ВЕДРАНА РУДАН: Степинац и хрватско дркање

VEDRANA RUDAN: Stepinac i hrvatsko drkanje

3 marta 2018

Piše: Vedrana Rudan

O, Bože dragi, vidiš li ti ovo? Čitaš li portale? Pred neki je dan objavljeno kako bi budući svetac Stepinac trebao biti proglašen “zaštitnikom sudaca i odvjetnika”. Sveta Marijo Majko Božja?! Dokle će titoljupci provocirati još ovo malo Hrvata i Hrvatica koji nisu sredili papire za odlazak u hladnije krajeve? Stepinac “zaštitnik sudaca i odvjetnika”? Ako je i od crvenih vragova i udbaša, previše je.

Bacimo pogled na naše portale. Ubio ženu sa šezdeset uboda nožem i dobio četiri mjeseca liječenja. Ukrao sto i pedeset milijuna eura i osuđen na rad za opće dobro. Guli krumpire u đečjem vrtiću “Sveta Marija Hrvatska”.

Ugledni general i još ugledniji lopov osuđen na višetjedno mijenjanje pelena u staračkom domu “Za dom spremni”. Najviši premijer u povijesti Hrvatica i Hrvata slobodan šeće Domovinom, živi u vili, plovi na jahti, a u demokraciju je ušao gole guzice. Odakle pare, majstore? Pravomoćna oslobađajuća presuda bit će donešena na Stepinčevo 3006.

Ovo bi bilo smiješno da nije uvredljivo za budućeg sveca Stepinca. Opće je poznato da je budući svetac Stepinac bio i ostao hrvatska moralna vertikala. Kolike je samo Srbe spasio od ustaške kame i još su postali Hrvati.

Kako je samo ljubazno dočekivao esesovce u Zagrebu i tako im, sa hrvatskom figom u hrvatskom džepu, pokazao da ih volimo. Zato u Hrvatskoj nikad nije bilo njemačkih koncentracijskih logora. Svi logori u Hrvatskoj bili su hrvatski. Tamo su Srbi, Cigani, Židovi i Hrvati bili svoji na našem. Zašto se to zaboravlja?

Hrvati su prokleti. Umjesto da budućem svecu zahvale za sve što je učinio za Hrvatsku, oni mu danas prljavo podmeću. Naravno, naravno da se te spodobe ni u kom kontekstu ne bi moglo nazvati “Hrvatima”. Ti koji su predložili tako nešto mrzitelji su svega što je hrvatsko i trebalo bi im batom razvaliti crvenu glavušinu.

Da, batom! Nismo valjda sva hrvatska obilježja časne hrvatske povijesti bacili u ropotarnicu? Ne bi me čudilo. Ovom zemljom vladaju mrzitelji i Boga i njegove mame.

Naravno, naravno da bi budući svetac Stepinac trebao postati zaštitnik. Čiji? Hrvatskih sudaca i hrvatskih odvjetnika koji će svi gorjeti u paklu nikako. U Hrvatskoj osim lopina, lažova, manipulatora, sudaca i odvjetnika žive i časni ljudi, ljudi kojima je u srcu Hrvatska i sve što je hrvatsko. To su samozatajni, tihi, čuvari hrvatskog sjemena u hrvatskim jajima. To su takozvani nedrci. Jedini svijetli primjer za koga znamo je gospodin Ilčić, pomoćnik ministrice za kulturu. On je hrabrohrvatski objavio, nikad nisam drkao!

Žalosno je i prežalosno, tužno i pretužno što ne znamo imena ostalih časnih čuvara hrvatskog sjemena. Koliki od njih noćima ne spavaju, vrte krunicu, mole Boga da ih spriječi prosuti sjeme po hrvatskim plahtama, a oploditi suprugu ne smiju jer su hrvatske žene zaluđene karijerom, ne žele đecu prije pedesete.

Hrvatski čuvari sjemena ne rastaju se od prokletih Hrvatica opsjednutih borbom protiv jebanja bez kondoma jer hrvatsko katoličanstvo i rastava ne idu jedno uz drugo. Jadničci trpe i šute.

Krivo! Trebali bi javno nastupati pred rodilištima, đečjim vrtićima, školama i fakultetima i pjevajući i moleći krunicu naciji poručiti, želimo hrvatsku spermu izbaciti iz hrvatskih jaja u hrvatsku ženu. Umjesto da urliknu, širi hrvatske noge, hrvatska ženo, neka moja sperma bude tvoja, oni šute. Prokleta hrvatska šutnja!

Žurno treba učiniti nešto! Kad bi Stepinac, budući svetac, postao zaštitnik hrvatskih nedrka, ova zemlja ne bi bila pustinja kojom bauljaju tužni hrvatski muži puna kurca. Nesretni nedrci povremeno svršavaju samo u Hrvatskom saboru, ali oralno. Naučna istraživanja su, nažalost, dokazala da oralni seks drastično smanjuje natalitet pa je njihovo bljuvanje ubijanje Hrvatske.

Jasno je kao dan. U Hrvatskoj katoličanstvo gubi trku sa komunizmom i titoizmom jer je Crkva u Hrvata opsjednuta tolerancijom. Svakome dozvoljava da radi što ga volja. Zato u Lijepoj Našoj ima drkanja na sve strane. Pod hitno bi trebalo osnovati Povjerenstvo za zabranu nekontroliranog razbacivanja hrvatskog sjemena izvan za to predviđenih kontejnera.

Kad budući svetac Stepinac, najveći heroj u hrvatskoj povijesti, postane zaštitnik hrvatskih nedrka, hrvatska će sirotišta pucati po šavovima. Kako to našim uglednim demografima još nije palo na pamet? Jebene komunjare.

(Blog Vedrane Rudan)

KOMENTARI6 komentara

 1. evandjelist says:

  Ma jeste, ali nikako da se svrši to sa hrvojem stepinecom. Proglasiti ga pa što? Neka štiti svoju lijepu, suce i slične. O časnom sudu Božijem još će se više pokazati gde je svakome mjesto. Dičiti se historijom koja je lopuška? C, c, c... Taj stepinec je izdao Hrista i Hristovu nauku da bi uzgajio zlo seme mržnje i razdora među braćom poreklom srpskih slovena. Ali ništa nije skriveno što se neće otkriti.

 2. E.Lirsch says:

  Taman za "proslavu" Hrama SVETOG SAVE na Vracaru... na radost pokatolicenog Irineja i njegovíh podrepasa. I ad zovu Putina i "Tompsona" Marka da im odpeva ono... Evo zore evo dana.. Evo Jure i Bobana... Pa radosti nikad vece.

  • goran says:

   Irinej je sluga Vatikana, cistac Papinih cipela.

 3. Mirkula says:

  Gospodjo Vedrana, svaka Vam čast. Pretpostavljam da više niste u "omladinskom" dobu života a nisam ni ja i to je šteta. Jer, da smo mladji i da je sreće, Vi i ja bi mogli da donesemo na ovaj svet novog "Slovenskog mesiju", koji bi poslao na giljotinu sve koji šire mržnju, nepoverenje i medjusobno uništenje izmedju Srba i Hrvata! Bez obzira na mesto rodjenja i nacionalnost! Mislite li da je to moguće? Ja čisto sumnjam! Znam dosta Hrvata koji su časni, pošteni i poštovanja dostojni ljudi. Možda se varam, ali moje mišljenje je da je većina Hrvata takva. I šta sad? Manjina gospodari većinom koja nema muda da joj kaže "Gonite se, mi hoćemo mir, slogu i zajedničku snagu, baš tako - SNAGU, sa našim susedima!" Vaše dopise redovno pratim i, opet, svaka Vam čast... ne zato što pišete nešto u korist Srba, već zato što zastupate ISTINU!

 4. Jasenovac says:

  U naciji gde se mnogi novoroćeni zadoje mržnjom,a potom majčinim mlijekom, Vedrana Rudan je - svetsko čudo.Za hrabrost,ljudskost, inteligenciju, duhovitost... kapa dole.Da joj pozavide mnogi političari, koji se Srbima zovu, a ne umiju dići glas protiv fašizma, torture i bezakonja nad stotinama hiljada Srba ,masakriranih i prognanih sa svojih o g nj i š t a širom Slavonije, Dalmacije, Krajine a bogami i Hrvatske.Veći deo Srba nije prognan ,već je ostao u Jasenovcu, D. Gradiški i desetinama poznatih i nepoznatih stratišta. Vedranina jedina "mana" je što je tako "usamljena" u toj naciji.

 5. Dane Radakovic says:

  Srbi ne vladaju sa Srbijom ima 100 prosli godina 1918 g.Srbi su potpisali KAPITALACIJU SRBA I SRBIJE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *