ВЕЛИКА МАСОНСКА ПРЕВАРА: Ево чему служи Деда Мраз!

ВЕЛИКА МАСОНСКА ПРЕВАРА: Ево чему служи Деда Мраз!

14 децембра 2015

coca-cola_xmas_2014_santa_560Од када је масонска организација Кока-Кола на тржиште пласирала Деда Мраза, масонски план је у потпуности успео јер од тог тренутка милиони људи широм планете заборављају Христа.

Многи људи данашњег света тумарају планетом без да обраћају пажњу на своју духовност. Једноставно, дишу у складу с материјалистичком пропагандом и не иду даље од тога. То добро искориштавају они који знају колико је духовност важна, они који су свесни стварности духовног света па се тако лепо наслађују док с висине посматрају потпуну пропаст човечанства које се, потпуно заслепљено копрца међу најнижим и недостојним пожудама зла. Прави пример види се у Божићу, католичком благдану којег слави и велик број људи који нису католици, само зато што је ето у то време таква пропаганда. Па неретко можемо сусрести и атеисте који ће окитити свој бор или својој деци причати о Деда Мразу који се увлачи кроз димњак и доноси деци поклоне.

Иако многи људи мисле како је “Деда Мраз” бенигна личност, легенда која је деци занимљива, то ипак није тако. Реч је о добро промишљеном и врло планском нападу на Божић, дан Бога и његовог рођења. Тај дан ништа друго не би требало бити важно, али чини се како је ситуација потпуно другачија. Чињеница је да само мали број људи схвата да тај дан треба даривати искључиво Исуса Христа и славити његово рођење, а не од Божића правити ритуални шоу програм у којем ће сви добити поклоне док се Исуса нико неће сетити, и тако се све одвија по масонском плану уништења Божића, према којем се од Божића ствара застрашујући погански обред, циркус, зван Сатурналије. Хришћани нису и не могу бити сигурни ког је тачно датума Исус рођен, али дан 25. децембар изабран је од стране Католичке цркве, између осталога и зато што је циљ хришћана био заменити ритуалне и ужасавајуће Сатурналије даном када ће цели свет мислити само на Исуса. Реч је и о духовној борби. Док једни славе Бога и његово рођење, други славе зло. Наиме, најпознатије римске зимске светковине биле су Сатурналије, како су они то описивали, то је било време опуштања, гозбе, развесељавања и одмор од свих правила, па и оних Божјих. Тада је обичај био да се дарују малени дарови, најчешће лутке за децу и свеће за одрасле. Посао се одгађао, а славили су и робови. Но, то је био и фестивал греха и људске разузданости. Пило се, коцкало и певало, оргијало, а честа је била и јавна голотиња. Људи су ходали голи и славили бога сунца, сотону. Сатурналије су славиле бога Сатурна (синоним за бога Крону (бога који прождире властиту децу) из грчке митологије) те су почињале 17. децембра, а дужина светковина с временом се повећала до 24. децембра, а у царско је време скраћена на пет дана. 25. децембра Римљани су славили Dies natalis Solis Invicti или “рођендан непобедивог Сунца”. Назив Sol Invictus допуштао је слављење неколико божанстава повезаних са Сунцем, а сва та божанства само су синоним за ђавола. Како би се људи извукли из поганштине, на тај датум уместо бога Сатурна (Сотоне) хришћани би требали славити Исуса и његово рођење. И то је једно време било тако.


Но, данас, чини се, све више се Божић полако претвара у Сатурналије. Људи пију, коцкају, даривају једни друге, ките бор, одлазе у мрачне клубове, али у то не уводе Исуса. Заправо, само мали број људи је свестан да је тај дан Исусов дан и ништа више.

Наиме, од када је масонска организација Кока-Кола на тржиште пласирала Деда Мраза (Дјед Божићњак, Божић Бата, Santa Claus), измишљени и наметнути лик, који деци доноси поклоне за Нову годину или Божић, масонски план је у потпуности успео јер од тог тренутка милиони људи широм планете заборавља да је Исусов рођендан а што их несвесно враћа у поганско доба мрачних и грешних Сатурналија. Осим што је цела Кока-Колина интерпретација Божића, Северни пол, патуљци, ирваси и слично такође део нордијске, поганске и ужасавајуће митологије и разних осталих религија, најзнаковитије је заправо и само име овог лика. Наиме, прво име које је било везано уз Николу (не светог) има везе са старим надимком сотоне, док је данашње име којег је промовисала корпорација Кока-Кола заправо анаграм: САНТА КЛАУС = САТАН ЛУКАС а што је име за Луцифера у сотонистичкој цркви.

Због тога, хришћани, будите опрезни. Својој деци причајте о Исусу и њега даривајте. Не уводите децу, а самим тиме и читаве цивилизације у поганштину јер Исус је Бог који је чудесан, који спашава свет и који дарива људе. Јер, масонерија је тако лукаво промислила и пласирала “сотону” у јавност да је готово немогуће од њега побећи. Наиме, масонски пројекти очитују се у свеопштој медијској пропаганди. Само погледајте јесте ли у било којој реклами за Божић видели Исуса? Или су то били ирваси и Деда Мраз? Је ли у некој реклами промовисан Исус и даривање њега, (јер ипак, његов је рођендан) или је пак цели медијски свет усмерен само на поганштину и то ону сатурналијску с петокракама и другим ђавољим симболима? Због тога не наседајте, одбаците Сатурналије, одбаците сотону и придружите се слављу Исусовом рођењу, Божићу! Јер неверојатно је тужно када католичка деца уместо Исуса, под свеопштом манипулацијом чекају поклоне неког Деда, неког пропагандног лика који носи сотонино име, њему се обраћа, моли поклоне и њега жели, док Исус окупитељ читавог света опет бива избачен, чак и са свог рођендана.

(Револуција)

KOMENTARI5 коментара

 1. Milutin says:

  Taj dan ništa drugo ne bi trebalo biti važno, ali čini se kako je situacija potpuno drugačija. Činjenica je da samo mali broj ljudi shvata da taj dan treba darivati isključivo Isusa Hrista i slaviti njegovo rođenje,... //////// pre drugog ratau Srbiji nije niko slavio Deda mraza, već samo Božić. uveli su ga komunistički antikristi

 2. Milutin says:

  Međutim, ipak ga odnosi taj prvi osvetnički talas, baš kao i dr Obrada Milutinovića, te dr Miloša Petrovića i utemeljivača Novosadskog sajma Pavla Popovića Peciju, pa industrijalce Aleksandara Markovića i Dragoljuba Ristića, advokate Mirka Savića i Vasilija Vaja Stankovića… http://www.intermagazin.rs/za-novosadske-cetnike-nije-bilo-milosti/ //////// to su antikomunisti - JVuO, a komunisti su bili sloseri i sl. shodno tome, takav i praznik

 3. Лајош Wинету says:

  Не знам шта је деда Мраз, то је ваљда нека стара руско-северњачка паганштина, али знам да је тзв Santa Claus, нико други до - Свети Никола Мирликијски! Кад му погледадте одело видећете да је то симплификовано одело епископа. Истина је да су његов светли лик браниоца вере свели на припитог чичу са три цице на колену који је, гле случаја! обучен у боје Кока-Коле, али није истина ово фрљање у чланку о некаквом сатанистичком пореклу. То је, да простите - лупетање. Криво седи али право беседи!

 4. N. says:

  Nisu masoni zli koliko je narod glup.

 5. triglav says:

  za božić od početka kreče kolo svarge, nebesnog svoda, kojeg oznaćava svastika, i božić, mali bog, zove se svarožić ... to nikako ne može biti ljudsko biće, semit ješua iz palestine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u