ВЕЛИКИ БУМ НА БАЛКАНУ – АМЕРИКАНЦИ У РАТУ СА СОРОШЕМ: Он шири негативан утицај

VELIKI BUM NA BALKANU – AMERIKANCI U RATU SA SOROŠEM: On širi negativan uticaj

3 avgusta 2018

Stiv Benon, bivši strateg Donalda Trampa, koji je i najzaslužniji za njegovu pobedu na predsedničkim izborima u Americi, tvrdi da bi Balkan u novom geostrateškom okruženju mogao dobiti mnogo važnije mesto na svetskoj sceni.

„Evropa je veoma važna za predsednika Trampa i očigledno vrlo važna za Sjedinjene Države, jer ste vi majka civilizacija iz koje je novi svet nastao”, kaže Benon u intervjuu za RTRS.Mišljenja je da će Balkan postati mnogo važnije mesto na svetskoj sceni, gde u novom geostrateškom okruženju Kina, Iran i Turska formiraju neku vrstu saveza.

Kada je reč o Hladnom ratu, Benon smatra da on nije završen.

„Mislim da je vrlo važno ono što se desilo u Helsinkiju. To je pozitivno. Ponuda Putinu da poseti Vašington takođe je pozitivna, nakon čega je Putin pozvao predsednika Trampa u Rusiju. Mislim da je to način na koji treba komunicirati“, smatra Benon.

Liberali u našoj zemlji i progresivci uvek su želeli da razgovaraju, kaže Benon. Iz toga je, dodaje, proistekao Dejtonski mirovni sporazum.

Džordž Soroš je, prema rečima Stiva Benona, otac svog zla, prenosi Tanjug.

On tvrdi da Soroš milijardama dolara američkog novca pokušava da promeni izgled Evrope.

Osnovao je nevladine organizacije koje su se povezale sa levičarskim medijima da bi bile opozicija populističkim i nacionalnim strankama širom Evrope, kaže Benon dodajući da je cilj biti protivteža Sorošu i njegovim, kako smatra, lošim namerama u Evropi.

„Mislim da Džordž Soroš širi veoma negativan uticaj po svetu. Mislim da je uradio puno da našteti Evropi i da je cela ova stvar sa migrantima, otvorenim granicama, što je zaista naškodilo tim zemljama, dovela do reakcije u zemljama kao što su Mađarska, Austrija i Italija. Sve to dolazi od inicijativa koje je pokrenuo Soroš“, ističe Benon.

KOMENTARI3 komentara

  1. Milica says:

    Žrtovaće službenika Soroša koji je sve više prezren da bi na neki nov način zadržali Evropu u američkoj orbiti. Jeste Soroš negativan, ali ne može se samo oceniti "Džordž Soroš je otac SVOG zla". Da je zlo i veliki problem samo Soroš, taj problem bi odavno bio rešen.

  2. Velika Metla says:

    Ovo sotonino ppseto ima samo jedan jedini cilj,a to je uništenje svih onih koji veruju u Boga i Isusa Hristosa! To je pokušao i Irod,i ne samo Irod nego i mnogo drugih,pa znamo kako je završio! Tako će i ovo demonsko hazarsko cionističko ppseto!

  3. Ujka Vanja says:

    "...tvrdi da bi Balkan u novom geostrateškom okruženju mogao dobiti mnogo važnije mesto na svetskoj sceni....". OOOOO NEEEE! A kako bi bilo da nas zaboravite malo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *