ВЕДРАНА РУДАН: Степинац и хрватско дркање

ВЕДРАНА РУДАН: Степинац и хрватско дркање

3 марта 2018

Пише: Ведрана Рудан

О, Боже драги, видиш ли ти ово? Читаш ли портале? Пред неки је дан објављено како би будући светац Степинац требао бити проглашен “заштитником судаца и одвјетника”. Света Маријо Мајко Божја?! Докле ће титољупци провоцирати још ово мало Хрвата и Хрватица који нису средили папире за одлазак у хладније крајеве? Степинац “заштитник судаца и одвјетника”? Ако је и од црвених врагова и удбаша, превише је.

Бацимо поглед на наше портале. Убио жену са шездесет убода ножем и добио четири мјесеца лијечења. Украо сто и педесет милијуна еура и осуђен на рад за опће добро. Гули крумпире у ђечјем вртићу “Света Марија Хрватска”.

Угледни генерал и још угледнији лопов осуђен на вишетједно мијењање пелена у старачком дому “За дом спремни”. Највиши премијер у повијести Хрватица и Хрвата слободан шеће Домовином, живи у вили, плови на јахти, а у демокрацију је ушао голе гузице. Одакле паре, мајсторе? Правомоћна ослобађајућа пресуда бит ће донешена на Степинчево 3006.

Ово би било смијешно да није увредљиво за будућег свеца Степинца. Опће је познато да је будући светац Степинац био и остао хрватска морална вертикала. Kолике је само Србе спасио од усташке каме и још су постали Хрвати.

Kако је само љубазно дочекивао есесовце у Загребу и тако им, са хрватском фигом у хрватском џепу, показао да их волимо. Зато у Хрватској никад није било њемачких концентрацијских логора. Сви логори у Хрватској били су хрватски. Тамо су Срби, Цигани, Жидови и Хрвати били своји на нашем. Зашто се то заборавља?

Хрвати су проклети. Умјесто да будућем свецу захвале за све што је учинио за Хрватску, они му данас прљаво подмећу. Наравно, наравно да се те сподобе ни у ком контексту не би могло назвати “Хрватима”. Ти који су предложили тако нешто мрзитељи су свега што је хрватско и требало би им батом развалити црвену главушину.

Да, батом! Нисмо ваљда сва хрватска обиљежја часне хрватске повијести бацили у ропотарницу? Не би ме чудило. Овом земљом владају мрзитељи и Бога и његове маме.

Наравно, наравно да би будући светац Степинац требао постати заштитник. Чији? Хрватских судаца и хрватских одвјетника који ће сви горјети у паклу никако. У Хрватској осим лопина, лажова, манипулатора, судаца и одвјетника живе и часни људи, људи којима је у срцу Хрватска и све што је хрватско. То су самозатајни, тихи, чувари хрватског сјемена у хрватским јајима. То су такозвани недрци. Једини свијетли примјер за кога знамо је господин Илчић, помоћник министрице за културу. Он је храброхрватски објавио, никад нисам дркао!

Жалосно је и прежалосно, тужно и претужно што не знамо имена осталих часних чувара хрватског сјемена. Kолики од њих ноћима не спавају, врте круницу, моле Бога да их спријечи просути сјеме по хрватским плахтама, а оплодити супругу не смију јер су хрватске жене залуђене каријером, не желе ђецу прије педесете.

Хрватски чувари сјемена не растају се од проклетих Хрватица опсједнутих борбом против јебања без кондома јер хрватско католичанство и растава не иду једно уз друго. Јадничци трпе и шуте.

Kриво! Требали би јавно наступати пред родилиштима, ђечјим вртићима, школама и факултетима и пјевајући и молећи круницу нацији поручити, желимо хрватску сперму избацити из хрватских јаја у хрватску жену. Умјесто да урликну, шири хрватске ноге, хрватска жено, нека моја сперма буде твоја, они шуте. Проклета хрватска шутња!

Журно треба учинити нешто! Kад би Степинац, будући светац, постао заштитник хрватских недрка, ова земља не би била пустиња којом бауљају тужни хрватски мужи пуна курца. Несретни недрци повремено свршавају само у Хрватском сабору, али орално. Научна истраживања су, нажалост, доказала да орални секс драстично смањује наталитет па је њихово бљување убијање Хрватске.

Јасно је као дан. У Хрватској католичанство губи трку са комунизмом и титоизмом јер је Црква у Хрвата опсједнута толеранцијом. Свакоме дозвољава да ради што га воља. Зато у Лијепој Нашој има дркања на све стране. Под хитно би требало основати Повјеренство за забрану неконтролираног разбацивања хрватског сјемена изван за то предвиђених контејнера.

Kад будући светац Степинац, највећи херој у хрватској повијести, постане заштитник хрватских недрка, хрватска ће сиротишта пуцати по шавовима. Kако то нашим угледним демографима још није пало на памет? Јебене комуњаре.

(Блог Ведране Рудан)

KOMENTARI6 коментара

 1. evandjelist says:

  Ma jeste, ali nikako da se svrši to sa hrvojem stepinecom. Proglasiti ga pa što? Neka štiti svoju lijepu, suce i slične. O časnom sudu Božijem još će se više pokazati gde je svakome mjesto. Dičiti se historijom koja je lopuška? C, c, c... Taj stepinec je izdao Hrista i Hristovu nauku da bi uzgajio zlo seme mržnje i razdora među braćom poreklom srpskih slovena. Ali ništa nije skriveno što se neće otkriti.

 2. E.Lirsch says:

  Taman za "proslavu" Hrama SVETOG SAVE na Vracaru... na radost pokatolicenog Irineja i njegovíh podrepasa. I ad zovu Putina i "Tompsona" Marka da im odpeva ono... Evo zore evo dana.. Evo Jure i Bobana... Pa radosti nikad vece.

  • goran says:

   Irinej je sluga Vatikana, cistac Papinih cipela.

 3. Mirkula says:

  Gospodjo Vedrana, svaka Vam čast. Pretpostavljam da više niste u "omladinskom" dobu života a nisam ni ja i to je šteta. Jer, da smo mladji i da je sreće, Vi i ja bi mogli da donesemo na ovaj svet novog "Slovenskog mesiju", koji bi poslao na giljotinu sve koji šire mržnju, nepoverenje i medjusobno uništenje izmedju Srba i Hrvata! Bez obzira na mesto rodjenja i nacionalnost! Mislite li da je to moguće? Ja čisto sumnjam! Znam dosta Hrvata koji su časni, pošteni i poštovanja dostojni ljudi. Možda se varam, ali moje mišljenje je da je većina Hrvata takva. I šta sad? Manjina gospodari većinom koja nema muda da joj kaže "Gonite se, mi hoćemo mir, slogu i zajedničku snagu, baš tako - SNAGU, sa našim susedima!" Vaše dopise redovno pratim i, opet, svaka Vam čast... ne zato što pišete nešto u korist Srba, već zato što zastupate ISTINU!

 4. Јасеновац says:

  У нацији где се многи новороћени задоје мржњом,а потом мајчиним млијеком, Ведрана Рудан је - светско чудо.За храброст,људскост, интелигенцију, духовитост... капа доле.Да јој позавиде многи политичари, који се Србима зову, а не умију дићи глас против фашизма, тортуре и безакоња над стотинама хиљада Срба ,масакрираних и прогнаних са својих о г њ и ш т а широм Славоније, Далмације, Крајине а богами и Хрватске.Већи део Срба није прогнан ,већ је остао у Јасеновцу, Д. Градишки и десетинама познатих и непознатих стратишта. Ведранина једина "мана" је што је тако "усамљена" у тој нацији.

 5. Dane Radakovic says:

  Srbi ne vladaju sa Srbijom ima 100 prosli godina 1918 g.Srbi su potpisali KAPITALACIJU SRBA I SRBIJE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u