ВЕЛИКИ ОБРТ – Одлучено шта ће бити са РУСКИМ ЦЕНТРОМ У НИШУ!?

VELIKI OBRT – Odlučeno šta će biti sa RUSKIM CENTROM U NIŠU!?

6 jula 2017

Evropska unija planira da uloži novac u izgradnju humanitarnog centra na aerodromu Ponikve kod Užica, piše list „Danas“.

Pozivajući se na diplomatske izvore taj beogradski list navodi da je projekat još u fazi razmatranja a da su uključene i SAD preko ambasade te države u Beogradu.

Humanitarni centar bi trebalo da bude pandan rusko-srpskom centru u Nišu, preneo je „Danas“ tumačenje neimenovanih izvora.

Direktor aerodroma Ponikve Saša Savić rekao je da je taj aerodrom prošle godine konkurisao kod Delegacije EU u Srbiji za izgradnju centra za vanredne situacije koji bi trebalo da pokriva zapadnu Srbiju, istočnu Bosnu i severnu Crnu Goru.

Prema njegovim rečima, taj projekat je ušao u razmatranje ali potvrda realizacije još nije stigla.

„Imali smo posetu predstavnika iz ambasade SAD u Beogradu, koji su rekli da im je ideja zanimljiva. Čekamo i od njih odgovor“, rekao je Savić.

Dodao je da je Sektor Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije za vanredne situacije upoznat s projektom i da su aerodrom Ponikve i taj sektor zajedno konkurisali kod Delegacije EU u Srbiji za sredstva.

KOMENTARI



31 komentara

 1. kuka says:

  Neka, hvala.

 2. Gojko says:

  Jako bitna izjava saše savića.A izvin'te ko je saša savić

 3. Barakuda says:

  Poslije bombardovanja su toliko " zabrinuti " za Srbiju, da poštopoto sagrade svoj "humanitarni centar " ! Da čovjek ne povjeruje !

 4. RS says:

  Pa ovaj vucic stvarno nije normalan!

 5. RS says:

  Napravicemo Rusku bazu na aerodromu B.Luka i prvo sto cemo gadjati je Beograd!

  • kuka says:

   Budi precizan, šta ćete gadjati? Zgradu predsedništva na Andrićevom vencu ili fontanu na Slaviji. Ja sam da oboje gadjate istovremeno da se neko ne uvredi.

  • axiles says:

   RS samo Srbi koji su kao deca pali iz kolevke na glavu bi gadjali:Beograd,Banja Luku,Nis,Bijeljinu,Kragujevac,Bratunac,Novi Sad,Prijedor itd.....

   • RS says:

    E ja nisam pao na glavu, ali nakon 4 godine rova sa osmehom bi gadjao BG.Ovo nije sala!

    • RS says:

     Pa mi smo glave zalagali za pravdu i slobodu,ja Srpski narod volim svim srcem ,covjece nije u redu!

     • axiles says:

      Znam brate da nije u redu to sto politicari rade ,ali nikada nebih mogao ni da pomislim da ispalim i jedan metak na nesto sto je SRBSKO.Pozdrav brate i izvini pomislio sam da si neki Srbomrzac

  • Darko says:

   I ja bih to isto uradio ako prodamo svoje bedne duse

  • SLIP says:

   Nemoj zaboraviti i Novi Sad, najustaskiji grad u srbistanu uz Beograd. Hrvati nam mogu zavideti.

   • MM says:

    Ostavi Novi Sad na miru. Do sada je "gedžovanija" samo izvlačili pare odavde. Sve treba Beogradu i južnije, sad i od nas napravili sirotinju.

  • Kata says:

   E, bravo samo dobro nanisanite vladu Srbije, tako da nijedan politicar ne prezivi. Zagadili su celu Srbiju.

 6. Blaf says:

  I sta ce biti sa Ruskim centrom u Nisu?

 7. Gordan says:

  Svako dobronameran je dobro došao, bez obzira odakle dolazi !!

 8. kuka says:

  Na našoj teritoriji oni već imaju svoju vojnu bazu Bonstil. Nikad im dosta.

 9. Patriota says:

  I kakve sad veze ima ruski centar u Nišu sa ovim tekstom???? Dve različite slične stvari i različito pokrivanje teritorije...

 10. DUSKO says:

  DAJEMO AMERICI JEDAN OD NAJBOLJIH VOJNIH AERODROMA ZA LETENJE U SRBIJI -HUMANITARNO !!! SUTRA SA TOG AERODROMA CE MOCI DA KORISTE ZA BORBENE LETOVE NATO-A !!! PROVIDNA FORA ZA GLUPI SRPSKI NAROD !! TO NIJE NISTA DRUGO NEGO DAVANJE NATOBAZE NA TERITORIJI SRBIJE ! NEMOJTE MENI DA PRICATE NEKE GLUPOSTI 35 GODINA SAM RADIO KAO PVL U RV I PVO !!! I Z D A J N I C I !!!

 11. slobco says:

  Zapadni kapitalisti prave baze na Balkanu, cilj im je čista situacija pune kontrole kapitalističkog sistema vlasti u sredozemnom akvatorijumu. Rimokatolički imperijalizam Zapada nema alternativu, u Srbiji se sve melje i menja, Srbinu je sudbina ili katokik ili smrt. Nalazimo se u obruču radikalnog katoličkog imperijalizma koji nas iz dana u dan davi, svađaju nas i dele, žele opet naš međusobni sukob, pljačkaju nas i stvaraju naciju najamnine, a sve potencijale i resurse obezvređuju. Postali smo tuđini na svojoj zemlji koju nam oduzimaju. Naši zlotvori su sve predali i prodali da bi i sami postali surovi kapitalisti koji će da pljačkaju sopstvenu sirotinju.

 12. ARTILJERAC says:

  Ima li pametan političar u Srbiji????????????? Pitanje za milion rubalja.

 13. arso says:

  Rado bi oni nas videli u NATO al da im za to platimo, a da oni nesto uloze malo morgen. Klasicna latinska bagra.

 14. Dragomir Milovanović says:

  Ovo je jedna od najopasnijih ideja zapada, kako da sa svih strana okruže Republiku Srbsku (Srbija je već okružena), da bi je lakše razbili. Molim se Bogu, da se to nikada neće dogoditi. Takav plan Vučića, je nešto najpodlije, što je do sada smislio, verujući da Srbi neće "shvatiti", o čemu se radi. Zamisli, Humanitarni centar NATO pakta, kojeg boli uvo za sudbinu Srba.

 15. darko says:

  pa već su humanitarno intervenisali 1999 godine,znamo kako je bilo!!

 16. miroslav says:

  Braco Srbi mi ne smemo da dozvolimo da izdajnici zatvore centar u Nisu a da otvore lazni humanitarni nato centar za svoju aviaciju i da nas koriste kao zamorcice protiv Rusije. Nacistima nije dovoljan drugi svetski rat pa bi i treci.

 17. Miki says:

  Tako vam to izgleda kada vas na finjaka okupiraju i dovedu bezkičmenjake na vlast,sada svaki polupismeni idiot hoće da nam dovodi zapadne humanitarce kao devedeset devete pa nazdravlje.

 18. Prva linija says:

  mislim da je vreme da se ocetka uniforma, ulaste cokule, odmasti cev, izljubi familija i put pod noge junaci, u sumu, kao nasi preci, presretati nato konvoje koji prolaze kroz srbiju, napadati nato baze i garnizone po srpskim gradovima, podici ustanak i boriti se za slobodu, to je zavet srpskih junaka palih od noza i metka okupatora, zvali se oni nato, rajh, austrougarska ili osmanska imperija, ubijali su civile, zene i decu, olosi, vreme je da rokamo i mi njih

 19. Prva linija says:

  100 srpskih civila streljati za jednog nemackog vojnika, ko to moze da zaboravi i oprosti zarad pristupnih fondova, pitajte ljude u nisu, kragujevcu, kraljevu...

 20. goran says:

  Americka vojna baza moze da se napravi samo uz podrskku izdajnickog rezima u Beogradu. Ali, i uz pomoc Rusa koji bi, DA HOCE, mogli da tu budalastinu stopiraju. Zato se uvek iznova vracam na rusko licemerje. Oni nista ne rade u tom smislu, ne traze svoju bazu niti blokiraju americku. Izgovor im je Vucic, a znaju ko je Vucic. Cemu ta prljava igra? Mitologija "ruske brace" uskoro ce se istrositi. Naravno da Amerikancima ne treba dati nikakvbe baze. Ja bih zabranio i da uopste ulaze na teritoriju Srbije. Rekao bih im da to cinim za njihovo zdravlje, da ih spasem uranijuma i posledica koje to po njih moze imati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *