ВЕЛИКА ОПАСНОСТ ЉУДИ! Жестоко тровање, људи пишу да је због Кока Коле?

ВЕЛИКА ОПАСНОСТ ЉУДИ! Жестоко тровање, људи пишу да је због Кока Коле?

8 новембра 2023

Након што је у ријечкој болници раније хоспитализована особа због сумње на повреду једњака после конзумације контаминиране минералне воде у једном кафићу, још два пацијента су због случаја тровања пићем смештена у Клиничко-болничком центру Загреб, известили су вечерас хрватски медији.

Хрватски министар здравства Вили Берош обишао је новопридошле пацијенте у КБЦ-у Загреб, саопштило је Министарство здравља Хрватске.На мрежама данима круже људи који јавно причају, да добро знају да се ради о америчком пићу “Кока Кола”, али о томе нема више информација, ипак док траје цела ситуација из компаније немамо деманти.

„Први случај је био у Ријеци, а пацијент има тешке повреде и прати се стање, које је стабилно“, рекао је Берош.

Он је навео да када је реч о другом повређеном, такође је стање стабилно, док се у трећем случају ради о човеку од 38 година и још се не зна да ли је разлог пиће.

„Најважније је да ми немамо елемената на основу којих бисмо јавност могли да упозоримо да се чувају одређених пића, али ако неко осети неку тегобу, треба да се јави лекару“, рекао је Берош, пренео је Танјуг.

Додао је да ће, када буде било више информације о повезаности ових догађаја, обавестити јавност.

(Спутник)

KOMENTARI3 коментара

  1. Brane says:

    Sokovi od visnje, zove, jabuke, kajsije, odlicno idu sa mineralnom vodom. E sad postoje razne varijacije. Tu je sljivovica, lozovaca,... vinjak (rubinstajn), pivce, vince. E to su napitci.

  2. Protokoli hrvackih ludaka says:

    hrvati su se bas amerikanizovali a oni donedavno normalniji i poustasili (istrijanci), sve vise ih vozi Jeep shit, klinci govore pola engleski pola alanfordovsko-KROmanjonski, Cola je omiljeno piće u KROmanjoniji...NAZDRAVLJE 🤣🤣🤣

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u