ВЕЛИКА ОРГАНИЗАЦИЈА: Шта се крије иза доласка миграната у Европу?

ВЕЛИКА ОРГАНИЗАЦИЈА: Шта се крије иза доласка миграната у Европу?

24 априла 2017

Кроз Србију је до сада прошло милион мигранта, међутим, већ дуже врмена уопште нема избјеглица из Сирије, већ долазе из других, ратовима незахваћених подручја.

Власти примјећују и друге нелогичности, попут тога да на хиљаду Авганистанаца дође тек једна породица, те да се ради углавном о младићима иза чијег се доласка, највјероватније крије велика организација.

Осам хиљада миграната презимило је у Србији и полако се отварају и откривају детаље доласка. Авганистанци су круијумчарима плаћали око десет хиљада евра које им је неко дао, уз пријетњу да ће им ако се не јаве на предвиђено мјесто, обично у Њемачкој, бити побијене породице код куће.

Симптоматично је да осим што нико од њих нема толико новца, сви хоће у Њемачку, иако не знају да кажу ни који је њен главни град.

Да ли је мотив врбовање у терористичке организације или дужничко ропство, можда не знају ни сами мигранти, међутим, затварањем мигрантске руте, постали су проблем Србије.

Струка упозорава власт, која се дичи похвалама за бригу о мигрантима, да се припреми да ће дио њих овдје остати.

Мигранти су за сада углавном физички одвојени од грађана Србије. Међутим, мигранти неће довијека пристајати да сједе у прихватним центрима и уколико почну да се укључују у друштво и заузимају радна мјеста, мигрантска криза добиће сасвим нову димензију.

KOMENTARI2 коментара

  1. Anđe says:

    Računarsko- kompjuterske i logičko- matematičke operacije puno će vam reći povodom ovoga. IF, THEN, GO THERE. Ako je amerika u krizi i dolar slabiji od evra zašto ne bi i evropa propatila? Ako se prebaci fokus krize na evropu, americi će biti lakše za manipulacije. Pa ni ovo nije od juče, stariji buš, mlađi buš, uništavanje diktature sadama, rušenje diktature gadafija, pokušaj rušenja gdin Asada, srušene su barijere koje su držale narode da ne migriraju, odnosno svele su ih na nužne migrante koji beže od propasti. Nismo li i mi bili isti migranti u nemačju, austriju i na zapad u vreme diktature slobodana, ko god se izjašnjavao protiv njegove politike? Dakle ništa novo, a ovo je sada i korisno amerika čisti palestinu, oslobađa teritoriju Izraelu gde žele da sagrade novi hram navodno Gospodu. Ali videćete da su u zabludi i svako će dobiti po delima svojim, a pravedni se uzdaju u spasenje koje je u Gospodu našem i Spasitelju Isusu Hristu.

  2. Jovan says:

    Jasno kao dan da je organizovano unistenje Evrope menjanjem krvne slike i naseljenje umesto evropskih naroda arapa, muslimana, crnaca,... Najgore od svega sto ce ih naseliti u Srbiji i to po zakonu koji ce doneti!!! Horor scenario! Kao sirote izbeglice?! Pa ko u Srbiji ima 10 000$ u kesu??!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u