ВЕЛИКИ ОБРТ! СЗО ПОТВРДИЛА: Нећемо се ускоро ослободити КОРОНАВИРУСА

VELIKI OBRT! SZO POTVRDILA: Nećemo se uskoro osloboditi KORONAVIRUSA

11 jula 2020

Malo je verovatno da će korona virus u skoro vreme biti iskorenjen, izjavio je predstavnik Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Majk Rajan.

– Trenutno je vrlo mala verovatnoća da će virus biti eliminisan. Postoje vrlo posebna okruženja u kojima se to može dogoditi, npr. ostrvske države, ali čak i one rizikuju ponovni uvoz virusa – rekao je Rajan sinoć novinarima u Ženevi.

On je podsetio na primer Danske, koja je skoro iskorenila virus, ali je on opet došao iz inostranstva.

– Dakle, uvek postoji rizik – rekao je Rajan, prenose mediji.

Iz SZO je ranije danas saopšteno da su njeni stručnjaci otputovali u Kinu kako bi organizovali istragu o poreklu novog korona virusa koji je izazvao globalnu pandemiju.

Dva naučnika iz SZO radiće sa kineskim kolegama kako bi odredili obim i smer istrage, rekla je ranije danas portparolka SZO Margaret Heris na brifingu za novinare u Ženevi.

KOMENTARI8 komentara

 1. padre says:

  Ovi sutoliko puta promenili mšljenje, da se čovek pita, dali je njima išta jasno, ili samo čekaju depešu od svog filantropa, koji sve zna!

  • zaliv.net says:

   Pa nov virus, malo se o njemu zna i menjaju se misljenja kako se saznaju nove stvari po osnovu iskustva i istrazivanja...nije tu nista cudno ako se covek koristi zdravim razumom.

   • test01 says:

    Tvoja naZadnjacka sorosevska logika nam je svima poznata. Idioti.

 2. Nemanja Vlahović says:

  Zašto pišete da je SZO potvrdila? Pišite: potvrdili su William Gates, duboka država, Rockefeller-fondacija, Willian i Hilary Clinton itd.

 3. Slobodanka says:

  Da je vreme normalno ne bi bilo ovolike i svakodnevne medijske halabuke o kovidu 19. Pandemija kovid 19 je velika globalna operacija, preko nje "svetska vlada" pravi svoj svetski poredak. SZO je jedna od ruku svetske vlade. Više im odgovara kad su ljudi zaključani, bez sloboda, idu ka tome da ljudima ukinu slobodu kretanja.

  • test01 says:

   SZO je pod direktnom kontrolom Kill-Billa i Sorosevih fondacja. Oni daju najvece pare posto imaju korist i zato je proglasena pandemija. Rekli su odmah da hoce da vakcinisu svetsku populaciju i da ucedu digitalne certifiket (ubrizgujuci nano-cestice sa vakcinom) Istovremeno Kill Bill kaze da ne garantuju za efikasnost vakcine i za posledice... Pametnome dosta.

 4. doktrina soka says:

  U JBT, potvrdla SZO da se nikada necemo resiti virusa.Sta su otkrili toplu vodu,naravno da neemo virusi i bakterije su zajedno sa nama u simbiozi i ne padamo na njihove nebuloze sa njihovim cepivom.

 5. evandjelist says:

  Pa ceo svet je zatrovan, sada je i čovek zatrovao čoveka, stavio mu masku i odveo u karantin, i tako ostaje do ponovnog dolaska Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista koji je će vladati pravedno i Njegovom carstvu neće biti kraja. Otac nebeski će obnoviti sve ispočetka i nebo i zemlju i predati je Sinu svom, našem Spasitelju i Gospodu da večno vlada, predpostavljamo da će uskoro doći po znacima ovog vremena. Bogu sva čast, sila, slava i hvala. Amin.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *