ВЕЈН ЛаПЈЕР: Клинтонова ће донети „вечну таму“

VEJN LaPJER: Klintonova će doneti „večnu tamu“

13 aprila 2015

Wayne-LaPierre-630Bivša sekretarka države Hilari Klinton će doneti „večnu tamu punu obmana i očaja“ Sjedinjenim Državama ako bude izabrana za predsednicu, rekao je u petak šef Nacionalne asocijacije strelaca, Vejn LaPjer.

„Da li zaista želimo da izložimo državu još jednom mandatu Klintonovih punom skandala, obmana i egoističnog ponašanja?“, rekao je on.

„Ona neće doneti svitanje sa novim obećanjima i prilikama. Hilari Rodam Klinton će doneti večnu tamu punu obmana i očaja, koju će trpeti američki narod“.

Njegovi komentari su samo deo govora kojim je on napao Klintonovu povodom raznih kontroverzi, a ponajviše zbog otkrića da je Klintonova koristila ličnu imejl adresu dok je bila u Stejt departmentu.

LaPjer nije stao na tome već je i podsetio Ameriku na skandale za vreme mandata Bila Klintona, uključujući Vajtvoter i smrt Vinsa Fostera.

On je naveo da Hilari Klinton ima više skandala nego što teksaški ranč ima krava, nakon čega se publika nasmejala.

LaPjerov govor se poklopio sa najavom Klintonove da započinje svoju predsedničku kampanju.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. Apis says:

  Podržavam Hilari! Ona je najpogodnija ličnost za kraj priče o SAD. Kraljica tame, laži i podvala neka odvede svetskog monstruma zvanog SAD u pakao.

 2. Za Srbiju says:

  Apise, slažem se delimično, jer ta kuja može da odvede ceo svet u pakao.

 3. mmmm says:

  Apise, sto vredjate kuju, koja osteni stene? Hilari nije to, ona je zlo koje hoda.

 4. Nikola Pejaković says:

  Hitlary Clinton.

 5. Apis says:

  Za Srbiju i mmmm! Dragi moji prijatelji ako se SAD i zapadni razbojnici ne zaustave nas čeka istrebljenje. Oni su počistili ,,Indijance" i prisvojili njihovu zemlju, sad su na redu pravoslavni Slaveni. Od 1990 oni ponižavaju sve ljudsko u nama, ignorišu svako naše pravo i redaju ultimatume bez kraja. Vreme je ili da se njima za ljubav kolektivno povešamo ili da im konačno jbemo mater razbojničku pa neka bude pakao, biće i njima. U BORBI SA SATANOM ČASTAN ČOVEK I KAD GINE DOBIJA.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *