ВЕЛИКА ОРГАНИЗАЦИЈА: Шта се крије иза доласка миграната у Европу?

VELIKA ORGANIZACIJA: Šta se krije iza dolaska migranata u Evropu?

24 aprila 2017

Kroz Srbiju je do sada prošlo milion migranta, međutim, već duže vrmena uopšte nema izbjeglica iz Sirije, već dolaze iz drugih, ratovima nezahvaćenih područja.

Vlasti primjećuju i druge nelogičnosti, poput toga da na hiljadu Avganistanaca dođe tek jedna porodica, te da se radi uglavnom o mladićima iza čijeg se dolaska, najvjerovatnije krije velika organizacija.

Osam hiljada migranata prezimilo je u Srbiji i polako se otvaraju i otkrivaju detalje dolaska. Avganistanci su kruijumčarima plaćali oko deset hiljada evra koje im je neko dao, uz prijetnju da će im ako se ne jave na predviđeno mjesto, obično u Njemačkoj, biti pobijene porodice kod kuće.

Simptomatično je da osim što niko od njih nema toliko novca, svi hoće u Njemačku, iako ne znaju da kažu ni koji je njen glavni grad.

Da li je motiv vrbovanje u terorističke organizacije ili dužničko ropstvo, možda ne znaju ni sami migranti, međutim, zatvaranjem migrantske rute, postali su problem Srbije.

Struka upozorava vlast, koja se diči pohvalama za brigu o migrantima, da se pripremi da će dio njih ovdje ostati.

Migranti su za sada uglavnom fizički odvojeni od građana Srbije. Međutim, migranti neće dovijeka pristajati da sjede u prihvatnim centrima i ukoliko počnu da se uključuju u društvo i zauzimaju radna mjesta, migrantska kriza dobiće sasvim novu dimenziju.

KOMENTARI2 komentara

  1. Anđe says:

    Računarsko- kompjuterske i logičko- matematičke operacije puno će vam reći povodom ovoga. IF, THEN, GO THERE. Ako je amerika u krizi i dolar slabiji od evra zašto ne bi i evropa propatila? Ako se prebaci fokus krize na evropu, americi će biti lakše za manipulacije. Pa ni ovo nije od juče, stariji buš, mlađi buš, uništavanje diktature sadama, rušenje diktature gadafija, pokušaj rušenja gdin Asada, srušene su barijere koje su držale narode da ne migriraju, odnosno svele su ih na nužne migrante koji beže od propasti. Nismo li i mi bili isti migranti u nemačju, austriju i na zapad u vreme diktature slobodana, ko god se izjašnjavao protiv njegove politike? Dakle ništa novo, a ovo je sada i korisno amerika čisti palestinu, oslobađa teritoriju Izraelu gde žele da sagrade novi hram navodno Gospodu. Ali videćete da su u zabludi i svako će dobiti po delima svojim, a pravedni se uzdaju u spasenje koje je u Gospodu našem i Spasitelju Isusu Hristu.

  2. Jovan says:

    Jasno kao dan da je organizovano unistenje Evrope menjanjem krvne slike i naseljenje umesto evropskih naroda arapa, muslimana, crnaca,... Najgore od svega sto ce ih naseliti u Srbiji i to po zakonu koji ce doneti!!! Horor scenario! Kao sirote izbeglice?! Pa ko u Srbiji ima 10 000$ u kesu??!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *