastao od naseg latinicnog pisma.

 5. Beli Orao says:

  Soko ! Ko te je naučio da je latinica Srbsko pismo ,taj je idiot i to prvog grada,samo latin-ica je dokaz čija je ! Od davnina mi pišemo ,pretača je Srbica bila ista kao ćirilicu samo se drugačije zvala a Rim nam je naturao latinsko pismo da bi nas lakše pokatoličio ! Ako ne znaš onda vrati se u školu ali pravu a ne ovu današnju u Srbiji što i dalje je u službi zapada a tim i Vatikana đavolijeg,a ko istu priču priča kao i ti taj je IDIOT!!!

 6. ilija says:

  necete otici dog srbski car ne dode ali ce doci putin n akosovo vucic i seselj znas da nece nikad

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *