ВЕЛИКИ ОБРТ: Трампов тим открио истину! НИЈЕ ОНАКО КАКО МЕДИЈИ ЈАВЉАЈУ

VELIKI OBRT: Trampov tim otkrio istinu! NIJE ONAKO KAKO MEDIJI JAVLJAJU

9 decembra 2020

Pravna savetnica kampanje Donalda Trampa Džena Elis objavila je da američki Vrhovni sud nije odbacio poslednju tužbu republikanaca u vezi sa zakonitošću izbornog procesa u Pensilvaniji, kako je ranije izvestila agencija AP.

Ona je saopštila da je Vrhovni sud samo odbio hitno donošenje mere, ali da nije odbacio tužbu.Elisova je dodala da je tužba i dalje na čekanju pred Vrhovnim sudom SAD i podelila je link koji vodi ka internet stranici suda na kojoj se nalazi tužba kojom se osporavaju izborni rezultati u Pensilvaniji, kao i fotografiju slučaja.

AP je ranije javio da je sud bez komentara odbio da dovede u pitanje izborni proces u Pensilvaniji.

Demokrata Džo Bajden je u ovoj saveznoj državi, u kojoj je Tramp osvojio većinu glasova 2016. godine, pobedio za preko 80.000 glasova, a Trampova kampanja tvrdi da je glasanje putem mejla u Pensilvaniji bilo nezakonito.

Američki predsednik i neki od njegovih saveznika dovode u pitanje legitimitet izbora, tvrdeći da je bilo krađe i nastojeći da iskoriste pravnu borbu za poništavanje rezultata u ključnim državama.

KOMENTARI2 komentara

  1. I Love persida says:

    Nikada i nije baš onako kako mediji javljaju, ali medijima upravlja odeljenje za odnose sa javnošću preko kongresa, znači Tramp može da se sudi sa izbornim jedinicama i kradljivcima glasova do kraja svog života bogatog Baje Patka ukoliko ga kongres više ne podržava što je očigledno, čim je naš Vuči već čestitao Bide-nu, nu? I okrenuo suknjicu šarmantno na drugu stranu.

  2. milorad3 says:

    sad će da počne podela po članicam federacije u vezi ovog slučaja , tramp im neće dati da se izvuku.Bajdenov legitimitet je potpuno osporen i legitimitet celog tog bala vampira koji on okuplja kao novu "vladu".Onaj general recimo, koji je postavljen na čelo pentagona je omražena lutka NVO u nutar istog tog generalštaba , ratni zločinac koji je organizovvao i naorućžao fantomske snage "ISIS", u stvari privatnu armiju američkih korporacija.Ni taj neće dugo ili čak uopšte da sedi u pentagonu.Časni ljudi unutar američke mašine shvataju da im se radi o glavi i da će svi da završe na kraju u nekom američkom GULAGU.Mislim da će se pobuniti i da će iskorristiti resurse koji su im po pravilima sdlužbe na raspolaganju.Neam NWO višew šanse da iz senke kroji politiku u USA sada će morati da to rade JAVNO a to znači samo jedno,DIREKTNU borbu za vlast i krvoproliće u najavi jer njih niko neće dobrovoljno primiti da im sede na glavi, i da SVI postanu neki novi kmetovi svetkog imperijalnog poretka.To je plan i akcija, sad sledi reakcija na taj konačno javno opipljiv napad na američke gradjanske slobode i prava.JEDINI koji mogu ZVER da smeste tamo gde joj je mesto su AMERIKANCI SAMI.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *