ВЕЛИКА ПОБЕДА СРБИЈЕ: Шиптари напустили скуп о Западном Балкану!

VELIKA POBEDA SRBIJE: Šiptari napustili skup o Zapadnom Balkanu!

6 aprila 2019

Delegacija Srbije, koju predvodi ministar zaštite životne sredine Goran Trivan, na ministarskoj konferenciji „Regionalne akcije za klimu na Zapadnom Balkanu“ u Tirani sprečila je juče pokušaj predstavnika Privremene institucije samouprave (PIS) u Prištini da mimo Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN učestvuju na toj konferenciji kao tzv. Kosovo.

Kako je saopštilo Ministarstvo zaštite životne sredine, pokušaj kršenja procedura UN od strane predstavnika PIS-a u Prištini usledio je uprkos uveravanju koje je pre odlaska na konferenciju u Tirani delegacija Srbije dobila od organizatora.

„Naša delegacija je insistirala na striktnom poštovanju UN procedura, zbog čega je ministar tzv. Kosova, koji je pokušao da učestvuje na početku rada konferencije, napustio skup. Nakon toga, konferencija je počela po planiranom programu“, navodi se u saopštenju.

KOMENTARI4 komentara

 1. Velika Metla says:

  Jedni pišu da je Srbija napustila,a ovi da su šlihtare napustile..........,JLZ !

  • Popara Dorcol says:

   Baš tako JLZ

 2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Pa ne može autonomna pokrajina da sudeluje na državnoj konferenciji.

 3. Ivana says:

  Ma koja crna pobeda Srbije izgubili Krajinu, pola Bosne, Srpsku Crnu Goru, Staru Srbiju (Makedoniju) Kosovo prijateljska eu već priprema otimanje Severa Srbije Srema, Banata i Bačke dok je još Hrvat Broz s glupim srpskim generalima Srbima oteo Baranju i zapadni Srem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *