ВЕДРАНА РАЗМОНТИРАЛА KОЛИНДУ: „Ма не, није она алкохоличарка, ЊЕНО СТАЊЕ НИЈЕ БОЛЕСТ! Она се понаша онако како народ заслулужује – МИ СМО БОЛЕСНИ!“

VEDRANA RAZMONTIRALA KOLINDU: „Ma ne, nije ona alkoholičarka, NJENO STANJE NIJE BOLEST! Ona se ponaša onako kako narod zaslulužuje – MI SMO BOLESNI!“

7 avgusta 2019

Nije mogla najkonroverznija hrvatska spisateljica, poznata po tome što ništa i nikoga ne štedi, da ostane nema na proslavu zločinačke akcije „Oluja“ i pijano deranje predsedice „lijepe njihove“ Kolinde Grabar Kitarović.Njenu kolumnu da sajta kolinda.info prenosimo u celosti:

KGK, kako joj tepaju mediji, ovih je dana u Kninu slavila Pobjedu. Za neupućene, pred sto su se godina Milošević i Tuđman po diktatu Amerike dogovorili da se iz Hrvatske protjera 250 tisuća Srba.

I bi tako. Odoše Srbi iz Hrvatske, pješke, autom, većina na traktoru. Zanemariv broj ih je ostao u svojim kućama i sačekao herojsku, hrvatsku vojsku. Neki su doček preživjeli, mnogi su završili u bunaru ili su dobili metak.

Stradali su i hrvatski vojnici kojima je rečeno da će operacija Oluja pomoći da najzad i zauvijek budemo svoji na svome. Blago poginulima. Sami bi se danas upucali, mnogi to i čine, kad bi viđeli na kakav su oltar položili svoj jedini život.

Do kosti oglodanom Hrvatskom vladaju kriminalci koji samo čekaju priliku kako strancima za proviziju pokloniti ono što još „imamo“. Možda su to šume? Ili su to vode? Nitko od građana Hrvatske danas ne zna što je još uvijek „naše“, ako to „naše“ uopće postoji?

Gospodari, znajući s kim imaju posla, jednom godišnje slave Pobjedu. Hrvatima tako malo treba. Daj im Grdovića, on zna, „nije u šoldima sve“. Pa kad još Stavros zatuli: „Ajmo, ruke gore, Maro, Marice“, Narodu zaigra srce. Jebote, Aerodrom je imao pravo. Imamo Hrvacku! Da, jebeš one Grdovićeve šolde. Ima nešto i u vilama, ljubavnicama, ljubavnicima, jahtama, džipovima, opuštenom ubijanju đece na zebrama, lezilebarenju u Saboru, jebanju đečice u velebnim crkvama…

Grandiozna proslava Pobjede i ove je godine pozitivno uznemirila Narod. Mahalo se zastavama, pilo i pjevalo i urlalo kako smo za Dom spremni. Može li Narod izvan sebe od radosti zavijati, a KGK sve to sa strane hladno gledati? I naša KGK je Narod. Zato je u Kninu održala govor na nekoliko nepoznatih i poznatih jezika i zapjevala s Klapom Sv. Juraj Hrvatske ratne mornarice. Jebote, imamo i MORNARICU!Da, KGK je razvalila usta. Da, svi smo na portalima mogli viđeti njezine krajnike, čak smo joj čuli i glasić, ali… Bivši predsjednik Hrvatske Josipović, trijezan i nesretan što on nije predsjednik iako je trijezan, izjavio je: „Mnogi se pitaju nije li tom govoru prethodila konzumacija alkohola.“ ?! Kakve veze s pijanstvom ima gospođin spontani, hrvatski, engleski, razdragani, domoljubni, olujni nastup ?

Krivo, krivo, krivo. KGB nije alkoholičarka. Pijanci su ljudi koji imaju zdravstveni problem, njih treba poslati na liječenje. Tko to kaže, tko to laže da bi KGK trebalo liječiti?

Njezino stanje nije bolest. Žena se ponašala onako kako to Narod zaslužuje. KGB je zdrava.

Mi smo bolesni.

(Rudan.info)

KOMENTARI15 komentara

 1. Miroslav says:

  Bravo Vedrana. Jedini glas razuma koji se još da čuti iz Hrvatske.

  • Za Srbiju says:

   Vedrana je samo amortizer za procvetao nacizam u hrvackoj. Da Srbi ne pomisle, da su svi hrvati nacisti. Dok ona laje, Kolindini vozovi prolaze.

 2. Portopranco says:

  Degutantna kombinacija ekstremnog desničarenja, kičastog šovinizma, tuposti, gluposti i neznanja. To je kolinda, upravo onakva predsjednica kakvu etnički čistači i zaslužuju.

  • Karital says:

   Kolinda je presjednica kakvu vi nikada nećete imati u srbiji,Vi imate grobare, osobe za koje neznaš da li su muški ili ženski, cirkus maximus od Šešelja i ostale luzere koji Kolindi nisu ni do koljena.

 3. Kulak says:

  Istovremeno, u Beogradu živi i deluje hrvatska lobistica izabela kisić koja svesrdno podržava tu i takvu kolindu.

 4. Dražen Jovan Petrović says:

  Priča mi jedan tip koji je katolik i državljanin te hrvatske,a nije ekstremista, da mu je kolinda sa svojom patetikom i šovinističkim kičerajem toliko gadljiva da će na izborima ako treba glasati i za bujanca, samo ne za nju.

 5. Beli Orao says:

  Možda će se mladi malo otrijezniti od ustaške opijenosti ili će se odseliti u Njemačku trbuhom za kruhom!!!

 6. Miodrag says:

  Bravo Vedrana! Od raspale Jugoslavije,ostao je Cirkus sa klovnovima,lopovima-zonglerima i stranim dreserima iznurenih zveri.

  • Ko To Tamo Peva says:

   od raspada jugoslavije , nestali su samo srbi sa svog imanja i rodnog kraja, jugosloveni su se borili za hrvatsku republiku , i moj je ded, dao glavu za njihovu lipu a sad hrvati pobise i oterase jugoslovene iz hrvatske, marsala

 7. Portopranco says:

  Eno se moj đed,Srbin iz Sjeverne Dalmacije,tukao sa svojom 19.sjevernodalmatinskom udarnom brigadom sve od Benkovca do Trsta da Dalmacija i Istra budu dio Jugoslavije.Tukli su se naši Srbi iz Dalmacije i na Neretvi i na Sutjesci i bili udarna snaga partizanske vojske na svim frontovima.I kakav je rezultat borbe naših dalmatinskih Srba? Čije je sve to?

  • Karital says:

   Po tvom đedu, Istra i Dalmacija bi bile talijanske.Ta brigada, osnovana je nakon kapitulacije Italije, a popunjena je četnicima Benkovačke brigade koji su dezertirali i pridružili se partizanima.Znači, izdali su Milorada Stegnjaića i pridružili se hrvatskim partizanima.Pojedinci iz te brigade istakli su se u likvidaciji njemačkih vojnika, ne u borbi, već nakon kapitulacije.

 8. Daniel Jackson says:

  "Kolinda je presjednica kakvu vi nikada nećete imati u srbiji..." Slazem se! Samo mi je nejasno kako je Kolinda postala ustasica, posto su grobnicanke poznate uglavnom kao radodajke. Mada ono prvo ne iskljucuje ono drugo.

  • Karital says:

   Ni ove sa ostrva Krka nisu loše, ali kad se rode u Srbiji, onda se pretvore u muškarca.Možda se nekad vrati Istra i Dalmacija matici Italiji, kao Kosovo matici Albaniji.

 9. Pera says:

  Zamislite kad bi ovaj srpski olos, hrvati, odjednom shvatio da su im preci bili srpska otpadija koja se krstila u demonskoj rimokatolickog religiji ? Pa onda bi u hrvatskoj ostali jos samo gruntovcani, jedini pravi hrvati !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *