ВЕДРАНА РУДАН: Хрватска је изабрала фашизам! Жидове смо потаманили за време НДХ, Србе докрајчили у Домовинском рату, а цигане третирамо попут штакора

ВЕДРАНА РУДАН: Хрватска је изабрала фашизам! Жидове смо потаманили за време НДХ, Србе докрајчили у Домовинском рату, а цигане третирамо попут штакора

15 јуна 2015

33613_kurudan01-foto-g-sivacki_origПише: Ведрана Рудан

Поглавник Анте Павелић био је шеф НДХ и хрватски Хитлер. Његови дечки знали су бити тако сурови да се над њиховим злочинима знао згрозити и сам носитељ славних брчића. Усташки кољачи, о томе сам већ писала, имали су посебно креиране ножеве за резање жидовских, српских, хрватских и циганских вратова.

Анте Павелић био је шеф злогласне Независне Државе Хрватске у којој људски живот часних људи није вриједио ништа. Злочинац Павелић је дио Хрватске поклонио Италији, клањао се Хитлеру, био је инкарнација зла о коме данас у осмом разреду уче ђаци свих хрватских осмогодишњих школа. Њему и његовој држави посвећено је чак шест страница уџбеника ( “Повијест осам” ауторице Сњежане Корен, издавач Профил) “Због многих барбарских дјела усташког режима, његов учинак на предоџбу о Хрватима био је изнимно негативан”, написао је Јозо Томасевицх, гласовити амерички хисториограф хрватског поријекла пише у тексту објављеном осмог свибња у “Еxпрессу”. Аутори су Борис Рашета и Анамарија Млачак.

Угледни новинари детаљно су сецирали лик и недјело мрског Поглавника. Издајица, организатор концентрацијских логора, шеф у мрачној рупи у којој су се збивали језиви злочини: геноцид, терор, пљачке, продаја државног територија, егзекуције. Јасеновац ће довијека ужареним словима бити урезан у хрватско месо часних људи.

Знам да понављам опћа мјеста али сви бисмо требали утврдити градиво да би нам било јасно на чијем се гробу у Мадриду поклонио Давор Шукер предсједник Хрватског ногометног савеза. Тај Шукер данас изјављује како је “тужан и потресен” јер је нетко посебном техником уцртао кукасти криж у траву ногометног терена на коме је хрватска репрезентација пред празним гледалиштем играла са Италијом.

Шукер који скида капу највећем злочинцу у повијести Хрватске данас се питај бога чиме изазван ужасава кукастога крижа. Истовремено се оглашава и предсједница Колинда. Она мисли да је указање кукастога крижа на хрватској земљи злочин. Кад је сједила на утакмици због које се сусрет Хрватска-Италија играо пред празним стадионом јер се са трибина орио усташки поздрав “За дом спремни”, иста госпођа у тим урлицима није чула ништа спорно. Ако их је уопће чула.

Занимљиво је да глуха предсједница и обожавалац Анте Павелића исто мисле. Хрватском владају “хулигани” и “томе треба стати на крај.” Још кад би нам рекли тко су “хулуигани”? Навијачи, ако мисле на њих, не владају овом земљом.

Хрватска виси на кукастом крижу. Нама који се ужасавамо лицемјерних шукера и колинди који су тек на старту пред умлаћивањем свега што мисли леди се крв у хрватским жилама. Живимо у најчишћој земљи на свијету. Жидове смо потаманили за вријеме НДХ, Србе докрајчили у Домовинском рату, цигане третирамо попут штакора откако знамо за себе и њих, данас смо ми на реду.

Кад ти Шукер на екрану говори о борби против нацизма, кад се над кукастим крижом кога Карамарко није видио згража Колинда јасно је да мораш продати све што имаш и побјећи. Камо? Богати и славни Жидови некад су бјежали у Америку. Данас пред хрватским фашизмом, кад би човјек и био богат, бјежати у Америку исплатило би се онако како би се Жидову четрдесет и прве исплатило побјећи у Њемачку.

Хрвати и Хрватице, то је све очитије, изабрали су, због страха, глади, опсједнутости борбом за голи опстанак, фашизам. Кривомислећи новинари ових дана добијају отказе, сви о томе шуте, геноцид, терор, пљачка, продаја државних територија, све што је Павелићу било драго ни данашњим павелићима није мрско ма што они говорили о томе. Териториј продајемо мултинационалкама, тероризирају нас и геноцидирају банке уз благослов ловаца на “хулигане”.

Најпознатији НДХ писац Миле Будак познат је по реченици:”Или се уклони или се поклони.” У свакоме од нас чучи Миле. Па ћемо изабрати.

(Блог Ведране Рудан)

KOMENTARI13 коментара

 1. racel says:

  Ova zena para vredi, ali takvih u Hrvatskoj ima zaista malo.Ali dobro, ovo je dobar pocetak.

 2. Petar says:

  Iz knjige:''Zbog mnogih barbarskih djela ustaškog režima, njegov učinak na predodžbu o Hrvatima bio je iznimno negativan”, napisao je Jozo Tomasevich, glasoviti američki historiograf hrvatskog porijekla piše u tekstu objavljenom osmog svibnja u “Expressu”. Autori su Boris Rašeta i Anamarija Mlačak.''' Eto, Hrvati i dalje prikrivaju istinu. Nikakav Pavelić nije bacio ljagu na Hrvate, oni su na zlom glas bili puno prije Pavelića. ''Hrvati su kroz istoriju bili poznati po divljastvu i krvolocnosti. Britanika iz 1911, kada objašnjava pojam basibozuka i arnauta - siptarskih iregularnih trupa za maltretiranje u turskoj vojsci, poziva se na krvolocnost hrvata, kao primer za poredjenje. Hrvatska, u personalnoj uniji s Ugarskom (koja nikada nije ukljucivala Dalmaciju), bila je poznata po krvolocnim placenicima, a reputacija koljaca pazljivo je kultivisana u hrvata.''

  • PERO says:

   naravno...klati srbe drugo ne radimo...majmune bosanski

 3. mija says:

  Seko, ja nisam čuo za "posebno kreirane noževe židovskih, ... hrvatskih i ciganskih vratova". Znam samo za "srbosijek", a njegovo ime predstavlja vrlo precizno uputstvo i navigaciju na tačno odredjene vratove.

 4. ilija says:

  Vedrana,vidimo se na Golom otoku.

 5. Enio says:

  srpkinja koju hrani RH i crpi kasu RH....nista cudno,pa njezini su po nacionalnosti 90-ih i razarali,ubijali po RH .Nadam se da ce ova lezbo spodoba zasist na optuzenicku klupu,..

 6. KIRIL says:

  Enio,Enio,Enio...kako je kad se covek pravi LUD,ha??? Ili si ti stvarno LUD,GLUP i BEZOBRAZAN??? Zaista se niceg ne stidite...V.Rudan vas je opisala peeerfeeektno...jer je i sama deo vas...poznaje vas u dusu...NESVIDJATI SE...iskljucivo tvoj problem ;)

  • PERO says:

   kiril puši karu šiptarsku...neobrezanu bosansku...majmune neoprani ...ti znaš ...znaš guzica obična i to bosanska... srbe na vrbe davaj

 7. todor says:

  srbi, krvoločnijeg naroda od vas nema. sve što su vam hrvati uzvraćali sami ste isprovocirali. uz vašu mentalnu braću slovence iliti alpske srbe, hrvatima nema druge nego zbiti redove, naoštriti i očistiti opremu i biti ZA DOM SPREMNI !!!

 8. PERO says:

  ova baba ne igra nikakvu ulogu u Hrvatskoj....proglašena luđakinjom....ne piše ništa u Hr tisku...samo četničkom...vi bosanski serebi...nema gluplje rase na svijetu...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u