VELIKI OBRT – STRAH JE PREVLADAO: Tramp iznenadio sve

VELIKI OBRT – STRAH JE PREVLADAO: Tramp iznenadio sve

12 aprila 2018

Američki predsednik Donald Tramp napisao je na Tviteru da nikad nije naveo tačan datum napada na Siriju

Tramp je izjavio da nikad nije precizirao kada će biti izveden napad na Siriju.

– Napad može da se dogodi ili vrlo brzo, ili uopšte ne tako brzo – napisao je Tramp.

Ranije je Zapad optužio Damask za hemijski napad u sirijskoj Dumi, u Istočnoj Guti. Moskva je odbacila informacije o hlornoj bombi koju je navodno bacila sirijska vojska. Ministarstvo spoljnih poslova Rusije saopštilo je da ove klevete o upotrebi otrovnih materija na račun sirijskih vladinih trupa imaju za cilj zaštitu terorista i pravdanje eventualnih spoljnih vojnih napada.

Američki predsednik Donald Tramp obećao je da će do srede doneti odluku o akcijama protiv Sirije kao odgovor na navodnu upotrebu hemijskog oružja. Zatim je napisao na Tviteru da bi Rusija trebalo da bude spremna da obara rakete lansirane na Siriju, a da će te rakete biti „dobre, nove i ’pametne‘“.

KOMENTARI13 komentara

 1. zlatko says:

  strah ili zdrav razum svejedno, dobro je ako je prevladalo to a ne ludilo, ali moja iskustva sa ludilom su da onaj ko je lud uvek ostaje lud. Njegovom ludilu pomaže samo malj u glavu.

  • Miraš says:

   Sada kod svetskog hegemona osnovni je strah od neuspeha. Oni su već u neuspehu! Zato gubitnici iznose izmišljene tvrdnje o gasnim napadima, a na osnovu toga kad bi probali još jednom, a to je kao kad se utopljenik hvata za poslednju slamku. Zaglavili su se u Siriji! Nemaju i ne znaju kako će osvojiti sve teritorije Sirije koje su im još potrebne da bi završili svoj pljačkaški pohod. Zato sad ujedaju i jesu zbog toga opasni.

 2. Trifun says:

  Nije to nikakv obrt! Pokusava da odgovori na kritike degenerika da nije trebao da otkrije navodno kada ce napasti. Pozivam Rusiju, Kinu, Siriju, Iran da NAGOMILAJU ORUZJE u regiji i da ODGOVORE NA AGRESIJU zestoko, svim sredstvima i stave te siledzije pred izbor = ako hoce svjetski rat ili ne MOMENTALNO. Svaka druga varijanta SIGURNO VODI U SVJETSKI RAT samo mozda MALO kasnije, ovako ih treba NALUPATI ODMAH I STAVITI U DILEMU da vide kako ce to da izgleda ako krenu u treci. Nema nazad.

 3. Anac iz Liliput-a says:

  Da li je prerano za konstatovati da je "razum pobedio", videćemo... U svakom slučaju, lepa vest, obzirom da je izgledalo na početak sukoba, čije posledice bi mogle biti katastrofalne...

 4. vuk says:

  prpa bato

  • vuk says:

   sad tramp razmislja de je ono lepo vreme kad smo mogli da raketiramo koga hocemo sta je bre sad ovo oce da nam uzvrate SRAMOTA

 5. goran says:

  "Prajm tajm" na Američkim televizijama (istočna obala) večeras je od 02:00-04:00 po našem vremenu pa ćemo da vidimo šta će da se desi...

 6. vanja says:

  Da li su Rusi i Sirijci zarobili na stotine zapadnih instruktora i boraca u Guti?

  • Miraš says:

   Jesu Vanja. Zarobili su puno britanskih instruktora i vojnika u Istočnoj Guti. Oni su tu ubaćeni pre sirijskih operacija u I. Guti, a imali su zadatak da pokrenu napad na Damask u vreme kad SAD, V.B. Izrael i Jordan pokrenu vazdušne i kopnene napade na Siriju. Ta zavera je otkrivena i onda je SAA procenila da je najvažnije da hitno oslobode I. Gutu. Stvarno su je brzo i oslobodili, toliko brzo da britanski instruktori i vojnici nisu stigli na vreme da napuste Gutu nego su mnogi uhapšeni.

 7. Lazar says:

  Tupane, znali smo mi unapred da vi ne smete napasti nikoga ko nije makar dvadeset puta slabiji od vas. Vaš kalibar su nenaoružani civili. Njih tarabite po propisu i bez milosti. Huti i talibani su gornja granica do koje vi možete da očekujete polovičan uspeh. Preko toga njet...

 8. Nebeska Srbija says:

  Ako su rakete kao sto je i on onda moze da promasi pa opet nas da bombarduje.

 9. ! says:

  Imaju Rusi kordinate, kuće na Floridi i Trampove kule u Njujorku!

 10. Trifun says:

  NE NASJEDAJ Rusijo!! Pokusavaju da IZNENADE, Rusija da posalje MOCNU ARMADU u Siriju i da ih SVE NALUPA ZESTOKO ako se usude da izvrse agresiju na Siriju, koja je ruski saveznik. Nema nazad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *