ВЕЛИКА ДОДИКОВА ИСПОВЕСТ ТРЕСЕ РЕГИОН: Један загрљај након изласка из болнице ће заувек памтити!

VELIKA DODIKOVA ISPOVEST TRESE REGION: Jedan zagrljaj nakon izlaska iz bolnice će zauvek pamtiti!

14 januara 2021

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik stigao je kući posle 16 dana provedenih u Kliničkom centru Banjaluka zbog koronavirusa.

Dodik je u izjavi za Objektiv poručio da su najteži dani iza njega, a svim čitaocima našeg lista koji su pravoslavne veroispovesti čestitao je Novu godinu po julijanskom kalendaru.Nekadašnji predsednik RS rekao je da se sada dobro oseća i da mu je zdravstveno stanje iz dana u dan sve bolje.

„Nikada toliko dugo nisam bio bez porodice i zato ove dane provodim kod kuće, po preporuci lekara i prijatelja dr Vlade Đajića, direktora KC Banjaluka, koji lično prati moje zdravstveno stanje”, kazao je Dodik.

Emotivan susret

Prema njegovim rečima, odmah po izlasku iz bolnice veoma emotivan susret imao je sa porodicom, posebno sa ćerkom Goricom, koja ga je zagrlila i sliku okačila na Instagram. Srećna je bila cela Dodikova porodica, a posebno majka Mira, koju je Milorad Dodik obišao čim je došao kući. Sin Igor i brat Goran su bili presrećni kad je Dodik stigao, jer su želeli da zajedno dočekaju Božić i unesu Badnjak u kuću.

(objektiv.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. radmila says:

    A zasto se trese region? Da li sto ga je kcerka zagrlila, da li sto je posjetio majku, da li stoo... Obavijestite me pa da se i ja zatresem.

  2. milanm says:

    -Urednik je verovatno pobrkao. Mislio je napisati da, su se u trenutku izlaska Dodika iz bolnice desile najmanje dve stvari! Prvo potres u Petrinji i osetio se je ne samo u regionu vec i kod njih u Srbiju i drugo zagrljaj je bio tako intenzivan da se je to osetilo siroko daleko.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *