ВЕДРАНА РУДАН БРИЉИРА БРАНЕЋИ СРБЕ: „Kлинтон је геноцидирао Србе на рате. Неки су преживели Холокауст, али осиромашени уранијум неће нико“

VEDRANA RUDAN BRILJIRA BRANEĆI SRBE: „Klinton je genocidirao Srbe na rate. Neki su preživeli Holokaust, ali osiromašeni uranijum neće niko“

27 juna 2017

Spisateljica Vedrana Rudan već neko veoma glasno govori o posledicama NATO bombardovanja na Srbiju i kako kaže veoma je ponosna na to, jer je jedina, ili jedna od veoma retkih koja je javno progovorila na ovu temu.

„Klinton je genocidirao Srbe na rate. Ni Hrvati nisu bolje prošli. Nikada nećemo saznati koliko je bombi bačeno u Jadran. Ipak, Srbi i Albanci na Kosovu najveće su žrtve. Gospodin Nasmešeni učinio je to a da nije ni trepnuo“, poručila je Rudan u intervjuu za Blic dodajući da su „neki preživeli Holokaust, ali osiromašeni uranijum neće niko“.

Čuvena hrvatska književnica ističe da niko ni u Hrvatskoj ni u Srbiji ne govori istinu i da se ne vodi računa o zdravlju običnih ljudi.

„Kad se razboli neko od političara ili ovih kojisu se obogatili na otimačini, oni se leče u najboljim svetskim klinikama. Mali ljudi čekaju smrt u nekoj rupčagi koja se zove ‘bolnica’“, rekla je Rudan.

Ona se osvrnula i na nedavno održanu inauguraciju Aleksandra Vučića čiji je gost bila hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović.

„Ako neko misli da je u Beograd došla ‘Hrvatska’ taj se grdno vara. Kolinda je Američka Đevojka, Vučiću je na noge došla ‘Amerika’, a ne ‘Hrvatska’, što je za vas mnogo bitnije jer Hrvatske ionako nema. Ipak drago mi je da je bila na inauguraciji. Nema apolutno nikakvog smisla da dalje ratujemo. Ni verbalno“.

(Nedeljnik)

KOMENTARIJedan komentar

  1. RASPUCHIN says:

    Ma dajte se više skinite sa tom Vedranom Rudan! Ne mogu da shvatim da je javnost u srPijici toliko zaglupljena! Čuj to , koliko su bambi bacili u Jadran. Ma zabole me! Što ne pominje činjenicu da u "lijepoj njenoj" nema više SRBA! A o svemu ovome o čemu ona govori govore i mnogi SRBI samo oni nisu "podobni" jugo-"U"DBA-škim portalima koji bi ponovo da šire "bratstvo i jedinstvo" gurajući pod tepih sve ustaško-'rvatske zločine iz prošlog vijeka. I da , Kolinda možda jeste američka "đevojka" ali je isto tako i ustaška što bi Vedrana da sakrije. Tako da je ona došla na "krunisanje" ali i da podrži još jednu američko-ustašku "đevojku" koja će danas postati premijer.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *