ВЕЛИКА ПОБЕДА ТРАМПА: Одбачен велики број листића

ВЕЛИКА ПОБЕДА ТРАМПА: Одбачен велики број листића

17 новембра 2020

Велика победа у Невади, одбачен је велики број гласачких листића, написао је на свом Твитер профилу амерички председник Доналд Трамп и навео да је то „велики утицај“.

Трамп је објавио твит адвоката Адама Пола Лаксалта и новинарке Меган Месерли, који су објавили како је у највећем округу Неваде, Кларк каунтију, одбачена чак шестина гласова због „необјашњивих неслагања“.

Како је навео Лаксалт, ради се о око 153.000 гласова.

Претходно је објавио како је у Пенсилванији број одбачених гласачких листића пристиглих поштом 30 пута мањи него на претходним изборима 2016. године.

„Због тога нису дозволили нашим посматрачима да буду присутни током пребројавања гласова“, навео је Трамп.

Он је додао и да Џорџија не дозвољава проверу веродостојности потписа на ковертама којима су послати гласачки листићи, због чега је поновно пребројавање, како је написао „бесмислено“.

О одбацивању гласова у Невади на свом Твитеру писао је и Трампов сарадник Ричард Гренел. Он је навео како „званичници Неваде не могу да проверавају изборну крађу јер немају времена ни ресурса. Али су одбацили 153.000 гласачких листића у страху од крађе. А крађу нису ни проверавали“.

Невада, Пенсилванија и Џорџија су државе у којима Трампов адвокатски тим покушава да докаже изборне неправилности.

KOMENTARI2 коментара

  1. milorad3 says:

    sud eć sigurno narediti kontrolu i istragu, postoji opravdana sumnja i to je dovoljno a pošto su krali sada će da ih uhvate na delu.

    • test01 says:

      uhvaceni su oni na delu i kao sud nesto radi (Trump ima nekoliko jako dobrih advokata) ali ako ne izdejstvuje pobedu sve je to sviranje onoj stvari... Svi smo znali od pocetka da je i jedan od ciljeva lazne pandemije da se skine Trump sa vlasti (mada nije bas naudio nikome od ovih globalista tako da je sve to sviranje...). Mi smo nadrljali u svakom pogledu po mijim procenama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u