ВЕЛИKИ ЧОВЕK ПРЕ СВЕГА! ЗБОГ ОВАKВИХ СТВАРИ СЕ ДИВИМО ПУТИНУ! Председник Русије испунио необичну жељу болесном дечаку!

VELIKI ČOVEK PRE SVEGA! ZBOG OVAKVIH STVARI SE DIVIMO PUTINU! Predsednik Rusije ispunio neobičnu želju bolesnom dečaku!

16 decembra 2018

Predsednik Rusije Vladimir Putin sastao se sa Artjomom Paljanovim iz Lenjingradske oblasti, dečakom koji mašta da vidi Sankt Peterburg iz ptičje perspektive. Ruski predsednik je ostvario ranije dato obećanje da će mu ispuniti želju.

– Želim da vam čestitam Novu godinu i Božić – rekao je Putin na sastanku sa porodicama.

Ruskog predsednika je interesovalo kako se dečak setio da pogleda severnu prestonicu iz ptičje perspektive. Artjom je odgovorio da je interesantno sa visine gledati Peterburg, kao i bilo koji drugi grad.Predsednik je pokazao dečaku trasu leta, nakon čega su zajedno otvorili poklone. Putin ih je lično ispratio do heliodroma.

Nakon toga, dečak je krenuo na ekskurziju helikopterom iznad grada.

Artjom živi u selu Tajcici, u Lenjingradskoj oblasti. On je jedno od petoro teško obolele dece čiju želju je predsednik obećao da će ispuniti.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Milica says:

    U Rusiji na razne načine ne samo da popularizuju, nego i podržavaju brigu o porodici. A šta se kod nas dešava? Ko podržava naše porodice? Ko sve sasvim slobodno kvari naše društvo i omladinu? Kakve zle beštije jezde u raznim NVO i još često dobijaju ,edijski prostor? Kako su stigli do ovakvog antikvaliteta razni mediji u Srbiji? Farma i Parovi da li su državni program?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *