ВЕДРАНА РУДАН О ЦРНОЈ ГОРИ: „Ви сте продана земља као и Хрватска – господари су вам Американци“ (ВИДЕО)

VEDRANA RUDAN O CRNOJ GORI: „Vi ste prodana zemlja kao i Hrvatska – gospodari su vam Amerikanci“ (VIDEO)

18 maja 2023

Hrvatska književnica i kolumnistkinja prepoznata po tome da nema dlaku na jeziku, Vedrana Rudan, komentarisala je stanje u Crnoj Gori i izabranog predsednika Jakova Milatovića, ocenivši da se time ništa nije promenilo, odnosno da su Amerikanci ostali gospodari.

„Crnogorci ne odlučuju ni o čemu, vi ste prodana zemlja. Isto kao i Hrvatska. Sišao je ‘murta’, vaš stogodišnji predsednik, a uzjahao ‘kurta’, ali gospodari su Amerikanci. Mila Đukanovića su potrošili, ušli ste u NATO, ustoličili su nekog novog. Crna Gora je dobila novog lutka, mlađeg, sa drugim vokabularom, ali se ništa nije promenitlo. Mi moramo znati da smo sluge američkog kapitala“, kazala je Rudan gostujući na podgoričkoj Adria tv.Primetila je, međutim, da je Crna Gora, kako kaže, dobila šarmantnog predsendika, za razliku od Hrvatske.

„Naši su krajnje prosti, predsednik vlade je divljak, predsednik države isti takav divljak i oni ne skrivaju ni svoj primitivizam ni svoje porive“, rekla je Rudan.

Prema njenim rečima, političari nisu ljudi sa vizijom da žele građanima dobro, oni, kaže, žele sebi dobro.

(Sputnjik)

KOMENTARI7 komentara

 1. Velika Metla says:

  Obe te nazovi države su stvorene iz antisrbstva. "A što se grbo rodi vrijeme ne ispravi. " Njegoš !

  • Veliki brat says:

   Kakve veze ima Hrvatska sa Srbijom?

 2. Pendrek says:

  A Srbija je ionako okupirana zemlja sa majornetima koji vladaju preko SNS i ostalih izdajnika. Novac ne smrdi, a Srbin je poznat po tome i spreman je za novac da radi sta god zapad zeli. To vidimo najbolje u ovim mracnim vremenima na celu uzurpatora AV. Gori su neki od samog Jude koji je izdao Hrista za 30 srebrenjaka.

 3. orhideja says:

  Nije Njegoš - nego Valtazar Bogišić :)

  • persida says:

   Bravo Orhideja, ti jedina citas knjige.

 4. Smrdevit Posavski says:

  hrvacka je oduvek sluzince zaoadnih okupatora, hrvati su navikli da klece.

 5. Gagi says:

  Vedrana u svojim tekstovima akcenat stavlja na moralnost i ljudsku cast. Tu je neprevazidjena u krtikama i objasnjenjima sa njenim narocitim i posebnim stilom izrazavanja. Kako izgleda, a kakav je danas narod i svet, imace dovoljno posla do kraja svog plodnog zivota.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *