ВЕЛИКА БРИТАНИЈА предложила НОВ НАЧИН БОРБЕ против тероризма!

VELIKA BRITANIJA predložila NOV NAČIN BORBE protiv terorizma!

4 juna 2017

Premijerka Velike Britanije Tereza Mej, dala je izjavu povodom noćašnjeg terorističkog napada u Londonu u kojem je sedam osoba ubijeno.

– Britanija je ponovo žrtva brutalnog terorističkog napada. Izgledalo je kao da su sva tri napadača nosila prsluke sa eksplozivom – rekla je Mej.

Ona je istakla da su napadi povezani „zlom ideologijom“ islamističkim ekstremizmom.

Mej je zatražila da se ponovo razmotre antiteroristički zakoni, i predložila duže kazne za neke napade. Navela je i da bi trebalo da bude stroža kontrola interneta jer on pruža „slobodan prostor“ ekstremistima.

Kako je rekla, ovo je treći napad u Britaniji u poslednja tri meseca.

– Dosta je bilo – rekla je ona i dodala da su oštrije mere potrebne jer „terorizam rađa terorizam“ i napadači kopiraju jedni druge.

– Vidimo novi način napada. Kopiraju jedni druge – rekla je Mej. Premijerka Britanije predložila je veću kontrolu ekstremista na internetu. Kako je istakla, „U našoj zemlji postoji previše tolerancije ka ekstremizmu“.

Mej je takođe dodala da će se izborne kampanje nastaviti sutra, a da će se izbori održati u četvrtak.

KOMENTARI2 komentara

  1. BL says:

    – Dosta je bilo – rekla je ona i dodala da su oštrije mere potrebne jer „terorizam rađa terorizam“ i napadači kopiraju jedni druge.OVO JE NAJISTINITIJI DEO TEKSTA!!!KRMACA MmmmmeeeeHj,nije svesna(ili jeste!!!)sta je rekla,"terorizam(engleza)radja terorizam(islamista i svih onih koje je tokom cele ljudske istorije vb napadala ili napada)."napadaci kopiraju jedni druge"...kako li je samo ovo tacno,"draga" nasa Meheheheeeeejjjjjjjjjjj!!! Inace cela prica je smisljena i iscenirana od istih(engleza),nasa zemlja je bila probni poligon za ovakve scenarije(Racak,Merkale,tuzlanska kapija,Srebrenica...ALI njima bi se stvarno moglo desiti,jer london je najveci islamski grad,kunem se u njihovog gradonacelnika :D

    • Milovanovic says:

      zamislimo da u jednom odredjenom preciznom trenutku, svih 40000 terorista Londona izadju na ulice Londona i pocnu da kolju engleze. da bi se ovo ostvarilo, svaki terorista treba da instalise expressvpn marsruter u svom stanu odakle ce da dobije notifikaciju

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *