„Веће непријатеље од КЛИНТОНА и ОЛБРАЈТОВЕ нећемо имати“

„Veće neprijatelje od KLINTONA i OLBRAJTOVE nećemo imati“

11 avgusta 2019

Ivica Dačić je istakao da srpski narod sigurno neće imati „veće neprijatelje“ od Bila Klintona i Medlin Olbrajt.

On je ovo kazao povodom ocene njegove najave da će „Srbi glasati za Trampa“.„Kako su se Demokrate u eri dinastije Klinton ponašale prema našem narodu, dobro smo na svojoj koži osetili 1999. Oni su izabrali da im Srbija bude neprijatelj, a ne mi“, rekao je Dačić za „Večernje novosti“.

On je to izjavio povodom ocene američkog eksperta za Balkan Danijela Servera koji je kazao da „nije mudra odluka Dačića da na narednim izborima u SAD organizuje podršku srpskih doseljenika Donaldu Trampu“.

Dačić je kazao da ga čudi kako Server želi da pravo koje uživaju Albanci u SAD, suspenduje Srbima koji tamo žive.

„Kada Albanci organizovano podržavaju Hilari Klinton i kada po njoj i po njenom suprugu daju čak i imena buticima, onda je to legitiman stav. A kada ja, na nivou ideje, najavim mogućnost da bi Srbi organizovano mogli da podrže Trampa, onda je to mešanje u unutrašnje stvari Amerike. Zaista smešno“, ocenio je Dačić za „Novosti“.On je naveo da smatra da svojim stavom nikako ne otežava poziciju Srbije i da nije nikakva tajna, kako je ocenio, da većina srpskog naroda ima mnogo više simpatija prema Trampovoj, nego prema nekim ranijim administracijama u SAD.

„Jer, za razliku od Klintonovih, koji su otvoreno rekli da je nezavisno Kosovo njihov porodični legat, Trampov aparat pokazuje za nas ohrabrujuće znake da bi oko budućeg rešenja za kosovski čvor moglo da se pregovara“, rekao je Dačić.

Ocenio je da je to različito od doba vladavine „Klintonovih koji misle da su tu priču zapečatili bombama 1999. Srbi treba da postanu organizovani faktor, pa nek demokrate razmišljaju kako da osvoje njihove glasove“, rekao je Dačić.

KOMENTARI4 komentara

 1. persida says:

  Bogami hocemo, dolaze njihovi naslednici iz istoga crnog kulta.

 2. Pera says:

  Kako da necemo ? Sta lupetate ? Preko 200 jevreja na vlasti je ucestovalo da nam naprave pakao od zivota ! Mozda pomenuti imaju u genima vise krvolocnosti i demonizma od drugih, ali svi su oni isti. Hteli bi da ubiju svedoke njihovog ,,ubistva,, Boga, nas i Ruse. Ostali su sica ! Pa pogledajte malo istoriju zadnjih stotinak godina, bice vam sve jasno. Kad smo se konacno oslobodili od turaka, jevreji su Milosu Obrenovicu podneli racun za nadoknadu svojih razrusenih radnji u oslobodilackom ratu. Citajte Jasu Tomica i ostale srpske velikane. Jel ste znali da trampov stric opljackao Teslin apartman kad je Tesla umro ?

 3. Bambola says:

  "Daj mi 5 minuta a onda te čekam u wc-u nemoj da ne dođeš zagorela sam načisto" "Važi samo da odj. ove pajsere, nešto pričaju o Srbiji, jel to u Maloj Aziji?"

  • Ko To Tamo Peva says:

   vazno dacicu da samo ustase hrvatski nisu, srbiji nepretelj a svi ostali jsu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *