ВЕЛИКА СРАМОТА АМЕРИКАНАЦА – ЦЕО СВЕТ СЕ СМЕЈЕ: Свемирски пројектил пробио амерички штит!? Метеор пао у војну базу која треба да их штити од ваздушних напада! (ВИДЕО)

VELIKA SRAMOTA AMERIKANACA – CEO SVET SE SMEJE: Svemirski projektil probio američki štit!? Meteor pao u vojnu bazu koja treba da ih štiti od vazdušnih napada! (VIDEO)

6 avgusta 2018

Na teritoriju američke vazduhoplovne baze na Grenlandu je u noći 25. jula pao meteor.

Veliki svemirski objekat je prošao kroz slojeve atmosfere i izazvao udarne talase čija se snaga može uporediti sa taktičkom nuklearnom municijom, piše list Militari tajms.Situaciju dodatno začinjava i činjenica da je avio-baza „Tal“ jedan od ključnih elemenata američkog sistema upozorenja o raketnom napadu, a senzori tog kompleksa nisu otkrili objekat koji doleće do avio-baze.

Bez obzira na to što je objekat koji je pao na avio-bazu bio registrovan još u svemiru, američka vojska nije mogla tačno da kaže kada će meteor da padne na zemlju.

Kako se navodi, u trenutku kada je meteor pao na površinu i sistem za posmatranje svemirskog prostora i svi sistemi praćenja avio-baze radili su normalno.

Bez obzira na to što vojska ocenjuje da je snaga svemirskog „punjenja“ bila dve kilotone, nijedan objekat u bazi nije oštećen.

(rs.sputniknews)

KOMENTARI3 komentara

  1. Miroslav says:

    Taj štit ne postoji. Izmišljotina da bi se druge ucenjivalo. Amerika je upola u svemu od onog šta nam kaže.

  2. Vojna i ojdesve says:

    To je namerno, demek su ranljivi. A nisu. Prave see mekushani...

  3. raikkonen says:

    da da sigurno je meteor..samo glupi mogu da poveruju da je meteor..hahaha ''avangard''kinetickom glavom ''kalibrirao radarske antene PRO genocidnih..neznaju sta ih je snaslo, tolika je brzina da nista nemoze to da presretne..pampersi u bazi su se potrosili..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *