ВЕЛИКА ПОБЕДА ТРАМПА: Одбачен велики број листића

VELIKA POBEDA TRAMPA: Odbačen veliki broj listića

17 novembra 2020

Velika pobeda u Nevadi, odbačen je veliki broj glasačkih listića, napisao je na svom Tviter profilu američki predsednik Donald Tramp i naveo da je to „veliki uticaj“.

Tramp je objavio tvit advokata Adama Pola Laksalta i novinarke Megan Meserli, koji su objavili kako je u najvećem okrugu Nevade, Klark kauntiju, odbačena čak šestina glasova zbog „neobjašnjivih neslaganja“.

Kako je naveo Laksalt, radi se o oko 153.000 glasova.

Prethodno je objavio kako je u Pensilvaniji broj odbačenih glasačkih listića pristiglih poštom 30 puta manji nego na prethodnim izborima 2016. godine.

„Zbog toga nisu dozvolili našim posmatračima da budu prisutni tokom prebrojavanja glasova“, naveo je Tramp.

On je dodao i da Džordžija ne dozvoljava proveru verodostojnosti potpisa na kovertama kojima su poslati glasački listići, zbog čega je ponovno prebrojavanje, kako je napisao „besmisleno“.

O odbacivanju glasova u Nevadi na svom Tviteru pisao je i Trampov saradnik Ričard Grenel. On je naveo kako „zvaničnici Nevade ne mogu da proveravaju izbornu krađu jer nemaju vremena ni resursa. Ali su odbacili 153.000 glasačkih listića u strahu od krađe. A krađu nisu ni proveravali“.

Nevada, Pensilvanija i Džordžija su države u kojima Trampov advokatski tim pokušava da dokaže izborne nepravilnosti.

KOMENTARI2 komentara

  1. milorad3 says:

    sud eć sigurno narediti kontrolu i istragu, postoji opravdana sumnja i to je dovoljno a pošto su krali sada će da ih uhvate na delu.

    • test01 says:

      uhvaceni su oni na delu i kao sud nesto radi (Trump ima nekoliko jako dobrih advokata) ali ako ne izdejstvuje pobedu sve je to sviranje onoj stvari... Svi smo znali od pocetka da je i jedan od ciljeva lazne pandemije da se skine Trump sa vlasti (mada nije bas naudio nikome od ovih globalista tako da je sve to sviranje...). Mi smo nadrljali u svakom pogledu po mijim procenama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *