ВАЖНО УПОЗОРЕЊЕ СА СРБЕ: Морамо бити спремни на рат!

VAŽNO UPOZORENJE SA SRBE: Moramo biti spremni na rat!

18 septembra 2019

SNAGE nepravedne globalizacije, SAD i Engleska, hoće da ruski uticaj na našim prostorima odstrane, tako što bi da unište Srbe, ukinu Republiku Srpsku stvarajući Republiku BiH i njen vještački identitet, daljnju destabilizaciju Srbije i uvlačenje Srpske i Srbije u NATO. I to po svaku cijenu, pa i ratom.

Ovakve moguće događaje moraju imati na umu svi srpski političari i u Srpskoj i u Srbiji, ali i bošnjački, muslimanski narod.Bošnjaci i Srbi ne smiju se međusobno ubijati za tuđe interese.

Hiljadu milijardi dolara vrijedna imovina, koja je bila u društvenom vlasništvu na prostoru bivše Jugoslavije, opljačkana je i uništena, da bi i dalje stranci nastavili sa pljačkanjem prirodnih resursa, pa čak i sa sramotnom eksploatacijom radnika.

Najnovija deklaracija SDA je samo jedno sredstvo u velikom nizu koja će biti korišćena za ostvarivanje anglosaksonskih ciljeva.

Zato podržavamo Dodikovu inicijativu da Republika Srpska i njeni političari zauzmu jedinstven stav u vezi pokušaja SDA da kroz realizaciju svoje deklaracije ide na uništenje Republike Srpske.

Pokret je za zaključke Glavnog odbora SDA već napisao da su posljedica aktivnosti ambasada SAD-a i Velike Britanije (Zaključci GO SDA posljedica su djelovanja američke i engleske ambasade).

Sastanak američkih ambasadora u Zagrebu, mogao bi značiti da će i Hrvatsku gurnuti u crni scenario, na način o kojem je svojevremeno govorio bivši predsjednik Hrvatske Stipe Mesić – presijecanjem Srpske kod Brčkog.

Imenovanje američkog specijalnog izaslanika za Zapadni Balkan pokazuje očiglednu namjeru Amerike da se preko njega vršiti pritisak, kako bi se i bez rata obezbijedilo odstranjivanje „malignog“ uticaja Rusije, ukidanje Srpske, dezintegracija Srbije i na silu uvlačenje čitavog preostalog prostora u NATO.

Da li će pritisci uroditi plodom vidjeće se i po tome hoće li srpski mediji voditi kampanju prebacivanja krivice na srpske političare, pa i sam srpski narod – sa onih koji su izvršili agresiju na srpski narod u želji da ga potčine, mjenjajući mu i identitet.

Bože dragi, pa i srpski narod je to „tražio, zaslužio“.

Zato Pokret ponavlja, da je neophodno da zajedno Srbija i Srpska upute molbu – poziv Rusiji da imenuje svog specijalnog predstavnika za Zapadni Balkan.

To bi puno značilo i zbog same funkcije koju bi ruski predstavnik imao, a koja bi uključivala njegove aktivnosti i pomoć u dolasku do pravednih i najboljih rješenja za suštinske probleme na našim prostorima.Srpski političari ne treba da očekuju da će Rusija bez njihovog poziva „samo po sebi“ imenovati svog predstavnika. Ona, Rusija, najviše cijeni slobodu. I neće da nameće ni ono što je dobro ako to drugi ne žele.

Ukoliko ne uslijedi takva molba – poziv Rusiji, to će značiti, najvjerovatnije, da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pristao na poraz u pregovorima u vezi Kosova i Metohije, ali i u vezi situacije u BiH. U takvoj, eventualnoj mogućnosti, mnogo će značiti reagovanje Milorada Dodika, predsjednika najjače političke stranke u Srpskoj, kao i drugih srpskih političara.

Srpski narod i njegovi političari ne treba da se plaše ni najcrnjeg scenarija, jer im je preostalo samo jedno: da odbrane Sebe, svoje nacionalno biće i stvore državu koju će voljeti, a ta država znaće da zaštiti interes srpskog naroda i svakog svog građanina.

Taj najviši cilj ostvaruje se željom, ljubavlju i sviješću o značaju tog podviga za potomke. Hrabrost i neminovan uspjeh u tome dolazi iz naše vjere „Kada je Bog sa nama, ko će protiv nas“, a i zbog odnosa snaga u svijetu koji se promijenio i sada valjda znamo ko nam je kroz istoriju zabijao nož u leđa, a ko istinski pomagao.

(Dane Čanković, predsjednik SNP Izbor je naš)

KOMENTARI9 komentara

 1. Ko To Tamo Peva says:

  gradani beograda idu u uniju, i nece nikad zvati ruse ni putina da ratuje za njih nato je na balkanu i nesme putin da provir kroz prozor na balkan

 2. Velika Metla says:

  Ma jok,bre,neće........,sve su to Vučićevi prijatelji........,gde će oni na Vučićev narod. Hahahahahahaha.....! Pored takvih "prijatelja" nama neprijatelji nisu ni potrebni.

 3. Zoran says:

  Sta je to drustvemno vlasnistvo? Ja nisam dobio taj moj deo nikad, nikad tim delom nisam mogao da rukovodim i nikad nisam mogao da ga prodam i kupim nesto drugo. Sta to znaci da j enesto i moje i tvoje? jel to 50-50% ili 20-30%, koliko procenata?

 4. Zoran says:

  Pa Dodik se udruzio sa Vucicem i super druguju. Dodik bi uz Srbiju, a Vuci ne bi. Ja predlazem Dodiku da vidi sa Englezima, veca sansa da ga prikljuce Srbiji nego Vucic.

 5. Ranko says:

  Pognuli smo glave kao nijdna zemlja u Evropi.

 6. Za Srbiju says:

  Spremajmo se!

 7. Beli Orao says:

  Ameri vratite Ameriku Indijancima pa ćemo dalje pričati o KiM-u i Srbskoj Republici!

 8. Željko says:

  Velite "Bošnjaci i Srbi ne smiju se međusobno ubijati za tuđe interese." OK ali kako to da ste od Berlinskog kongresa 1878. pa do Srebrenice 1995. točno 10 puta učinili genocid naspram kako vi velite "poturica" tj. Muslimana ili sada Bošnjaka?? Dalje, biti će onako kako "veliki brat" odluči! I da nama Hrvatima ne treba neko, ne daj Bože, "savezništvo" između Srba i Bošnjaka jer ionako nas skoro nema u BiH jer smo slagali popis i navukli na 12 %, mada osobno mislim da je Roma i migranata u BiH više nego nas Hrvata i da je stvarni broj nas cca 8% sa tendencijom smanjivanja broja, a ni u Hrvatskoj ne stojimo bolje, primjerice Slavonija ili najrazvijenija regija Istra gdje nas je u totalu sa svim drugim manjinama cca 200 tisuća a Talijana 1945. je bilo u Istri cca 250 tisuća!

  • test01 says:

   Hrvat prica o genocidu - ne treba vise nista drugo komentarisati kao i kako su hrvati antifasisti. Pa nema genocoidnije nacije od vas hrvata i to su i same Svabe rekle „Sačuvaj nas Bože kuge, gladi i Hrvata!”. To potie od 1618 godine iz rata koji se vodio između evropskih katolika i protestanata. Sto se tice tzv Bosnjaka, pa to je vestacka nacija (pitaj g. Kusturicu). Sve su to bivsi Srbi i Hrvati i lako cemo mi sa njima ali moli ti boga da nam ne ubace jos vise fanatika sa Bliskog Istoka kao sto je to vec uradjeno. Pravicete vi hrvati Srbe od blata !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *