ВЕДРАНА РУДАН ЖЕСТОКО ОСУЛА ПАЉБУ: Хрватска је ср*** од земље, Хрвати су заклани, а онда се „обрушила“ на Јевреје

VEDRANA RUDAN ŽESTOKO OSULA PALJBU: Hrvatska je sr*** od zemlje, Hrvati su zaklani, a onda se „obrušila“ na Jevreje

12 avgusta 2018

Vedrana Rudan poznata je po tome da nema dlake na jeziku. Ovoga puta „smračilo“ joj se na stalno spominjanje kontroverznog hrvatskog pevača Tompsona, a onda je nastavila da ispostavlja račune bez pardona. Zapitala se i čija je Hrvatska zemlja i o kom „domu“ Tompson tako rado peva…

– Dosta mi je Tompsona. Dr**** na temu Tompson doživljavam kao osobnu uvredu. Prodaju mi priču da je Tompson gorući hrvatski problem, on je taj koji svetu govori istinu o „ustaškoj“ Hrvatskoj. Da nije njega i „doma“ i „spremnosti“ Hrvatska bi bila uljuđena evropska i svetska zemlja onako kako je to uljuđena „Evropa“ i onako kako je to uljuđen „svet“. Mene netko opako je** – započela je Vedrana Rudan.Oštro pero Vedrane Rudan osvrnulo se na nešto bližu prošlost hrvatske države.

– Ko je Hrvatsku učinio ovim što ona danas jeste? Hrvatska je, blago rečeno, sra** od zemlje kojom, otkako je nastala, upravljaju kriminalci. Eto, juče se javio Jakovčić, bivši istarski župan, danas „evropski parlamentarac“, to više govori o Evropi nego o njemu, i krenuo sr*** šta on misli o Thompsonu. Je**** da Tompsona nema trebalo bi ga izmisliti za sve naše „leve“ i „desne“. „Levima“ pomaže da dignu glas protiv ustaštva, „desni“ svršavajući na Thompsona poručuju Hrvatima kako u vreme NDH nije sve bilo onoliko crno koliko je bilo crno. I jedni i drugi nam govore kako je NDH ono što bi nam doveka trebalo ili da greje dušu ili da nas baca u duboku bedaru – nastavila je Rudanova.

Je*** manipulatori. Hrvatska se zbog Thompsona podijelila na „lijeve“ i „desne“, među njima vlada bespoštedni rat, past će i hrvatska krv ako u međuvremenu, sudeći prema pisanju medija to će se dogoditi najkasnije prekosutra, ne zaratimo sa Srbijom, jer je četnik Vučić rekao…

Pretpostavimo da četnik Vučić i ostali Srbi i Srpkinje sutra krenu na nas Hrvate i Hrvatice. Bismo li mi bili, kako voli urlati Thompson, „Za dom spremni“? To nam ne bi bilo na kraj ku***. Svi koji još živimo u Hrvatskoj negdje duboko ili plitko u sebi znamo da „doma“ nemamo.

A onda se zapitala, šta je Hrvatima uopšte ostalo od „doma“.

– Šta je danas u Hrvatskoj naše? Hoteli? Banke? More? Plaže? Najveće firme? Brodogradilišta? Zemljišta? Benzinske pumpe? Najveći aerodrom, zove se Franjo Tuđman? Večernjaci, jutarnjaci, TV stanice… Najlepši dvorci, prekrasna ostrva… Kome ću otkriti toplu vodu ako napišem da ništa „naše“ nije. Beskućnici smo, bezdomaši. Većina nas hrvatskih roditelja ima decu koja žive i rade napolju. Svi koji smo ostali vidimo šta se dešava. Koji idiot bi krenuo u rat, ma koliko Tompson zavijao i pozivao i dozivao, da bi od dušmana spasio Sanaderovu, Horvatinčićevu, Jakovčićevu, Bandićevu…, imovinu i sve ono što su naši pokvareni političari strancima prodali za bednu lovu i ogromnu proviziju. Neka mi se javi onaj ko je danas ili sutra spreman život dati za Lidl, Špar, Zagrebačku banku ili Andabakove hotele? Niko danas u Hrvatskoj nije za dom spreman – napisala je Rudanova.

Na kraju, osula je paljbu i izvan Hrvatske…

– Kad smo kod ustaštva slažem se da ga treba osuditi ali mi je istovremeno jasno da postoji jako malo svetaca koji bi se smeli blatom nabacivati na našu prljavu prošlost. Jevreji? Šta radite u Gazi? Ameri? Šta radite imigrantima i sirotinji širom sveta? Nemci? Nemačka je 2017. godine izvezla oružje u vrednosti od 6,24 milijarde evra. Da bi širila mir i dobro? Iskupila se za zločine koje je učinio Hitler? Hrvatske nema, je****, gotovo trideset godina. Zato se uvek ispočetka začudim kad netko iz „civilizovanog sveta“, Jevreji, na primer, Amerikanci, Nemci, nešto o nama misle. O Gazi mi pričajte, gospodo. Šta radite crncima u Americi, očevi demokratije? Angela, pobila si pola sveta. Nije fer obrušavati se na sirote Hrvate. Oni više nikad neće klati, oni su zaklani – završila je ona.

(www.rudan.info)

KOMENTARI8 komentara

 1. Karital says:

  Prvo ova štraca od žene piše da nije Hrvatica, a sada najednom Hrvatica?

 2. rajko says:

  Grešiš, Vedrana. Klaće Hrvati čim im se ponovo ukaže prilika. Klanje je kod Hrvata kao alkohol kod pijanaca. Moraju. I imaju hiljade izgovora. Kolju kad su veseli da bi bili još veseliji, kolju kad su nervozni da se smire, kolju iz zabave, jer je klanje jako zabavno, a naročito im lepo legne klanje iz očajanja. Sva tuga i beznadje nestane čim padne bar jedna srpska glava. A ako ih je više, utoliko bolje. Tako ti stvari stoje, draga moja Vedrana.

  • Karital says:

   Rale, alaj nas se bojite!

   • rajko says:

    Gadimo vas se. Ali ti to ne razumeš. Zapravo, ti ne razumeš ništa. Ovaj tvoj komentar to dokazuje. Vi niste samo ludi, nego i glupi.

    • Karital says:

     Nismo mi ni ludi a bogami ni glupi.Nego,kad već spominješ glupane, sada ću ti ispričati jedan slučaj iz Beča, gdje srbin u trgovini traži od prodavačice hleb, međutim, prodavačica ga nije razumila.Glupi, Hrvats mu uskače u pomoć i kaže da mora reči brot, na što taj srbin odgovara "prodavačica mora naučiti srpski"To je jedan od bezbroj bolesnika u srbiji koji su govorili:"Govori srpski da te čitav svet razume", stvarno za ovakve ideje moraš biti idiot.

     • Filip says:

      A sad ću ti ja ispričati jedan, a možda i dva slučaja da bi dočarao koliko su Hrvati glupi. Bio jedan Hrvat koji je komentarisao po srpskim portalima, shvatajući viceve kao stvarnost, prepričavajući ih kao realnost. Takođe, desilo se pre dosta godina, da su stotine hiljada Hrvata krenuli da rade ono što im kaže samo nekoliko ljudi. Krenuli svi k'o najveće budale da ubijaju i kolju najbliže komšije samo zato što su im to rekli neki ljudi. Ne treba mi ono "k'o"! Pozdrav nacisto, sinu tisućljetnih koljača dece i žena!

      • Karital says:

       Nažalost to nije vic, već istina, koja govori o bolesnom nebeskom narodu.Toliko ste bolesni da je jedan vaš akademik tvrdio da su srbi naselili Liku u četvrtom stoljeću.Poznat je i lički krumpir kojeg su srbi donjeli sa sobom i to 1368. godine. Stalno izmišljate neke priće a ja ssm ti odabrao, bombončiće idiotizma koje nema ni jedan narod ovde na balkanu, a možda i dalje "u celom svetu" kako vole srbi tvrditi, jer su svuda razbacani, narod koji voli bježati.

       • rajko says:

        Prezupčio?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *