ВЕДРАНА РУДАН: Чији је Тито?

VEDRANA RUDAN: Čiji je Tito?

20 maja 2015

Vedrana-Rudan- 34324Piše: Vedrana Rudan

Ameri nisu bili u pravu. Pred mnogo godina snimili su jedan Titov govor a onda ga stručno analizirali. Došli su do spoznaje. Tito je bio Rus. Snimka sa Titovim govorom u Americi je bila sakrivena ispod sedam mora i još više gora a onda su Ameri odlučili, izvući ćemo snimku i otkriti istinu. I bi tako.

Tito je Rus! Vijest je na ovim našim prostorima, nekima od njih, odjeknula poput udarca američkog drona u neko pakistansko ili afganistansko dijete u kolijevci. Tito je Rus? Ameri su kod nas uvijek u pravu ali, Tito je Rus… Može li to proći? Smije li to proći? Jedan od naših uglednih dnevnih listova napravio je dodatna ispitivanja jer je kobna vijest u Hrvatskoj izazvala kolektivnu depresiju. Da li je moguće da je naš najveći heroj i naš najveći zločinac Rus? Rus? Možda bismo lakše progutali gorku istinu da je bio Srbin. Ali Rus? Što ako je i pradjed Putinov? Znamo tko je Putin. Najveće zlo koje zemljom hoda. Tito Rus?

Danas čitam kako su dodatna ispitivanja onih ranojutarnjih novina pokazala da Tito nije Rus. On je Zagorac a Zagorci govore kao da su Rusi a ne kao da su Zagorci. Među nama, ne širite to dalje, ovoga mi je trena palo na pamet da nije možda i Putin Zagorac? Ako jest Ameri će poslati dron u Zagorje da Putinu bar sjeme zatru kad ga već ne mogu skratiti za glavu. A dron ko dron. Neće on pobiti samo dječicu, starce i ostale zagorske Ruse. Ne, ne. Dron će sa ruskom zemljom sastaviti i rodnu kuću druga Tita Rusozagorca i tako uništiti ruski turizam u malom zagorskom selu.

Zašto o ovome pišem? Zato jer sam perverzna. Draži mi je Tito Rus nego ovi Hrvati koji su došli na njegovo mjesto. Ovo je digresijica. Da li Ameri snimaju Kolindine govore? Koga će za tri godina boljeti muško spolovilo da li je Kolinda Gromišćica ili je ženska ipak America? Nitko na ovome svijetu na tu temu neće trpjeti ni duševne ni spolovilne boli.

Kako znam da je Tito ipak Rus? Jebiga. Nešto mora biti. Mi nismo Titovi, Tito nije naš, to je jedina istina. Da je on naš, da smo mi njegovi, ne bismo bili ovolika govna.

(Blog Vedrane Rudan)

KOMENTARI10 komentara

 1. Odesa says:

  "Tito je Rus! Vijest je na ovim našim prostorima, nekima od njih, odjeknula poput udarca američkog drona u neko pakistansko ili afganistansko dijete u kolijevci. " ---------- Ovo miliči na spin ?! Ako je govorio ruski, još ne znači da je bio Rus. Isto je mislio i Draža M. prilikom prvog susreta. Konkretnije...Bio je sin bogatog jevrejina iz Odese (Staljin). Dakle, govorio je ruski, ali nije bio Rus.

 2. vladimir says:

  Tako sestro,samo jebi,natakni na onu stvar svakog Ko to padne na pamet.

 3. Lady Gaga.........odakle si,Lady,devojano mlada? Iz Srbije brale, Ivanjice grada...... says:

  Lično mislim da je Tito bio ili ESKIM, uzgajivač foka, ili VANZEMALJAC, sa nedovoljno razvijenom kitom, što mu uopšte nije smetalo da ševi unaokolo što stigne. Njemu nisu amputirali nogu, nego rep reptila, a u mro je od posledica preterane konzumacije koke. Nosilje. Kada je umro, on je preminuo, čini se u potpunosti. Prilikom čega se preobrazio u šišmiša sa likom Nade Macure, koji je šišmiš netragom odlepršao sa vihorom. U kuću su cvijeća ipak nešto morali pokopati,da ne razočaraju onoliki narod, pa su samo za tu priliku od Maratonaca pozajmili Panteliju. Kasnije,nakon nekoliko godina, Panteliju su vratili. Bar onoliko koliko su mogli.

 4. pravda says:

  Da je TITO bio RUS nebi ceo JADRAN dao U..... Valjda bi i srbi dobili nesta,i Srbija bi jednom izasla na more.Ovako je i cavkama jasno ko je on. Dela govore,a vi pisite sta hocete......

 5. Ankica says:

  Lady Gaga@ kad vec mjerkas Titov kurac i zbrajas kog je on sve u zivotu okrenuo. Za razliku od Tita koji se kurcem barem sluzio ti se svojim uopste ne sluzis. Ti gledas ko ce tebi da ga gurne. Koliko vidim, po tvom nacinu pisanja i izrazavanja, ti uopste nisi zensko ( zene ne pisu tako) nego musko koje se predstavlja za zenu.

 6. Lady Gaga.........odakle si,Lady,devojano mlada? Iz Srbije brale, Ivanjice grada...... says:

  Ankice, leptirice, kako si ti samo mud(r)a. Prosto me oduševljava tvoja ljubav naspram druga Tite, nedovoljno razvijene kite. Takva privrženost,iako se radi o meni potpuno nesimpatičnom liku, ipak je za respekt. Svrha mog teksta iznad je da ukažem na jalovost priča o tome ko je bio Tito. KAKO SE U VEZI ISTOG RASPREDAJU NAJNEVEROVATNIJE PRIČE; MISLIM DA JE NAJSVRSISHODNIJE OSTAVITI ONAKO KAKO JESTE - DA JE BIO ZAGORAC;RVAT I KOMUNAC: Sve drugo je mlaćenje prazne slame. Pozdrav.

 7. Sale says:

  Nije Draža Mihailović bio saradnik Nemaca i ustaša,nego TITO......https://zlj13051967.wordpress.com/2015/05/20/draza-mihailovic-nije-bio-saradnik-nemaca-i-ustasanego-tito/

 8. Sale says:

  TITO je bio simbol svih komunističkih zločina, od kojih je najviše stradao srpski narod.Žalosno je što i posle toliko godina, Tita čak i ne označavaju kao diktatora i masovnog ubicu! …https://zlj13051967.wordpress.com/2015/05/15/zlocini-komunista-protiv-boga-i-srbskog-naroda/

 9. Sale says:

  TITO je bio simbol svih komunističkih zločina, od kojih je najviše stradao srpski narod.Žalosno je što i posle toliko godina, Tita čak i ne označavaju kao diktatora i masovnog ubicu! ….... https://zlj13051967.wordpress.com/2015/05/15/zlocini-komunista-protiv-boga-i-srbskog-naroda/

 10. Goran says:

  ,,,,,,,,,bas sam slusao naglasak ovog covijeka kog su zvali Tito , i nekako mi se cini da je najslicniji Albanskom ,,,,,,u svakom slucaju taj tip nije sa prostora bivse Yu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *