ВЕДРАНА РУДАН РАЗБИЈА ЗАПАД И ХРВАТЕ: Иду ми на к*рац Амери, Немци, Британци, Хрвати и сви остали који убијају туђу децу!

VEDRANA RUDAN RAZBIJA ZAPAD I HRVATE: Idu mi na k*rac Ameri, Nemci, Britanci, Hrvati i svi ostali koji ubijaju tuđu decu!

11 novembra 2014

Vedrana Rudan 34663Piše: Vedrana Rudan

Zanimljiva mi je ova frka oko Ukrajine i Sirije. Prvi put u posljednjih dvadesetak godina vidim kako se Ameri meškolje. Kad napišem “Ameri” mislim na američke trgovce oružjem koji zarađuju paleći sve iz čega bi mogli izvući lovu, naftu, moć. Njihovo širenje demokracije sada je već predvidivo.

U svakoj zemlji na koju bace oko treba naoružati “goloruke pobunjenike” koji se “goloruki” bore protiv mrskog diktatora. Zatim treba svijetu preko medija objaviti tko je diktator. On je uvijek divlja zvijer koja ima jednu ženu ali i trideset ljubavnica. Malu djecu jede za desert. Na Sienenu ili nekom drugom Enu možemo vidjeti košćice jadne djece koje je monstrum ispljunuo iz svoje labrnje.

To nikad nije sve. Predstavnici “ugroženog naroda”, u pravilu uplakane žene, na nepoznatom jeziku, uvijek ima prijevod, urlaju u NATO mikrofone što im sve diktator radi. U pozadini tisuće siročića pokušava pobjeći iz diktature koja će se uskoro pretvoriti u demokratski prah i pepeo. Jugoslavija. Afganistan. Irak. Libija…

U Siriji je išlo malo teže. Čudno. Ako je itko zlotvor onda je to Asad. Provjereni „ljudožder i mučitelj“. Hrvate je situacija u Siriji toliko pogodila da su tamo poslali oružje. Kad napišem “Hrvati” mislim na naše političare koji su za tisuću eura spremni pobiti tisuću djece tamo gdje im država NATO kaže. Mislite da je tisuću eura malo? U “našoj” zemlji guzice “naših” političara nisu skupa roba.

Ukrajina. Stari scenarij. “Goloruki pobunjenici” krenuli su smaknuti legalno izabranog predsjednika države, zahvaljujući našim portalima i ostalim medijima saznali smo da čovjek nije imao ukusa, njegova je rezidencija sva u zlatu, zlatna je i zahodska školjka. Takav interijer zaslužio je da ga Ameri preoblikuju.

Zato je američka pomoćnica nekog ministra krenula na glavnom ukrajinskom trgu dijeliti tople napitke “golorukim pobunjenicima” ne bi li kako skupili snage da predsjednika države objese o kuku i pošalju svijetu poruku što će se dogoditi diktatorima koji nemaju istančan ukus.

Gadafiju su napravili carski rez jer se prema ženama nije odnosio kao gospodin. Isplaženi jezik obješebog Saddama Husseina zlokovca koji također nije imao ukusa, volio je naplatiti naftu, na svojim ekranima gledamo godinama. Danas u Iraku vlada mir i dobro. Mir i dobro hara i u Afganistanu. I u Libiji. Dobro se osjeća i Kosovo. O ostalim suverenim državetinama koje su nastale nakon raspada Jugoslavije da se ne govori.

Ukrajina. Kako joj je malo trebalo da se demokratizira. Za dlaku. A onda se umiješao Putin. „Perverznjak“ koji voli mlade cure, ribolov, lov na tigrove i Ukrajinu i uništio im planove. Keri, američki državni tajnik, najveći borac za svjetsko ćudoređe iskočio je iz kože i zaurlao: “NATO-ov teritorij je nepovrediv.” NATO-ov teritorij? Što je NATO-ov teritorij? To je svaki teritorij koga “goloruki pobunjenici” moraju oslobodili od predsjednika, milijuna ljudi, nafte i ostalog što raste pod zemljom i nad zemljom. Ukrajina je najnoviji NATO-ov teritorij.

Putin ne da. On misli da je Ukrajina njegov teritorij. Ameri su zato luđaku uvalili sankcije a trenutno apeliraju da se u “zemljama NATO-a ne smije smanjiti obrambeni proračun.” Prevedeno na hrvatski, hrvatske majke više neće dobivati porodiljnu naknadu jer svaku hrvatsku kunu treba uložiti u ubijanje ukrajinske djece. Možemo mi Hrvati Putinu i sankcije uvaliti. Oteti mu sve opatijske ruske vile i pretvoriti ih u bordele za američke i ostale NATO borce za demokraciju.

Ne volim rat ali mi je Amera pun kurac. I Nijemaca. I Britanaca. I Francuza. I Hrvata. Svih mi je pun kurac koji diljem svijeta ubijaju djecu da bi svojoj kupovali jahte. Ni Putin nije bolji? Nije, ali mene eto veseli što u ovoj priči oni “goloruki” nisu već na startu Ukrajinu demokratizirali do temelja.

(Blog Vedrane Rudan)

KOMENTARI38 komentara

 1. Blaženi Alojzije says:

  Evo opet hrvatske Nataše Kandić / Sonje Biserko. Uvijek ima potrebu gadit Hrvate. Da sad napišem kako to ima veze s njenim suprugom koji je Srbin, netko bi mi spočitao da sam šovinist. :-D

 2. vLADA says:

  Aloyzije,opusti se,pazi na tlak !

 3. longin says:

  E, ona piše o Hrvatima baš zato što joj je muž Srbin. I jesi šovinista, ako si baš ti Alojzije Blaženi?

 4. Blaženi Alojzije says:

  @vLADA Hvala razbrate na savjetu, je danas je velika južina, treba se čuvat. :-D

 5. Pozuri polako says:

  Alo blazeni, pa ti si stvarno prolupao!! Mada mi ovde kazemo za slicne tebi, a ipak za vas je to misaoni pojam, ALIJZIJE BIJES NA MASU, mada moze i - SHMELCUJE TI NESTO U GLAVI. Salu na stranu, blazeni, i to tvoje poredjenje Kandic/Biserko = Rudan.Na srecu blazeni vi u Kroatiji imate samo nju, a narocito BEG je i dalje najjugoslovenskiji grad sa bezbroj Rudanki, da ne spominjemo ostatak Srbije. Mi blazeni smo u strasnoj defekalizaciji pa imamo problema sa toalet papirom i kotlicima u toaletima. Budite srecni sa samo jednom Rudankom, jer to sto ona iznosi, ipak ne boli mnogo, ona samo kaze pravu istinu, i to je to...

 6. Y says:

  Bako menjaj ploču, života ti...

 7. Baja says:

  Vedrana , pa daj preseli se vise u Srbiju i izliječi dušu svoju,tamo te svi obožavaju ali neznam koliko dugo bi te trpili jer ti kad nemas neprijatelja ti ga izmisliš .aj Bog

 8. Aj vitnis says:

  Zar je i Hrvatska isti kurac ko i Srbija kad po njoj svako može da kenja i sere kad god mu se digne? Ja naučio za Srbiju, ali sam stvarno iznenađen za Hrvate. Do juče bi se kladio da u Hrvatskoj niko živi ne sme reći ništa protiv Hrvata, kad ono vidi...Ova samo što ne izvadi kitu i popiša Alojzija i Baju, mislim, svoje Hrvate. Jel sad vidite braćo Hrvati kako mi Srbi malaksavamo od nemoćnog besa prema Biserki i Kandićki a one nas pišaju li pišaju. E, to vi je braćo demokracija! Ćutiš i umivaš se, bez obzira što ti smrdi. Koj će nam kurac Vedrana u Srbiji? To ne bi bilo nikakvo zadovoljstvo. Samo vi gospo Rudana udarajte rudu. Do jaja.

 9. Branislav Pajić Anya says:

  Šteta što ova žena koristi vulgarnosti i time unižava poprilično tačnu perspektivu, koja nikako nema veze sa nacionalnim već ljudskim zaključcima. Pomislim da ona tu postoji, ta vulgarnost, da i ono malo zdravog razuma u retkim pojedincima selektuje i pomuti... Oprezno molim sve ljude da se drže nivoa kulturnog, jer lepota spašava svet od satanoida o kojima Vedranka nadnacionalno dovoljno dobro opominje.

 10. žiks says:

  @Blazeni Alojzije Ma daj stari, nej ga srat! Kaj ti sad ne paše? Ta Rudanka? Ona ti je Srb i zato vas jebe. A ti si mali srb i zato pizdiš. Ali, kaj se more, ne? I još nešto, odsad da pišeš pravilno po rvackom ravnopisu: Tblaženi Talojzije. Zakaj? Kad te tkogod pita tko si ma mu moreš reći Tblaženi Talojzije tj da se zna tko si. Tudom?

 11. kosovac says:

  Ala se Hrvatska govna raspričala, sve upadaju jedan drugom u reč.

 12. bb says:

  I tebe cu da ozenim:)Samo dobar ,,k'' mir u kuci!Nema drugog leka.

 13. Blaženi Alojzije says:

  @Pozuri polako "Budite srecni sa samo jednom Rudankom..." Ako ti je toliko draga, slobodno je vodi u Srbiju, ionako je vaša. :-D @Aj vitnis Što se može, svaka nacija ima svoje izdajnike. @Tžiks Tšta ti thoćeš, tlapane? :-D

 14. Radovan says:

  G.Vedrana Rudan.Vasa iskrenost Me posle svih ne pravdi koje procitam,koliko odusevi,toliko i zabrine.Zabrine Me Vasa hrabrost ciji je rizik ne predvidiv,pogotovu ako podjemo od cinjenice da ste u takvom okruzenju,gde za pravdu nikad nije bilo milosti.I sam gorim mrznjom prema izdajnicima.Ne volim fasizam i uvek sam za njegovu zestoku osudu bez selekcije.Razlika u nasim pogledima na ovo prolazno suludo vreme,je u tome;sto Vi poistovecujete strance sa domacim olosom,a Ja domaci olos sa prethodnim olosem koji je promenio dlaku,ali cud Mu je ista.Verovao sam da ce nas ova Vlast izvesti na pravi put delima a ne recima;Da ce biti samostalna u odlucivanju kad su u pitanju opsti nacionalni interesi.Da ce uvaziti volju Naroda,i ograniciti saradnju sa okupantima?Kad ono isto stanje,drugo odstojanje.Znaci,prevaren sam,kao i uvek.Ponekad razmisljam,da se iskljucim iz javne informatike,kako bih se rasteretio te ne pravde,i zaboravio svoju gresku,ali neka ne vidljiva sila koju bih nazvao patriotizam,gura Me kroz ovo zamagljeno vreme do granice koju bih nazvao prostorom rizika,jer znam da mocnici ne maju milosti.Mozda je ponekad bolje ne prkositi sudbi?

 15. stjepan says:

  Svaka cast Vedrana.I meni kao Hrvatu vec mi se gade tis Hrvati.A ovaj Baja i Alojzije su zivi primjer toga........

 16. Blaženi Alojzije says:

  @stjepan Ti si Hrvat isto onoliko koliko sam ja crnac. :-D

 17. Baja says:

  Stjepan sa malim slovom , Tako mu i u gacama pa ga ubi kompleks.hehehehe

 18. Dux says:

  @stjepan Preinfarktno stanje za Blaženog matori! Već se peni :-)

 19. GORDANA KUDUZ says:

  ZA SVE ISTINE GOSPOĐE VEDRANE RUDAN , PA KO SE LJUTI ? ONAJ KOGA VREĐA ISTINA. GLASAM ZA ISTINU I NE OSVRĆEMO SE NA LAKRDIJU I LUPETANJA TAMO NEKIH ...

 20. kosovac says:

  Neka Hrvatska govna upoređuju Vedranu Rudan sa Sonjom Biserko, pogrešno. Da je Sonja toliko loša, ne bi je Hrvatska odlikovala.

 21. Blaženi Alojzije says:

  @Dux Zvao te okulist. Kaže da su ti naočale gotovo i da s obzirom na tvoju visoku dioptriju trebaš doći što prije po njih. @Gordana Kuduz Vrijeđa li Vas istina kad pišu Sonja Biserko i Nataša Kandić?

 22. kosovac says:

  Dux, Vidim napala te neka gamad, dok ne stigne zaprašivanje, evo od mene podrška i moje odlično poštovanje.

 23. Srbin says:

  Vedrana, dezurna mrziteljica civilizovanog zapada. Mora neko i to da bude. Komsije Hrvati, nije vam lako s takvima, moje saucesce.

 24. Beogradjanin011 says:

  Koliko ovde vidim, najveći argument je "njen muž je Srbin" al ste je unizili svaka vam čast, za razliku od vas cija je to uzvreda par ekselans, zna se sta su Srbi i ko su Srbi pa se je bi osvrtao na istoriju tako superiornog naroda, nego dragi moji sta je to vas uvredilo toliko pa da su vam argumenti tako bednog sadržaja? Obično ne mozes da argumentujes istinu, u ovom slucaju posto nema argumenata pucate na najnize ljudske strasti koristite šovinizam kako bi vam bilo lakse , jer na ovim prostorima je draža sočna laž nego istina, cim je istina u pitanju odma joj muž Srbin, odma se Hrvati potpisuju kao Srbi (šizofreno) i tapse se po ramenu kako teško njima sa Hrvatskom verzijom Srpske omražene ličnosti, tesko vama sto ne gledate istinu u oči i sto stalno sebe opravdavate , tezak je taj zivot licemerstva.

 25. Baja says:

  Nju bi trebalo odvesti Iliji Grahovcu u Sipovo na imanje da pomogne Droci.

 26. Nina says:

  Ovoj ženi treba dodeliti Nobelovu nagradu za mir. Neka te čuva Bog Vedrana!

 27. Dražen Jovan Petrović says:

  Oj Staljine siromašni Bože,pošalji nam za cipele kože.Za eksere imamo i sami,a đonove dat će nam Germani.

 28. Gleen says:

  Slazem se da Amerika juri za naftom i interesima koji joj normalno odgovaraju .Ali sto se kaze zabu nije tesko naterati u vodu .Evidentno je da u svim tim zemljama ima dosta onih koji su jedva cekali da ratuju i menjaju poredak i predsednika.Zasto se Jugoslavija nije raspala za vreme marsala Tita .Nisu Ameri krivi za sve .Ustase cetnici i poturice jedva su cekali da se zarati da mogu da kolji i ubijaju neduzan narod .Tako i Sirija Avganistan Irak Libija imaju svoje ustase cetnike poturice itd.Nije ni Putin nevinasce niti bolji od Amera i on juri svoj interes.Nije marsal Tito gaba rekao rusima ne 1948 i spasao Jugoslaviju od muke i bede koja je bila u istocnoj evropi oko 50 godina Ipak Kina Indija i jos mnoge druge zemlje saradjuju sa Amerima i izvlace se iz bede u kojoj su bile godinama.Putin i 10 posto rusa zive luksuzno dok ostali zive u bedi dok u americi samo narkomani alkosi zive lose sav ostali normalan svet zivi super.

 29. Lela says:

  Ne možete UPOREĐIVATI Vedranu Rudan sa Kandićkom i Sonjom ( nažalost,nosi lijepo ime ) Biserko,jer Vedrana IZNOSI - ISTINU,za razliku od ove dvije !!!!!!!

 30. Blaženi Alojzije says:

  @Lela Sonja Biserko i Nataša Kandić iznose ISTINU, a Vedrana Rudan LAŽE ka pas.

 31. Djuro Cvorovic-spijun says:

  Sonja Biserko je hrvatski spijun a Vedrana Rudan iznosi samo istinite cinjenice.Bog!

 32. Apis says:

  Vedrana Rudan je jedina kap savesti u Hrvatskoj. Ta kap savesti na ostale hrvate deluje kao kap u mozgu. Priznati sebi da si kukavica, zlocinac i vecita marioneta u rukama zlih sila uopste nije lako. Ako ne izmislis olaksavajuće okolnosti i opravdanje za svoja nedela onda moras da se ubijes.

 33. Aloysius Saint says:

  @Djuro Cvorovic-spijun Vedrana Rudan je srpski spijun, a Sonja Biserko iznosi samo istinite cinjenice. Bog i Hrvati!

 34. marinko says:

  ma dobro piše, ali što je lepa......

 35. Djordje says:

  Zena je u pravu....vi picke jedne da su vas bombardovali vasi ameri ne biste se oporavili ni za sto godina...ma ne biste mogli ni da im se suprotstavite...pitanje je dal bi i postojali sada...vi ste tudjmana ustase deca i picke ste svi kao sto je i on bio....ni u drugom sv ratu niste smeli nemcima da se suprotstavite ....picke jedne!!! Docekali ste ga bacajuci cvece na njega!!! Vi ste bolesnici....znate da je srba viae...da srbi imaju srce i hrabrost i veliku i ponosnu istoriju...al vi nista od toga nemate....!!! A u neku ruku mislim da ste takvi jer znate da ste nastali od srpskog kurca!!! SRBIJAAA!!!

 36. PERO says:

  aaa nato bombardiraop..da je barem par bombica i goto seronje serebijanske posrane....lagat i lagat drugo ne znate ..kolji srbina lažova..a rudan..najlakša je srat protiv...bilo čega ..inače je nedojebana...sebin inpotentan..karala se okolo ..nekad..sadaje baba bez publike ovdje ..eto vam je četnici ..ubij srbina

 37. PERO says:

  srbi i srbija su u kurcu total....bijeda od zemlje i oni bi ratovali...zadnji vas šipci iztamburali ko krpu....beži bre idi pa se leči a ostalo kolji Bosanskog srbina ...sve redom

 38. opstanak srbije says:

  ona vas opominje a vi se sprdate sa njom . sramoto srpska nije nas ona obrukala ko u beogradu natasa i ceda i canak itd. zena pise sta se desava i opominje srbe koje ko

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *